Aykut Oray Yaşamını Yitirdi

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
8576145.jpg

TELEVİZYONDAKİ ‘Bizimkiler’ dizisiyle ünlenen tiyatro ve sinema oyuncusu Aykut Oray, Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde kalp krizi sonucu vefat etti.

Mekanı Cennet oLsun... Rabbim Ailesine Sabır Versin...

Kaynak

Allah Rahmet EyLesin

toprağı bol olsun iyi sanatcıydı

Hadi ya :S

Mekanı Cennet oLSun ALLah Rahmet EyLesin...

toprağı bol olsn allah ailesine sabır versin

Cenab-ı Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok sevilen bir insandı acılı
ve kaderli ailesine sabırlar versin hiç beklenmedik bir ölüm gerçekten üzüldüm.

ALLAH rahmet eylesin cok iyi tertemiz bir sanatciydi yuce TURK milletinin basi sagolsun

fikirlerine katılmamakla birlikte oyuncluğunu beğenirdim

toprağı bol olsun

Allah rahmet eyLesin
sevenLerine sabır versin

Aykut Oray Vefat etti.

2rzzb60.jpg

TELEVİZYONDAKİ ‘Bizimkiler’ dizisiyle ünlenen tiyatro ve sinema oyuncusu Aykut Oray, Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde kalp krizi sonucu vefat etti.

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen 4. Kaunos Altın Aslan Türk Filmleri Festivali’ne katılan sinema oyuncusu Aykut Oray, kaldığı otelde ölü bulundu.

Milas Kaymakamı Halil İbrahim Çomaktekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Köyceğiz’de düzenlenen 4. Kaunos Altın Aslan Türk Filmleri Festivali’ne katılan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Aykut Oray’ın (67) kaldığı otelde ölü bulunduğunu belirterek, "Aykut Bey 4 gündür Köyceğiz’deydi, kaldığı otel odasında ölü bulundu. Savcı ve polis otelde inceleme yapıyor" dedi.

Oray’ın ölüm nedeninin otopsi sonucu belli olacağı bildirildi.

4. Kaunos Altın Aslan Türk Filmleri Festivali’nin açılışına katılan Aykut Oray’a, organizasyon komitesince, Türk sinemasına katkıları dolayısıyla plaket verilmişti.​

kaynak

Allah Rahmet EyLesin InsAllah

ALLah Rahmet EyLesin : (

Bizimkilerin katili,sözcü reklamlarında çıkardı..ok severdim..Allah rahmet eylesin..benim memleketinde vefaat ettiğine de ayrıca bi üzüldüm..

vallahi haberi okuyunca çok üzüldüm ya
allahtan rahmet kalanlarına başsağlığı dilerim..

Allah rahmet eylesin. Kabzımalların ŞAHIYDI

Geri