aylin_22

DieNoMercY

New member
Reaction score
0
ArkadaşLar HackheLL'imize Şimdide aylin_22 AdLı Şahıs Dadanmıştır Bütün ArkadaşLara KoLay GeLsin DiLekLerimi Sunuyorum..Ses Çok Rahatsız Edici ÖzeLLikLe Müzik DinLerken :durdurun

Ya hakkaten reklam falan ıyıde bu sarkı olmamıs muzık dınleyemıyoruz sayesınde buna bır cozum bulun sevgılı yonetıcıler uuuuhhh uuuuhhh dıyo her sayfa acılısında ya =)

AYliiiiin yuvana dön kızıııım internetlerde perişan oldun bi kulaklık 100 kontör hevesine :D

Kesinlikle Ses Rahatsız Edici,HackheLL Bağımlılığımı Azaltacak Gibi

Aylin_22 dayak istiyo :)

Ya gerçekten de çok kötü olmuş
Lütfen bu kapatılsın çok rahatsız edici siteye girmekten alıkoyan bir reklam olmuş yani

Firefox kullan kurtul aylin belasından :D

İçeriği engelle deyin olsun bitsin:D

Ya ıyıde fırefoxu seven var sevmeyen var Opera kullanıyorum ben mesela .. Ya hakıkaten kotu olmuş bu , Kolonlar kısık su anda muzık bıle dınleyemıyoruz...

Ayçayı derbederine ayarlamıştı arkadaşlar bunada bi kısmet bulsak?:utan:utan :durdurun

ArkadaşLar HackheLL'imize Şimdide aylin_22 AdLı Şahıs Dadanmıştır Bütün ArkadaşLara KoLay GeLsin DiLekLerimi Sunuyorum..Ses Çok Rahatsız Edici ÖzeLLikLe Müzik DinLerken :durdurun

Ya hakkaten reklam falan ıyıde bu sarkı olmamıs muzık dınleyemıyoruz sayesınde buna bır cozum bulun sevgılı yonetıcıler uuuuhhh uuuuhhh dıyo her sayfa acılısında ya =)

Kesinlikle Ses Rahatsız Edici,HackheLL Bağımlılığımı Azaltacak Gibi

bencede reklam felan iyidi müzik nerden çıktı ya!

Ya gerçekten de çok kötü olmuş
Lütfen bu kapatılsın çok rahatsız edici siteye girmekten alıkoyan bir reklam olmuş yani

ya bu ne saçmalık

bende tam konu acıyordum aylinle ilgili acmıslar benden önce:D:D
ya bi zevkimiz var surda neskafe müzik hackhell onunda içine ediyo bu aylin yaaa,
kaldırın bu aylini mod arkadaslar noooooooooooolur

internet download manager kurun www.hackhell.com a girin sonra resimdekileri takıp edın muzık derdınden kurtulun :durdurun

gelen ekranda iptali tıklıyoruz
29nxc14.jpg

daha sonra tamam dıyoruz

2a8khop.jpg

son olarakda gönderi tıklıyoruz
160x892.jpg

ve bu iş bitmişdir daha muzık fln calmıyor :durdurun

Ya Her Defasında UUUUU vıııııı Ne Bu Ya

Bunu kimin manitası yapıcakLar bakaLım :*D

VE SON BOMBA
PC DE SADECE müzik dşnlemek isterken birkaç kuruşluk download yapabilen
bu ve benzeri reklam ları nefretle kınıyorum..
modlarca dikkate alınmalı ve bu reklam işine de en azından belirli kriterler getirilmeli
YETER ARTIK...

fırefox ta bu grafiği engelledik
ama müziği de engellemenin bir yolunu bilen var mı
LANET OLSUN YAAA

Geri