ayrılırken ne söölersn?

piken

New member
Reaction score
0
Varsayalımm iliskini bitirmek üzeresin..herhangi bi ilişki olabilir bu..uzun sureli ya da ölesine ...peki bu ilskiyi noktalarken sööliyeceğin son söz ne olur...ya da sööle dielimm karsıdaki insan ayrılalım dedi ona nasıl cvp verirssin....buyrunuz bakalımmm gelsinn cvplar...bi örnek ben yapayımmm...

x:ayrılmalıyız
ben:harbi gidiormusun.. Çok şei kaybediorsun.. Ne Mi.? Beni daha ne olsun : )

ehueue buyrun bakalım sıra sizdee...

yeni ayrılmış biri olarak eski sevgilim ile dost kaldık :D
son sözleri pek sevmediğim için hatırlamıyorum :)

ayrılmak istediğini söylese çok içlenirim,cevap bile veremem,zorlanırım ama kızamamda bilmiyorum, allah gostermesin

react0r' Alıntı:
ayrılmak istediğini söylese çok içlenirim,cevap bile veremem,zorlanırım ama kızamamda bilmiyorum, allah gostermesin

reactore katılmakla beraber pek fazla konuşmam sonra içerim bi de ağlarım bi de ibrahim tatlıses dinlerim

bu böyle olmayacak en iyisi biz ayrılalım semnin için de benim için de böylersinin daha iyi olacagına inanıyrum:p

ben cok uzulurum uyuyamam ağlarım ama ona bellı etmem hiç. gururumuz varya :)

yolun acık olsun derım noktayı koyardım

en güzeli hiçbirşey söylememek..

ben bitirirsem(mesela bikaç gün içinde ayrılmayı düşünüyorum) ; söylücek çok şeyim var ama değmez deyip uzun süre gözlerinin içine bakmam onu günlerce üzer bu da bana yeter.

o ayrılırsa da ii ki yedeğini bulmuşum derim

birşey söylemem.zaten bu ona gerekli cevap olur. gururluyumdur aşkda olsa kendimi kontrol ederim.ama içerim dertlenırım orası ayrı.

Allah yolunu açık etsin demişimdir hep
kimseyle kavgalı ayrılmadım ayrılmam da: ))

En guseLi susmaq..Kımı zaman sessızlık herseyı anlatır

giden gitmiştir gittigi gün bitmiştir der eywallah cekerim :cool:

ii derim..snra giderim bsy demem...cok usulurm ama ona belli etmem hıcbrseyı hakketmıor cunku uzulmemı bıle...((:)

guzelim sana karsi gostermis oldugum ilgiyi ve sevgiyi kaybettim artik bu iliski bana heycan vermiyo bana yasattigin guzel gunler icin sana tesekkur ederim..ayrilmamiz gerektigini dusunuyorum
sevgilim : bende sana tesekkur ederim bu kadar durust oldugun icin nasi istersen...

sonra finishL:)

sen ayRılmasaydın ben ayrılcaktım bunu sölemek ıcın bulusaLım dermistim ha bu arada gitmem gerek yengen bekliyo anlarsın ya derim :D :D

iSpiYonCu' Alıntı:
sen ayRılmasaydın ben ayrılcaktım bunu sölemek ıcın bulusaLım dermistim ha bu arada gitmem gerek yengen bekliyo anlarsın ya derim :D :D
bencede dostum senın dedıgın gıbı yapmak gerekır.ama benım solemem gerekırse ayrılacagımızı sunu solerdım :uzgunum senden daha ıyısını buldum
bılıyorum bıraz acımasızca olur ama eskı sewgılım ole demısti

İlişkiye başlarken ayrılığı öncelikle zaten kimse düşünmez :D
Öyle abartılır ki hatta birliktelik SONSUZLUĞA ulaşır.
ama sonra bir an gelir, iki insan arasında ufak tefek kavgalar birbirini kovalar
vee taaak! der canına
haydi herkes kendi yoluna.

:lol: Bu bir kısırdöngü malesef !

- Ayrılalım
- eminmisin
- eminim
- güle güle

...SIRADAKİ..!

Bundan ibaret olaylar (SIKILDIM) :mad:

GeHENNA SEN Sus bi kere.. Kankan konussun :eek:

bu arada SIKILDIM demek kadar yaralıyıcı bı kelıme olamaz heralde benım yukarıda yazdıgım bıle

Geri