Ayyildiz Team Hacked

Kararsizx

New member
Reaction score
0
:( :( :( Daha oncede Dac Tarafından Hacklenen Ayyıldız Team Yeni Serverlarında Dac we ErNe'ye Meydan Okuyorlardı. Dün Online olan Ayyıldız Team Aynı Gunun Aksamında Erne we Dac Tarafdından Siteye Bırakılan Mesajı Gorunce Tum Sewenlerini Security'deki Acizliklerinden Dolayı Hayal Kırılgına Ugrattı. İndexteki Not Ne yazıkki Ayyıldız ile Alay Eder Gibiydi.
:(
İ

İndex Videosu : http://www.ernealizm.us/ayt.rar

eğer öyleyse karizma fena halde çizilmiş

iyi olmusss :D kim yaptı ise eline sağlık

niiyee ii olmuş bee sonucta bir türk hack takımı neden baskalarına karsıı ezik düştüklerine seviniyorsun almadım MESSİ

ayt ne ki ya bi diş geçirilmeyen hackhell var onun dışında her hack sitesinin kızlığı bozuldu

Ona hack denmiyor bu aLemde.AYT YEtkilileryle konstm,tam bir hack yok.Site şu anda tıkır tıkır işliyor.İsteyen girer bakar.Kolay DeğiL AYT yi yıqmaq..

emertcan' Alıntı:
Ona hack denmiyor bu aLemde.AYT YEtkilileryle konstm,tam bir hack yok.Site şu anda tıkır tıkır işliyor.İsteyen girer bakar.Kolay DeğiL AYT yi yıqmaq..

hehe =) kolay olmadığına emin misin ?
birde şöyle soracağım
ona hack denmiyor demişin. Tam bir hack yok falan demişin
o hack yarım mı oluyor ?
Sitenin şu anda tıkır tıkır çalışması sadece durumu farkedilmesinden ileri geliyor.

ayt nin eski üyelerindenim gecen yıl ikiye bolundu ve kısa sure sonra hacklendi yapana helal olsun düsmanlıgım yok ayt ye ama cizgilerini onaylamıyorum bölücülüge karsıyız diyorlar tr de okadar bölücü site varken yerli site diye dounmuyorlar yada yapamıyorlar..
bu bir yana tr de okadar ahlaksızca site varken gidip dunyanın öbür ucundaki cicekcinin vs vs siteleri ile ugrasıyorlar önce kendi çevreni temizle derler kendi cevrende okadar ahlaksızca siteler varken görmezden gelinmesini onaylamıyorum benim bildigimden hack lendikten sonra site hic acılmadı sadece tek sayfası var onun dısında üyelik vs vs forum filanda yok hacklenmiyecekte site yoktur bana göre her sitelerin acıkları vardır 1923turk te hacklendi haberleri dolasıyor

http://www.hack-medya.org/index.php?news=399

Türkiye deki en büyük 2. Hack platformu AYT.1. CW tabiki.Birçok Türkiye ye zararlı siteyi bu iki Hack grubu hacklemiştir.Bunlar olmasa internette sürüyle pkk sitesi ve T.C. ye ve dinimize hakaret eden site olacaktı.Ayt yi hackleyip de ellerine ne geçcek onu da anlamadım.Ayrıca doğru dürüst kendine ait ş.sizlerin bastığı indexi iplemem bile.Kendine güveniosan kendine de bir site açar ve öyle çarpışırsın.Yıkmak kolay; yapmak zordur

üzüldum simdi yaa neden böyle yapmıslarki hani ellerine ne gececek alsınlarda....

arkadasim birincisi benim birden fazla sitem war. ikincisi Neden boyle birsey yaptık değilmi. bu birinci index değil 2. indexti. O siteyi dışarıdan cok guzel gosterebilirler. bunlara inananlarda olabilir ki warda. ama herseyleri yalan. ilk olarak db deki 40 bin uye mesela :) tamamen hayal urunu. db ydeki uyelerın 20 binden faslası sallama nicklerle kendilerince alınmıs. neyse bu bizi ilgilendirmez. Asıl olay SEHİT AİLELERİNE YARDIM ADI ALTINDA KİTAP SATISI YAPMALARI. Ne yazıkki milletimizinde buna inanması cok uzuyor bizi. O kitap Sanaldan değilde Kitapcılarin raflarında Satılmaya baslandıgı gün Bizde Ayt ile Urasmıcas. Bunuda biliyorlar. Peki neden Bunu Soledigimiz anda Sanki kufur ediormusuz gibi bize sert cıkısıyorlar. Kotu biseymi istiyoruz. Ha simdi "Sanane ulan. Sen ne karısırsın" diyenler olabilir. Cewabı simdiden wereyim. Bakın Bal gibi karısıyorum :) Hala oynuyorum We bunu goruyorlar. We Hala Kitabı Yasallastırmadılar...

Senin siten varsa söyle de biz de bilelim

-----------------------------------

iste senin gibiler sayesinde kazanıyor onlar :) ataturkun resmi war kesin bunlar iyi adamlar ölemi ? adamlar bircogu manevi degerin ustunden milletyi somuruyor sen we senin gibilerdfe kanıyorsunuz :) kıtaba werılen paralar nerde ? sehit ailelerini bile bole bı sacmalıga katacak kadar serefsiz bir topluluga yine basarım yine basarım. canım sıkıldı a.q ben gidiom db sini kurcalicam sunların biraz :]

kufur yasak agzına acı bıber surerım...

Edit: Dark_Angel

konuyu daha fasla takip edemicem. herkese pai :) bu arada ezik adam gelip sistemi basına geciren deil. sistemini koruyamayan salaklardır. we aynı sekilde kufurler sawurup hicbise yapamayanlardır :)

pai pai. konuyu takip etmiom haberinize...

Geri