Ayyildiz Team Hacked

apocalyptc' Alıntı:
Zuhaha Birisi Cw En İyisi Demiş.Cw de Şu An Lamer Dolu.Herkes Biliyor ki En İyisi Spy Grup. Yeah :D Birisi Bu Kelimeyi Yasaklamış.Ayrı Yazdım Kusura Bakmayın :D

Yawf her agzı pardon klavyesı olan konusuyor:D kardes sen cw yi tanıyormusun akıncılar grubunu eger dedıgın gıbı lamer olsaydı mılyon dolarlık teklıflerı kabul ederlerdı nerden bılıyorsun deme cunku bu tım 1 yıl oncesıne kadar bu tım deydım cw doktoray ı da tanıyorum hangı hack grubu gezıler duzenler toplantılar yapar (ınternet dısında )sımdı kes sallamayıda bıraz arastır her halde senın cw den bır kuyruk acın var

Hadi Len Sana Anca Kıçımla Gülerim.Adamlar Domain Satın Alıp Hackliyorlar.Basbayı Lamer DOlu.Hack Namına Birşey Öğretebildiğide Yok.Söyle Bakalım Hack Grubunun Bi Tarafı ABD yi Hacklemeye Yemiş?Onlar Ara Sıra Birkaç Site Hackliyor.Sonrada Böyleyiz Diye Hava Atıyorlar.Gelsinlerde Bakalım Bize Kafa Tutsunlar.

başkasının haklediğini neden yazıyosunuz ki?

Bu Ne La :S

Kararsizx' Alıntı:
:( :( :( Daha oncede Dac Tarafından Hacklenen Ayyıldız Team Yeni Serverlarında Dac we ErNe'ye Meydan Okuyorlardı. Dün Online olan Ayyıldız Team Aynı Gunun Aksamında Erne we Dac Tarafdından Siteye Bırakılan Mesajı Gorunce Tum Sewenlerini Security'deki Acizliklerinden Dolayı Hayal Kırılgına Ugrattı. İndexteki Not Ne yazıkki Ayyıldız ile Alay Eder Gibiydi.
:(
İ

İndex Videosu : http://www.ernealizm.us/ayt.rar

doStum viDeoYu inDirDim Ama Ben ayyİldiZinda İndeX filam göreMedim !

İnDex göRen VArmı ArkadaşLar :S !!!

benİm biLdiĞim İndeX deniLen Şey ; siTeNin OrtaSına BuyuK Yazı iLe yazıLAn HacKed gibiSinDen keLimeLEr iÇeren htmL dosYaLarıDIr :S !!

Ben viDeoDa ööle biŞi göremedim..

viDeoDa siTeNin KenarNa KöşeSiNe yazıLmış bi Yazı Var :S

erneDe çıkMış bişiler dio :S !

SanrıM erNede Benİm gibi bi LameR Ama LamErn Önde giDeni oLsa Gerek :S !

böLe siTenin KenarıNa KöşeSine Yazı yazıP İndeX attIK diE Yada İndeX attIm diE OrtaYa ÇıkmA erNe :S

LamerE biLe yakıŞmayAn şeyLer BunLAr..

biDe geLmişSİn BuRaya BıdıbıDı yaPıyoN :S !

KenDİ eziqLiğiNden başKa biŞi ısPatLadıgıN yok BenCe !

Ya diĞerLeriNe Ne dmeLi !

yOk şöyLeyDide yok böyLeyDİde..

OrtaLıkDa bi Çok Lamer VarmıShda haBErimiZ yoHkmuSH beA..

apocalyptc' Alıntı:
Hadi Len Sana Anca Kıçımla Gülerim.Adamlar Domain Satın Alıp Hackliyorlar.Basbayı Lamer DOlu.Hack Namına Birşey Öğretebildiğide Yok.Söyle Bakalım Hack Grubunun Bi Tarafı ABD yi Hacklemeye Yemiş?Onlar Ara Sıra Birkaç Site Hackliyor.Sonrada Böyleyiz Diye Hava Atıyorlar.Gelsinlerde Bakalım Bize Kafa Tutsunlar.

baKın bi MaariFetLi arKAdaŞımız Daha ! :clap

Arkadaş KıçıyLa güLme yeteneğiNe sahipMiş :durdurun

MerakLy BiriyiM DooruSU Çok MeraK ettİm.. bi viDeo ÇekSenDe baKSak o İŞ nasıL oLuyO ..

yA arKAdaŞım biLgiLimi SanıyoN kenDini :S !

Hangi sLak 15-20 miLyon VeriP doMaiN aLırDa Ondan SOra o DomaiNe iNDeX baSar :melek

DengesiZ DengesiZ KonuşmaLara Gerek Varmı yaW :saskin !

eĞitiM ŞaRt ..

apocalyptc' Alıntı:

Yok yok kesın bır kuyruk acın var arkadasın dedıgı gıbı kım domain alırda ındex basar bunu yapsa yapsa sızın gıbı lamer bozuntuları yapar hadı dıyelım kendı domainlerıne ındex bastılar(ki boyle bır sey olmaz) pekı bunların hepsı mı kendı domainimizdi hacklenen 1500 amerıkan sıtesı de mı kendı domainlermızdı veya karikatur krısızınde hacklenenlerdemı bızım domainimizdi yada evlıyımamauygunum.com damı bızım domainimizdi bunlar basit bı kac ornek bu orneklerı cogaltmak mumkun bu arada sıkıysa bızımle ugrassınlar dıyorsun (bunlar reklam kokan hareketkler) soyle bakım sen hangı hack grubundasın yoksa yanlız kurtmusun(!) :D

Bycaracker ikiye bölündü yamış belkide bu ikilikte olan arkadaşlar kendileri hacklemişlerdir

Hala ayni seyler....5 senelik bi ara verdik su aleme..ayni tas ayni hamam ...Birbirinizle kapisacaginiza Birlesin de biseyler yapmaya calisin..O hackermiymis bu lamermiymis...bilgi alisverisi yapin ,hayirli bi is yapin ..Ama yook siz ancak kendinizi kemirin..

s.a. arkadaşlar bütün mesajları tek tek okudum ve sonunda kendi kendime bazı sorular sordum acaba ayt bize zarar mı veriyor ? ki bazı mesajlardaki yorumlardan bu anlam çıkıyor ( biz = türkiye) cevabı herkes kendi içinde versin lütfen. bu soru çok fazla şekilde sorulabilirdi ama en kestirme galiba böyle sorulur. Sonra mesajlara baktıkça kendime bir soru daha sordum ne mi ? Gruplar arasındaki bu sürtüşmenin nedeni nedir yada grupları destekleyenler arasında ki ? Ne yani bu gruplar futbol takımı mı? Neden biz birbirimize destek veremiyor köstek oluyoruz.Hiç uzun uzun mesaj yazmayacağım arkadaşlar zaten herkes kendine göre bir yol cizmiş ,bir doğru bulmuş ona göre yaşıyor.Keşke gerçekten hacker olabilsemde müslüman türk düşmanlığı yapanları ve yapılan her yeri onarılamayacak bir şekilde yok edebilsem.

Si@ sen spy gurbunu kullanarak aramızda düşmanlık yapmak istiyorsun ...rezil ..

apocalyptc' Alıntı:
Senin bi kere kafan yoq o yüzden konuşma bi site aç bak nası hackliolar ama onlar senin gibi gerizekalılarla vakit harcamazlar zaten aptal.....

AYT hakkında düzgün konuşsun herkez bu Alemde tek ;) operasyonlarına bir göz atında konusun Ayt By_G@blin uyarım yanlıs anlasılmasın;)

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>AYT<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

bu Ne Ya :S

kapatıN Şu KonuYu arKdaş .

kardeşlerrrrrrrrrr turkiyede yasıoruz birbirimize silah tutmak neyimizeeee biz birbirimize zarar verirken asıl düşmanlar gülüoo işler karıştıor

Geri