=SP4WN=
- нєℓℓ кєn
Ahh azize vah azize yalvarırım dur gitme

agzını topla dagıtırım o pislik agzını hadsiz o lafları sana yediririm sen git de bi daha izle bizim avrupa maçlarını her maçı hak ederek iyi oynarak kazandık burda şeref yoksunu yorumlar yapma:angry
evet o söyledigimizde de haklıydık çok belli net ispatları vardı
federasyon başkanının bizden oldugunu nerden çıkardın bu hasan doğanı başta gs ve bjk olmak üzere tüm takımlar destekledi neredeyse
Desteklemişlerdir çünkü baska aday yoktu.
Yeni baskanın gelmesinden sonra Fb nin kayseri ve bjk maclarını nasıl kazandıgını gördük![]()
bak arkadaşım burda düzgün objektif konuşacaksan konuş yada sus çok fena tek taraflı ve yanlış konuşuyorsun bize sezon başından beri ilk defa olan bi şeyi diyorsun peki sen gençler maçını nasıl kazandıgınıda gördün müut: gençlerin verilmeyen penaltısını yada ofsayt diye kesilen atagını kendi sahasından çıktıgı halde yada denizli manisa antep ibb maçlarını da hakemlerle kazandıgınızı etki ettiklerini de gördük o yüzden hiç konuşma baya haksız çıkarsın sezon başından beri hakemlerle kazandıgınız haksız puanlar olmasa görürdüm ben sizi
|ву єя¢є|;2882104' Alıntı:Yeterr beeeee her mesajında aynı şeyler pm ile 50 kere uyardım belki burdan görürsün artık vazgec su haksız şampiyon oldunuz mesajlarından.
5 mac seyircisiz oynamış
Son haftalara(ki en önemli haftalar) teknik direktörsüz girmiş.
Sezon icinde sakatlanmadık oyuncusu kalmamış bir takım Herşeyi hak ediyor kardesim. :goz:
Sevinmek İçin Sevseydik Lacivert 'in Yerine Kırmızı Koyardık ! ! !
:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap
Biz Yenince Sevinen Yenilince Sövenlenden Değiliz. Alayına İsyan Ölümüne FENER
Aziz Başkan Hep Böyle Yenilmeye mahkummuyum diye serzenişte bulunuyordur.Şimdi
Anlamadan atma bari ben yenilmek derken bu kadar para Harcıyor,ama Hala şampiyonluklarımız aynı Daha Türkiye kupasını gören başkanınız yok Yenilmek mecazen kullandım Son yıllarda hep bizim altımızda ezildiler camia olarak onu söyledim ama Anlayana Saz Anlamayana DAvul Saksafon azkim kime hep yenilmiş sen ne saçma birisin hayır herşeyi saptırarak konuşunca bişey mi oluyor sanıyorsun hep yenilen gs dir bunu git başkanlarınıza sor :durdurun yaşadıgını bile bilmiyorsun 4 sezonda sadece bir kez yenildik lig de kadıköyde zaten 8 senedir kazanıyoruzaradaki galibiyet farkıda 20
ѕσηυη¢υ;2867331' Alıntı:Bugün tarihli Star Gazetesi başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın maçın devre arasında yönetim locasından kalkıp içeriye geçerken çekilmiş bir fotoğrafını yayınlıyor. Gazete "Ligin bittiği an" başlığı ile verdiği fotoğrafın altına uydurma bir haber yazıyor. Haberde başkanımızın Galatasaraylı Arda'nın Sivas maçında gol atması üzerine takımımızın maçını da izlemeyi bıraktığı öne sürülüyor. Söz konusu iddia baştan aşağıya yalandır. Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım maçın devre arasının gelmesi sebebiyle oturduğu yerden kalkarak içeriye geçmiştir. Ayrıca haberde yazılan "Başkan maçı kendisine ayrılan özel bölümde yarım paket sigara içerek tamamladı" ifadesi de çirkin bir yalandır. Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım maçın ikinci devresini de yine yönetim locasında izlemiştir. Ancak burada da maçı izlerken yarım paket sigara tüketmesi gibi bir durum söz konusu değildir ve stadyumda bulunan binlerce kişinin de tanık olduğu bir durumu bu şekilde çarpıtarak yalan haber yapmak da kesinlikle yakışık almamaktadır. Star Gazetesi'ni bu yalan haberi nedeniyle kınıyoruz.
Fenerbahce.org