qxqx
New member
- Reaction score
- 0
Anlamadan atma bari ben yenilmek derken bu kadar para Harcıyor,ama Hala şampiyonluklarımız aynı Daha Türkiye kupasını gören başkanınız yok Yenilmek mecazen kullandım Son yıllarda hep bizim altımızda ezildiler camia olarak onu söyledim ama Anlayana Saz Anlamayana DAvul Saksafon az
ne dedigini çok iyi anlıyorum ama senin işine gelmiyor Son yıllarda kim kimin altında ezildi komik olma stad başarı gelen dünya starları taraftar kurumsallaşma avrupa da oynana maçlarda Fenerbahçe nin bariz üstünlügü gs nin ise sürekli hezimetler yaşaması bu mu ezilmek daha geçen sene 14 0 bitti oynanan maçların hepsi tüm branşlarda zaten futbolda gs ye olan galibiyet üstünlügümüz onlarda olan eziklik psikolojisi var şampiyonlukların aynı olması sizi kandırıyor insaf ya son aldıgınız şampiyonlukların hepsinde şaibe var denizlide engellenmemizi dereli denen in talimatlarla maçı uzatması fifa kurallarına göre o maç devam etmez yani bi yerde ulusoy un hediyesi bu sene hakemlerle sezon başından beri aldıgınız puanlar türkiye kupasını amma önemsiyorsunuz be siz çok mu önemli sanıyorsunuz ne oluyor alınca son yıllarda en azından para geliri geldi alınca onu da alabilirdik bu sene size hakemle daha önce bjk ye maçında hakem tarafından katledilmesek biz para harcıyoruz ama bi marka oluşturduk bunu yaparak başarımızı sürekli arttırıyoruz avrupa da gelen büyük oyunculara dünya starlarına bak görürsün anelka carlos alex kezman Pvh appiah .. gibi bunlar bi vizyonun hedefin olmazsa ikna edemeyecegin adamlar zaten bu seneki avrupa başarımızı da herkes konuşuyor mecazende kullansan yanlış oluyor yani gerçek dışı söylediklerin