Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tüylerim diken diken oldu.. çok ürkütücü.. bu duruma bilimsel bi açıklaması olan var mı acaba?? bi insan ölüm anında nasıl böyle olur anlamış değilim ..
o adamın damarına vurdu galıba kanı ters akmaya basladı ondan oyle atlamaya basladı galıba ben bır doktorum bunu benden ıyı kımse bılemez benım asıl merak ettıgım o adam oldumu yoksa ol medımı ben onu merak edıyorum ama kesınlıkle olmustur galıba............,
o adamın damarına vurdu galıba kanı ters akmaya basladı ondan oyle atlamaya basladı galıba ben bır doktorum bunu benden ıyı kımse bılemez benım asıl merak ettıgım o adam oldumu yoksa ol medımı ben onu merak edıyorum ama kesınlıkle olmustur galıba............,
öldü yaa başka bir sitede bunla ilgili bir haber vermişler adam hastahaneye giderken ambulansta ölmüş ama belirtmemişler neden öldünü kalp kırizi olsa gerek
beyin kanamasından ölmüştü feherin videosu mafetti beni ölümün nerde nasıl ne sekilde geleceği hiç belli değil yarının yokmuş gibi yasıcaksın sarkıda cuk diye oturmuş
Puahhaah arkadaşlar harbiden efsanesiniz konu çok uzamış bu sayfaya bakan oLur mu aRtık biLemiyoRumda bu video 3 yıl öncesine ait, suudi arabistan ikinci lig takımlarından al read (kırmızı olan) ve hajer (beyaz olan), hajerli oyuncu kafasının kenarına tekme yiyor, (Geçici Bilinç Kaybı) hastaneye kaldırılıyor ve ölmüyor hatta hajer takımı için ertesi hafta oynanan maçta forma giyiyor. Ezan falanda kimin ne amaçla oraya video koyduğunumu anlatıyor yoksa tamamen bi salaklıkmıdır nedir çözemedim. İngilizce şart + araştırmacı kişilikte lazım tabe...