BÖlÜmÜn Adi Şİkayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

huznumsun

New member
Reaction score
0
Walla ben gayet kendımdeyım demekkı sızın anlama kabılyetınız bı yere kadar devam edebılıyo kasdettım sey ınsanların paylaşmak ıstedıgı ozel seyler olabılır ama maşşallahınız var bı onerıyı bıle bu kadar saka uslubuyla karsılayabılıyosunuz:vur:hadiordan

Seninde ßayramın mübarek olsun arkadaşım :}

İyi hoş daaa
konulara göre tasnif şimdilik en kolay yolu bunun.Sen Livespace gibi bir şey istiyorsun ama burası forum.Düzenli ve uygun paylaşım tarzı bu.Konuları takip edebiliriz ama üyeleri nasıl takip edeceğiz??

Arkadaşım ßurası ßir forum ve senin istediğin kişisel ßi olay. Malesef ßu forumda kişisellik profilden öteye gidemiyor ;)

Benım basarılı oldugum alanlar veya paylaşmak ıstedıgım bılgıler ,resımler vs gıbı seylerı sureklı farklı sayfalarda yapmak zorunda kalıyorum bunların hepsını tek sayfada toplayabılecegım ve kolayca ulasabılecegım tarzda bır bolum olmasınıı ıstıyorum..cokmu sey ıstedım acaba

İSTedigin Şey ßu Şaka gißi ozaman ßende SöyLe ßir ßöLüm iSteyim KnowN upLoaD & DownLoaD ßöLümü

ßöyLe Şey oLurmu ? Şaka gißi..

kasdettim şey o deıldı

Kasdettim şey o deıldı yanı sadece bana ozel bı sayfa dememısdım..mesela forumda okadar cok bolum varkı bazen ınsan hangı soruyu nereye yazdını unutabılıyo yada hangı alt bolumde tartısma konusu acdıgını buna cozum olarak bu tarz da bı onerıye gıtmısdım:goz:

Kasdettim şey o deıldı yanı sadece bana ozel bı sayfa dememısdım..mesela forumda okadar cok bolum varkı bazen ınsan hangı soruyu nereye yazdını unutabılıyo yada hangı alt bolumde tartısma konusu acdıgını buna cozum olarak bu tarz da bı onerıye gıtmısdım:goz:

kardesim actığın konulara abone olursun sanırım böyle bir özellik var profilde onu kullanarak nereye ne konu actığını takip edebilirsin yada profilinden son actığın konulara bakarak hangi bölümde hangi konun var ne durumda takip edebilirsin care tükenmez kolay gelsin bu arada 1den fazla konu acmana gerek yok yöneticiler uygunsa zaten konuyu acık bırakır uygun görmemişlerki kapatmıslar...

istediğin şeyi açıkça belirtMezSen iNsanlar zaTen lAf söLeyecek yeR arIyo eLbetteki sana lAf soKucaklar...
buNdan rahAtsız oLmus oLmanı aNlıorm. aBonelik sisTemiyle mesaj yaZdıgın her kOnuya aBone oLrsn ve o kOnuları isTediğin zaMan herHangi bir gElişme olDugunda haBerdar oLabilir takip eDebiliRsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri