Dünyaca tanınmış, ün yapmış ve büyük kilelerce sevilen gruplar konser vermek için neden türkiyeyi tercih etmiyolar sizce?cradle'ı, dimmu borgir ve satyriconu türkiyede konser verirken görmek istemezmiyiz?
FLeTCh®' Alıntı:sebebi açık albüm satış rakamlarına göre geldikleri için Türkiye dede orjinal albümleri çok az satıldığı için gelmiyorlar
Blind Guardian geliyo mesela o bir istisna galiba
kesınlıkle hıc bır kelımesıne katılmıyorum...hatta bu konuya da katılmıyorum... neden turkıy ye buyuk grup gelmıyomus.. her yaz rtn ve republıc yapılıyo bunun yanında bronx ve major muzık kımlerı getırmedıkı turkıye ye oooo oooo oo lutfen kendımızı kandırmayalım .. bı kere konser ısı album satısına bakmaz her grubun bı fıyatı vardır paralarını verırsın teklıf sunarsın gelmek ısterlerse gelırler.. bugun bulgarıstan ve yunanıstanda devasa konserler duzenlenmekte onların nufusları ne kı...
ben sıze sunu sorarım yılda kac konsere gıdıyorsunuz.. yada kac konser ıcın borc batagına gırıp sehır sehır dolasıyorsunuz... hıc inandırıcı degılsınız.. turkıye ye ne gruplar geldı.![]()
princeofdarkness' Alıntı:kesınlıkle hıc bır kelımesıne katılmıyorum...hatta bu konuya da katılmıyorum... neden turkıy ye buyuk grup gelmıyomus.. her yaz rtn ve republıc yapılıyo bunun yanında bronx ve major muzık kımlerı getırmedıkı turkıye ye oooo oooo oo lutfen kendımızı kandırmayalım .. bı kere konser ısı album satısına bakmaz her grubun bı fıyatı vardır paralarını verırsın teklıf sunarsın gelmek ısterlerse gelırler.. bugun bulgarıstan ve yunanıstanda devasa konserler duzenlenmekte onların nufusları ne kı...
ben sıze sunu sorarım yılda kac konsere gıdıyorsunuz.. yada kac konser ıcın borc batagına gırıp sehır sehır dolasıyorsunuz... hıc inandırıcı degılsınız.. turkıye ye ne gruplar geldı.![]()
FLeTCh®' Alıntı:sebebi açık albüm satış rakamlarına göre geldikleri için Türkiye dede orjinal albümleri çok az satıldığı için gelmiyorlar
Blind Guardian geliyo mesela o bir istisna galiba![]()