Bölüm Çok Karıştı...(ps)

3mr

£ м ρ α χ
Reaction score
0
Arkadaşlar, PhotoShop & Flash bölümü çok karıştı...

Belki çok rağbet gören bir bölüm olmayabilir,Takip etmiyorda olabilirsiniz ama yararlanmak isteyen biri için şuan o bölüm karma karışık vaziyette...Tasarım Programları,ekstralar ve anlatımlar birbirine girmiş vaziyette...

Tasarım Programları,ekstralar ve anlatım dersleri ayrı başlıklar altında olursa daha iyi olur diye düşünüyorum...

Görüşleriniz Beyan Ederseniz Sevinirim =)
[+][-]​

Edit;
Konu önemsizmi? Lütfen Olumlu,olumsuz yorumlarınızı yazın. orası da HH nin bir bölümü...

Bölümün alt forum eksikliği var
Photoshop Dersleri
Flash Dersleri
Photoshop Eklentileri
Flash Eklentileri

Bide tabi diğer grafik programlarına ait yrı bir bölüm Corel olsun freehand olsun Maya olsun 3d olsun hepsinin konularına ulaşılabilecek bir başka alt başlık

Bu haliyle çok karışık ve faydasız bir bölüm insan aradığını bulana kadar aradığı şeyi aramaktan vazgeçiyor

Bence sağlam bi düzenleme gerekir-ki isimler farklı olsada bölüme yüklü sayıda alt bölüm gerekmektedir

Photoshop Dersleri
Flash Dersleri
Photoshop Eklentileri
Flash Eklentileri

Bide tabi diğer grafik programlarına ait yrı bir bölüm Corel olsun freehand olsun Maya olsun 3d olsun hepsinin konularına ulaşılabilecek bir başka alt başlık

Bu haliyle çok karışık ve faydasız bir bölüm insan aradığını bulana kadar aradığı şeyi aramaktan vazgeçiyor

Bence sağlam bi düzenleme gerekir-ki isimler farklı olsada bölüme yüklü sayıda alt bölüm gerekmektedir

evet düşüncelerimiz neredeyse aynı... bu tür başlıklar açılıp konular düzenlerinrse çok daha iyi olur yönetici arkadaşlar bunu yapamayacak olurlarsa(işler vs var ve meşgullerse) birkaç user yardımıyla bu konu halledilebilir...

düzen herzaman iyidir destekleriz yani ;)

Photoshop Dersleri
Flash Dersleri
Photoshop Eklentileri
Flash Eklentileri

kesinlikle katılıyorum incubusa
bence de alt başlıkların açılması lazım o bölümde
hem bölüm modları için de kolaylık yaratacaktır böylesi bir düzenleme

Photoshop Dersleri
Flash Dersleri
Photoshop Eklentileri
Flash Eklentileri

teşekkürler...

gerçekten aradığını bulamak çok zor o bölümde...
ciddi bir bakıma ihtiyacı var... Geniş bir Başlık Yelpazesine İhtiyaç var...
Ayrıca Sabit Başlıklar Ayrı bir tartışma konusu...
Çoğu Link Ölmüş...

(+) DüzenLenSin .

[ + 61 ] hayırlısı olsun

Ethnic tatilde gelince bölümle ilgilenecektir fakat diger arkadası bilmiyorum..

kesinlikle katılıyorum + bnm corel draw dersler falan fena olmazd hani::D:D:D

3mr bu arada çok güzel yere deginmişsin konular okadar karışmşıki düzgün bir sabit konu yok eklentilerin hepsini paylaşabilecegimiz bi başlık yok

şimdi konu anlatımı yapıyo biri teki flash paylaşıyo öteki eklenti derken karma karışık bi ortam oluşuyo dogal olarak içerikli bi alt başlık çok iyi olacak diye düşünüyorum

Photoshop Dersleri
Flash Dersleri
Photoshop Eklentileri
Flash Eklentileri
Fireworks dersler
Corel Draw

bu dersler aklımdakiler ....

gerçekten böyle bir büyk HACKHELL sitesine böyle küçük bir tasarım bölümü yakışmıyor diye düşünüyorum...

2 yönetici var ama bir süredir 2side ortalarda yok...
ayrıca olmasıda pek falza etki etmez bence çünkü programlar,anlatımlar ve eklentiler birbirine girmiş durumda...

furkan tatile çıkmış galiba ama TheMetaor arkadaşımızda ortalarda yok bölüm u an modsuz takılıo....

Bence forumun birçok bölümünde bir alt başlık sorunu var .. Belli başlı konular için alt başlıklar açılmalı.. sadece photoshop bölümü için söylemiyorum ama umarım photoshop bölümü ilk olur.. (+)

Geri