Bölüm Çok Karıştı...(ps)

[+] ...............

Ethnic, TheMetaor
bukadar ilgiden sonra ve konuşmalardan sonra bırakalımda moderatörlermiz yapsın bencede birçok bölümde alt başlık sorunu var!!!

+ tamamıyla hak veriyorum ne nerde belli değil. düzene girmeli bence

ee herkes artı olarak düşünmüş ama hala bir olumlu bir davranış yok bence o bölüme mod görevine artı kişilerde eklenmeli üstüme vazife değil ama sanırım 2 tane mod var ikisinede istenildiği zaman ulaşılamıyor...

ee herkes artı olarak düşünmüş ama hala bir olumlu bir davranış yok bence o bölüme mod görevine artı kişilerde eklenmeli üstüme vazife değil ama sanırım 2 tane mod var ikisinede istenildiği zaman ulaşılamıyor...

2 yönetici var, sanırım 2side tatilde...1 aydır offline.

neden konuya pek ilgi alaka olmadı bilemiyorum. sonuçta HH de bir eksiklik var! tartışılmaya açıldı ama yönetimden olmulu-olmusuz hiç bir cvp yok....

Hayırlısı...

bencede düzen şarttı...

bi ara bölüm çok hareketliydi ama sanırım modları ilgilenimolar pek bence bi mod daha ii olur oraya..ayrıca düzen için

+1

2 yönetici var, sanırım 2side tatilde...1 aydır offline.

neden konuya pek ilgi alaka olmadı bilemiyorum. sonuçta HH de bir eksiklik var! tartışılmaya açıldı ama yönetimden olmulu-olmusuz hiç bir cvp yok....

Hayırlısı...

o zaman 3. mod gelsin diğer bölümlerde var sonuçta benim ilgilendiğim bir bölüm ve severek paylaşımda bulunduğum bir yer 3mr arkadaşım sen adaylığını koymayı denesen ,çünkü paylaşımların oldukça iyi ve herkesin isteklerine yetişiyorsunbu sadec bir öneri daha bilgili ve yardımcı birisi varsa o da olabilir...(şu an ki mod.ları kötü düşüncem yok amacım bir düzene önerinede bulunmak)

o zaman 3. mod gelsin diğer bölümlerde var sonuçta benim ilgilendiğim bir bölüm ve severek paylaşımda bulunduğum bir yer 3mr arkadaşım sen adaylığını koymayı denesen ,çünkü paylaşımların oldukça iyi ve herkesin isteklerine yetişiyorsunbu sadec bir öneri daha bilgili ve yardımcı birisi varsa o da olabilir...(şu an ki mod.ları kötü düşüncem yok amacım bir düzene önerinede bulunmak)

katılıyorum en azından bir yönetici daha atanıp alt forum sorunun halledilmesi gerekir bu görev için bii başvurabilir örn siguardın dediği gibi 3mr bencede bu işe uygun...

katılıyorum en azından bir yönetici daha atanıp alt forum sorunun halledilmesi gerekir bu görev için bii başvurabilir örn siguardın dediği gibi 3mr bencede bu işe uygun...

sağolun beyler ama 3,4 güne kadar TR 'ye gideceğim ve 1 ay kadar bende zaten nete giremem.(adaylığımı koysam kesin mod olurum diye de zaten bir düşüncem yok. yanlış anlaşılmasın.kendi kendine gelin güvey oldu demesinler. )

Tekrar Tekrar Alt Başlıklar Kesinlikle Gerekli Diyorum...
-Flash konularıyla,Ps konuları aynı başlık altında olmsı bile bölümün ne kadar yetersiz olduğunun kanıtıdır...

Bölüm yöneticilerinin görüşleri bekleniyor olabilir... Onların görüşleri olmadan bu konuda bir adım atılırmı bilemem...Dikkate alınacak en iyi yorum o bölümden sorumlu kişilerden gelir. bakalım Ethnic ve Metaor ne Diyecekler Alt başlık konusunda...

ps dersleri ayrıl flash dersleri ayrı olsa .. bi de dier resim programları die .. ayrılsa . çok iyi oLur ..

(+)düzenlense çok daha güzel olacağı kesin
bide bence anlatımlar biraz az
psye yeni başlamış biri olarak forumdan yeterince beslenemiyorum

Geri