Bölüm isteği (Küresel Isınma)

__CgR__

тнє ℓσя∂
Reaction score
0

KÜRESEL ISINMA VE MÜCADELE YÖNTEMLERİ

Şimdiye kadar görmezden geldiğimiz bir sorun olarak karşımıza çıkan küresel ısınma artık kapımıza kadar gelmiş durumda.

Dünyamızı bizler kirletiyoruz ve bakteriler gibi kendi atıklarımızdan dolayı yok olmak üzereyiz..

Küresel ısınmayla ilgili birçok proje ve örgütlenmeler kurulmuş mücadele verilmekte birçok alanda mücadele veren bu örgütlere ve gönüllülere yardımcı olmamız gerektiğini bilmekteyiz gönüllülerin kurtarmaya çalıştıkları bu dünyada bizlerde varız

Ben Hackhell ailesinin bir ferdi olarak

küresel ısınmaya duyarsız kalmamamız gerektiğini düşünmekteyim,,,

Duyarsız kalmak bize yakışmaz diye düşünüyorum

ve

Hackhell 'da bir bölüm açılmasını orada küresel ısınmaya

*karşı üretilen fikirleri
* mücadele yöntemlerini
*karşılaşılan sorunları paylaşabileceğimiz kanaatindeyim

Yetkili kardeşlerimden açılmasını rica ediyorum böyle bir bölümün sıkı takipçileri olacağına güveniyorum

Bravo,Destekliyorum,Çok Faydalı Bilgiler Paylaşılabilir,O Kadar Çok Şey Varki

tebrikler..desteklenmesi gereken bir düşünce..

Güzel fikir ancak o tür konulara nedense kimse dönüp bakmıyor bile.
Geçmişte 3-4 konu açmıştım hiç ilgi görmedi ondan bu fikre kapıldım.

El ele vererek bu konunun ustesınden gelinir bu dunyada...ama o ılgı duyarsızlık hala mevcut ınsanlarımızda...bende sende dahil....

ne kadar duyarsız davransada milletler elbet i gün bununla karşılaşacaklar zaten herzaman son ana bırakmayı severiz işlerimizi ben ve benim gibi düşünenlerle ne kadar çok kişiyi aydınlatısak o kadar yararlı olabileceğmizi düşünüyorum 1 kişiyi buradan bilgilendirdiğmizde çevresindekilerle oda bunu paylaştığında binlerce milyonlarca kişiye ulaşmış oluruz...

ne kadar duyarsız davransada milletler elbet i gün bununla karşılaşacaklar zaten herzaman son ana bırakmayı severiz işlerimizi ben ve benim gibi düşünenlerle ne kadar çok kişiyi aydınlatısak o kadar yararlı olabileceğmizi düşünüyorum 1 kişiyi buradan bilgilendirdiğmizde çevresindekilerle oda bunu paylaştığında binlerce milyonlarca kişiye ulaşmış oluruz...

evet haklısın aydınlatmaya başlamak lazım ..ama konu bölümü yok diye durmamak lazım entelektüel bölümüne ..veya coğrafya bölümü var oraya açabilirsiniz konuları ...şimdiden değilmi ? :victory

evet haklısın aydınlatmaya başlamak lazım ..ama konu bölümü yok diye durmamak lazım entelektüel bölümüne ..veya coğrafya bölümü var oraya açabilirsiniz konuları ...şimdiden değilmi ? :victory

haklısın ilhan abi ben açılırsa daha dikkat çeker diye üstünde durmak istedim : ) haydi arkadaşlar duyarsız kalmayalım daha fazla araştırmalarımıza başlayalım

çok da rağbet görmez ancak açılmasını isterim , daha bilinçli bir hh'i ben de isterim .

fakat ayrı bir olarak bölüm değil de ;entellektüHELL gibi bir bölümün alt başlığı olması daha sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum .

not :kent'de benzer bir şey yazmış yeni gördüm ancak editlemiyorum mesajımı ortak görüşlerin var olduğu belli olsun :goz:

çok da rağbet görmez ancak açılmasını isterim , daha bilinçli bir hh'i ben de isterim .

fakat ayrı bir olarak bölüm değil de ;entellektüHELL gibi bir bölümün alt başlığı olması daha sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum .

not :kent'de benzer bir şey yazmış yeni gördüm ancak editlemiyorum mesajımı ortak görüşlerin var olduğu belli olsun :goz:

Teşekkürler neden olmasın özel bi yeri olsunda ;) maksat ulaşmak isteyenler ordan burdan aramasın tek biyerden ulaşsın

bölüm acılmasına gerek yok.herkesin en azından bilipde uygulamadığı şeyleri yapsa yeterli;)
Mesela parfümlerden başla cgr;)
Zamane genclik sabah sabahda sıkılmazki sonra heryeri havalandırıyorum ! =)

Geri