böyle şeylere inanırmısnız ?

Bana biraz saçma geldi birde sizin görüslernizi alayım.

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

canor

New member
Reaction score
0

Astral Seyahat Nedir?

Bedenimizi belirli bir süre terk ederek çeşitli yerlere düşünce hızı ile gidip, gittiğimiz yerlerde meydana gelen olayları izleyebilmemiz mümkündür. Parapsikoloji Enstitüleri'nde incelenen Duyular Dışı Algılamalarımız arasında en ilginçlerinden biridir...

Şuurumuzun fiziki bedenimizin dışına yansıması ya da diğer bir tanımla, şuurluluk alanımızın genişleyerek beden dışına taşma olayına Astral Seyahat veya Şuur Projeksiyonu adı verilir.

Bu yansıma fiziki evrenin her hangi bir noktasına olabildiği gibi, fiziki evrenin ötesindeki ortamlara da olabilmektedir. Diğer Duyular Dışı Algılamalarımızda olduğu gibi aslında hepimizde bu yetenek vardır. Fakat hepimiz bu yeteneğimizi kullanamayız.

Parapsikoloji Kürsüleri'nde, özel metodlarla gerçekleştirilen Astral Seyahat çalışmalarında oldukça önemli adımlar atılmış durumdadır: İnsan yapısına, yaşama, varoluşa, fizik evren yapısına yepyeni boyutlar getiren bu çalışmalar aynı zamanda, ölüm ve ölüm ötesi yaşamla ilgili konular hakkında da son derece önemli bilgilerin biraraya getirilmesinde çok büyük bir fonksiyon görmüştür.

Hazırlık: Düşünceyi kontrol ve bedeni hazırlama

1.Vücudunuzu rahatsız eden tüm objeleri çıkarın (saat,bileklik,kolye vs...)

2.Gözkapaklarınıza direkt ışık gelmeyecek şekilde odayı karartın.

3.Başınız güneye gelecek şekilde sırt üstü yatın.

4.Tüm elbiselerinizi çıkartın fakat vücut ısınızı normal tutacak seviyeyi ayarlayın.

5.Nerede ve hangi zamanda olursanız olsun mutkala rahatsız edilmeyeceğinize emin olduğunuz bir yerde olun.

6.Rahatlama durumuna geçin.

7.Nefesinizi, yarım açık dudaklarınızdan alıp verin.

KLASİK YÖNTEM:Rahatlama ve Uçma İsteği

1.Ayağınızdan alnınıza kadar vücudunuzu bir nokta olarak düşünün ve zihinsel gücünüzle bedeninizin 1 metre yukarıda olduğuna odaklanın.

2.Astral bedeninizin alın kısmını vücudunuzun ayak hizasına gelecek şekilde ileriye gittiğine odaklanın.

3.Ayaklarınız sabit bir noktada kalacak ve yüzünüz 90 derece dik gelecek şekilde yukarı ve ileri doğru kalktığınızı ve ayaklarınızın uzerinde doğrulduğunuzu düşünün ve buna odaklanın.

TERS DÜŞÜNME:Beyin Aldatmacası

1. Hazırlık bölümündeki aşamaların tümü gerçekleştirilir.

2.Kuzeye doğru yatış pozisyonunuzu, güneye doğru yatmış gibi düşünerek beyninizi aldatmaya çalışın.

3.Beyniniz devamlı kuzeye doğru yattığınızı ispatlamaya çalışacaktır.Beyninizi inandırdığınız anda titreşimlerle birlikte yükselmeyi gerçekleştirin.

4.Yükselmede zorluk çekiliyorsa her nefes verişinizde biraz daha hafifleyip yükseldiğinize odaklanın.

5.Yükselmenin diğer yolu ise yukarıda asılı bir ipi çektiğinizi düşünmektir.(en çok kullanılan ve sonuç alınan yöntem budur)

6.Eğer titreşimler hala oluşmadıysa, ipi her çektiğinizde belli bir rahatlama ve titreşimler meydana gelecektir.

7.Uğraşılar sırasında birden fazla tekniği kullanmaktansa her adıma tam konsantre olmak akla başka şeyleri getirmeyeceğinden mutlak başarıya kolayca gitmenizi sağlayacaktır.

8.Ayrılma tam olarak gerçekleştiğinde görüntüler ve uğultular başlayacaktır.(herkes için aynı olmayabilir)

9.Artık yapmanız gereken tek şey düşüncelerinize hakimiyet ve uçuş provalarıdır.

OTOMATİK ÖNERME

Bu teknikte bir çalar saate ihtiyacınız var.Alarmı her zamanki uyanış vaktinizden iki saat daha erkene kurun, normal vakitte yatmaya gidin.Sabahleyin alarm sizi uyandırdığında yeniden uykuya dalacak kadar yorgun olacaksınız.

Uyumadan önce kendinize şunları söyleyin ''Uykuya daldığımda bedenimden ayrılacağım.'' veya ''Bir dahaki sefere uyuduğumda beden dışı deneyim yaşayacağım.'' Uykuya dalana kadar bunu tekrar tekrar söyleyin.Uykuya daldıktan sonra kendinizi projekte olmuş olarak bulabilirsiniz.

UÇMA:

Eğer kuvvetli tahayyül etme gücünüz varsa ve karışık tekniklerden hoşlanmıyorsanız bu sizin için uygun teknik olabilir.

Uzanın, rahatlayın ve kendinizi uçarken (superman stili) düşleyin.Evinizin ikinci katının bir penceresinden dışarı yürümenin veya pencere eşiğinin üstüne çıkıp kendinizi muazzam manzaranın genişliğine fırlatmanın nasıl birşey olduğunu tahayyül edin.Havayı yararak çevredeki çatıların ve kırlık alanların üstünden uçtuğunuzu yapabileceğiniz en canlı şekliyle hayal edin.Serin havanın yüzünüze çarptığını ve giysilerinizin rüzgarda çırpındığını hissetmeye çalışın
:saskin:saskin

Bi Teşekkurü çok görmeyin !

iyi hoşta ben anlamadım şimdi bilimsel olarak ispatı varmı bunun? yok sa sadece psikolojik olarak insan uçutuğunu mu hissediyor

bende bilmiyorum gercekten denemedım hiç :)

ya aslında nasıl birsey biliyormusun düsünce hızıyla ruhunu bedenınden ayırmak ölmek ve yasam arasındaki cizgiyi gecip ruhunu bir seyahata cıkarmak bi arkadasımın babası soylemıstı bana kalbi durmus bi ara yogun bakıma kaldırmıslar makina bi anda dıttt dıtttttttttttttttttttttttttttttttt demeye baslamıs iste o anda icerde bulunan kisilere yukardan baktıgını soyledı herkes aglıyormus cocukları eşi felan ama o onlarlar konusamıyormus bana mantıklı geldı.

bu tür şeyler hem ilgi çekici hem ürkütücü. İnsan merak da ediyor ama herhalde hiç bulaşmamak daha iyi. yine de verdiğin emek için teşekkürler

ben bunu duymuştum bi radyo programında.Bi kadın bu yöntemle şu an çok uzakti tandık birinin görebildiklerini görebilirim diyodu.(şöyle düşünün sevgiliniz şu an napıyo görebiliyosunuz hemde onun gözünden onun gördüklerini)

Böyle şeyler ilgimi çeker ama inanmam.Fiziksel olarak imkansız gibi börünüyo

Bende hiç inanmıyorum yapılışı bu kadar kolay ise neden kimse yapmıyor.Bana saçmalıktan başka bişi gelmiyor.

evet inanırım bnm arkadaşım fln çıktı astral seyahate bnde yapmaya çalışıyorm ama zaman gerektiren bişey

tamamen biLinch aLtı bise çünk beynine yerlestirosun akLndan gecenLeri...kıSaja yuK böLe biSi :D

bende bilmiyorum gercekten denemedım hiç :)

ya aslında nasıl birsey biliyormusun düsünce hızıyla ruhunu bedenınden ayırmak ölmek ve yasam arasındaki cizgiyi gecip ruhunu bir seyahata cıkarmak bi arkadasımın babası soylemıstı bana kalbi durmus bi ara yogun bakıma kaldırmıslar makina bi anda dıttt dıtttttttttttttttttttttttttttttttt demeye baslamıs iste o anda icerde bulunan kisilere yukardan baktıgını soyledı herkes aglıyormus cocukları eşi felan ama o onlarlar konusamıyormus bana mantıklı geldı.

bi agzetenn bi sayfası vardı bi ara böyle şeylerle ilgili her gün okurdum bu
anlattığın olaya çok rastladım orda..

evet bende öyle oluyorum hatta şimdi yukarıdayımmmmm hi hi hi hi hi hi emeğine sağılıkta kusura bakma emi ben inanmam böyle şeylere yaaa

inanmayan sadece samimi olarak denesin muhtemelen üç buçuk atıcak lar ama yinede denesinler...

Doğanın Kanunu... Doğanın Sırrı...

Hep Duymuşuzdur Bu Sözleri...

Eşyanın Tabiatını çözdükten Sonra Yapılmayacak şey Yok Bence...

Kimilerine Saçma Gelebilir...

Ama Insan Beyninin Sınırı Yoktur...

ya ben yaptım uçamadım :D aslında yapcaktım üstündekileri çıkar deyince rahatsız edilmiceğim yerdeydim ama olur bişey olur biri girer durumu açıklayamam ama gerçekten deneyen ve oluyo diyebilen varsa müthiş bi şey o zaman bu yazdığın

Geri