Böyle Bir Şey Mümkün mü?

39fb1907

New member
Reaction score
0
Öncelikle Merhaba arkadaşlar. ßana bir konuda yardım lazım Msnemde ekli olan birinin messengerda kimlerle görüştüğünü kimlerle yazışıp neler yazdığı vs.. bilgileri elde etmem mümkünmüdür? Çok mu fazla birşey istiyorum bilmem ama hack işlerinle pek işim olmadıgı için bilemiyorum eğer böle bir şey mümkünse yardımcı olurmusunuz bayağı önemli bir konuda bnm için.. Şimdiden yorum ve cvplarınız için tşkler.

iopus_starr_pc diye bir keylogger internetden indir buda şifresi KXA97685916832 kur kurduktan sonra bana mesaj atarsan daha geniş çaplı anlatırım

çok tşkler dostum link bulup indirebilrsm msj atar yrdm isterim :)

Arkadaşım koskoca googleye yazdık o bile 3 link buldu linklerin biri ölmüş biri indirmek için paralı üyelik istiyor diğeri ne olduğu belirsiz indirmenin baska bi yolu warmı?

dostum benimde ihtiyacım var böle bi programa ve buldum gerekli ayarlamaları yazabilirmisin tşk.

bence hiç keylogerle filan uğraşmayın çok daha kapsamlı ve daha kolay olan turkojan4 öneririm hemde türkçe.benimde aynı sorunum vardı.3 aydır kullanıyorum.gayetde memnunum.detay isteyen olursa özelden ulaşabilir bana.

bu kişi senin bilgisayarında msn açıyosa. yapman gereken xpcsy programını kurmak. ama dediğim gibi bu program senin bilgisayarında msn açanlar için. ayrıyeten bu program sayesinde senin pcde kim ne yapmış hepsini görebiliyosun istersen resimli olarak.

###NOT: ava giderken avlanma!!!

yenı uye oldugfundan sana ozelden ulasamıyorum kanka33izm elındekı progaram ıcın bana yardımcı olabılırmısın

Geri