Böyle Rezillik Olamaz !

temürmelik

New member
Reaction score
0
Günün birinde bir kadın evde bebeğiyle yanlızmış. Akşam yemek yapmak için bakkala birşeyler almaya gitmeye karar vermiş.

Alt kattaki komşusuna bebeğini alıp gitmiş ve adama; bakkaldan gelene kadar çocuğuna bakmasını rica etmiş.

Neyse efendim, kadın çocuğu adama emnet edip bakkala gidip margarindir, ekmektir ne lazımsa almış, sonra da geri dönünce bir de bakmış ki; bebeği mosmor olmuş yerde öylecene yatıyor. Haliyle kadın cinnet geçirmiş, bebeğini emanet ettiği alt komşusu olan adama "ne yaptın çocuğuma aşşalık herif" diyerek ağlamaya başlamış, adam da "ben bişey yapmadım" demiş.

Daha sonra işin gerçeği, ölen bebeğe otopsi yapılınca ortaya çıkmış. Bebeğin soluk borusunda sperm bulmuşlar, bu sperm bebeğin soluk borusunu tıkayıp boğularak ölmesine neden olmuş.

(alıntıdır)

böylesini linç edeceksin linç insanmı şimdi bunu yapan. bu yaratık bizle aynı havayı soluyor düşünün

ben yorum yazzmıcam biliyonuz yazarsam ii kelime kullanmıyorum anlayan anladı

Böyle vicdansızlık olamaz !!!

:angry :angry :angry :angry BU İNSANLAR NASIL İNSAN BÖYLE AMAN YARABBİM YA DAHA UFACIK BEBEĞE KADAR DÜŞMÜŞLER YAZIK BÖYLE KİŞİLERE İNSAN DEMEK BİLE ÇOK ZOR. İMKANSIZ HATTA HAYVAN BİLE DENEMEZ !!! :angry :angry :angry

YAZIK YA NASIL KIYIYORLAR ANLAMIYORUM UFACIK BEBEKLERE YAZIK YAZIK ALLAH ÖYLE İNSANLARDAN UZAK KILSIN HEPİMİZİ ...

ÇOLUĞUMUZA ÇOCUĞUMUZA SAHİP ÇIKALIM KİMSEYE GÜVEN YOK KİMSEYE :(

halferto' Alıntı:
herkes te hemen ınandı :)

inanıp inanmama meselesi değil yaşanıyor günümüzde böyle olaylar yaşanmıyor sanıyorsan yanılıyorsun günümüzde ne yazık ki örnekleri yok değil ):

ya bunların allah belasını versin daha bişey demiyorum...

o.b.g.g.s.s.s.g.s.g.s.... küfür yasak:) devlet devlet değil kes kafasını at çukura kim ne diyecek niyemi yaptın diyecek...

linç etmeyeceksin daha kotu bisi bulacaksın buna yaa. o zaman hemen oluverir kurtulur..

o.b.g.g.s.s.s.g.s.g.s.... küfür yasak:) devlet devlet değil kes kafasını at çukura kim ne diyecek niyemi yaptın diyecek...

allaha havale ediyorum yoksa banlanabilirim...

Geri