Bülent Arınç kaza yaptı

Bu kanıya nasıl vardın arkadaşım bize açıklar mısın ? Hangi gözle bakıyorsun onu da bi deyiver hele.

Sadece şu soruyu sorayım:
Sence Bülent Arınç bu ülkeye mi hizmet ediyor?

Evet?
Hayır?

İşte görüşlerin fikirlerin ayrı olması, bu soruyu kendine sorduğunda aldığın cevabın farklı olmasından dolayı kaynaklanıyor.

AKP ne derse, doğru veya yanlış hiç farketmeden bu ülkenin taşlarını istediği gibi yerinden oynatabileceklerini zannedenlere hizmet ediyor.

Ha nasıl gittim de ne ilgisi var gittim Apoyla bağlantısını kurdum.. Çok mu saçma veya ne ilgisi var gibi bir tavır segilenmesine mi neden oldu? Evet olmuştur.
Bende bunu şöyle izah edeyim:
Abdullah Öcalan yıllardır AB&ABD sayesinde hayatta kalan bir hain.
Benim gözümde ABD'ye bu ülkenin menfaatlerini düşünmeden bu ülkede uşaklığını yapan herkes haindir!
Şu andaki hükümette Demokrasi, Demokratik Açılım saçmalıkları adı altında onların emellerine dört dörtlük hizmet ediyorlar. AKP hükümetinin yaptıkları sayesinde artık ABD'nin artık PKK'ya bile ihtiyacı kalmadı. 30 yılda onların yapamadığını bizim bu hükümet yaptı. Nasıl yaptı şimdi adamlar düşün:
İnşaata başladılar. E ne yapılacak ilk başta yer belirliyorlar sınır belirliyorlar.
Sonra kazacakları eşeleyecekleri yerleri belirledikten sonra koşulları uygun hale getiriyorlar ki çalışma başlasın..
Şimdi sürecin bu başlangıcı şimdi yavaaş yavaş iş oraya doğru varıyor yani ülkemiz üzerinde bir Kürdistan'a veya başka ismi sen koy!.. Bu çok mu abartılı geldi.. Olmasa bile ülke bundan bi 15-20 yıl sonra temelli karışacak ve tıpkı Irak'taki gibi demokrasi ve insan hakları getirme bahanesiyle Türkiye'yi mahvedecekler ve huzur diye birşey bırakmayacaklar.
Evet gidişat bu. Ben yalnızca bunu görüyorum. Bu ülkede ben bir gelecek göremiyorum, başımızdaki asalaklar temizlenmediği sürece ama;
bu asla, (birkaç satır üstte yazdığım ifadeler) hiçbir zaman gerçekleşmeyecek çünkü bu ülkede son Türk vatandaşı tükenene kadar, gücümüz nefesimiz yettiği kadar o şerefsiz gevurların emelleri gerçekleşmeyecek.

Bu ölmesini isteyenler Bir insanın Ölmesini istiyor .. İnşallah kendileri ölür Bir insanın ölmesini istemek ne büyük bir terbiyesizliktir !

Mertcim sana insanlığın tanımını yapayım;

İnsan; dik duruşa, görece gelişmiş bir beyine, soyut düşünme yeteneğine, konuşma (dil kullanma) kabiliyetine, alet kullanma ve üretme becerisine sahip primat türü.

Bu tanım ile konudaki şahsı karşılaştıralım:

Dik duruş : Bu kişi için dik durmak sırtını başka güçlere yaslamaksa ne ala !
Görece gelişmiş bir beyin : Vallahi Allah akıl dağıtırken bunlar balyozlamı,ergenekonlamı yoksa ABD ile mi uğraşıyorlardı bilemem ama bu da yok.
Soyut düşünme yeteneği : Ohooo... Arınç'ta bundan bol ne var... Adam her gece rüyasında 'soyut düşünüyo' (örn. kendisine suikast planı) geliyor yumurtluyo nasılsa Başbakan yardımcısı ya.. SIRTI YERE GELMEZ.
Dil kullanma : İsmi geçen şahıs ve çevresindekiler TÜRKÇE dışında her dili biliyor mübarek. (kastedileni anladınız.)
Alet kullanma ve üretme : Balyoz kullanarak ergenekon üretmek. sanırım en iyi örnek bu..

Gördüğünüz gibi.. Tek biz değil BİLİM bile insan değil diyor.....

Bu kazaya ek olarak bir atasözü ile bitirip konudan sıyrılmak istiyorum :

Nus ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!​

Lannn !!! sen kimsin de arınç beye suikast düzenliyosun darbeci seniii.. yürü git gözüm görmesin ... gönlünü al çabuk ağlar o şimdi .... milletin kafasını bozmayın ???? :durdurun:crying:

Ne ayaksın sen. kazanın rastlantı olmadığı kesin göz korkutuyorlar AMA ASIL SORUN KORKUTMAK İSTEYEN KİM?

ςαη;4939091' Alıntı:
BİZ yani TÜRKİYE .

peki ya siz ne ayaksınız ?

Siz derken bizde Türkiyeyiz hani tarihde ordumuzun göz korkuttuğunu görmedim direk uyguladığını gördüğüm için ondan merak ettim . Çünkü orduya şimdi daha çok yükleneceklerini tahmin ediyorum. ölmese bile AKP baştan inince Akp'liler NE YAPACAKLARI BELLİ ÜLKEYİ TERK EDİCEKLER

Kaza yapmış oh olsun diyen, ölsün diye beddua eden zavallılara sadece acıyorum. Allah böyle bir kini düşmanımın başına vermesin, nedir arkadaş yaa. Düşman demez bunu. Adam ne yaptı size ???

Kimi insanlar büyük doğarmış, kimi insanlara büyüklük yakıştırılırmış, kimileri ise kendini büyük sanırmış. İnsan denen 'şey' bir kapalı kutu.. aslında çok basit iki hece; saklı bir ada, garip bir bilmece ... Allah İNSAN olma şerefinden bizi alıkoymasın ! ;)

KonuyLa aLakasız bi soru oLucak ama oLsun.. Arabada bi hasar varmı ?? umarım kaskosu vardır yoksa baya bi masraf cıkar ya..Gerçi oğLuna gemicik aLan tayyip efendi arıncada bi ferraricik aLır orasıda ayrı bı mevzu..:)

MozoLe Miяach;4939379' Alıntı:
KonuyLa aLakasız bi soru oLucak ama oLsun.. Arabada bi hasar varmı ?? umarım kaskosu vardır yoksa baya bi masraf cıkar ya..Gerçi oğLuna gemicik aLan tayyip efendi arıncada bi ferraricik aLır orasıda ayrı bı mevzu..:)

İşte bu süperdi...buna gülerim =))

herşeyleri zarar bu adamların.... güzelim makam aracını mahfettiler... yine vatandaşın cebinden çıkacak...

az bile olmuş......

o allahın sevgili kuludur sevinenler kursağınız kurumuştur soğuk bır su için benden

hattaracı kardeşim bi de benim falıma baksan ben de Allah ın sevgili kulu muyum ? :closedeyes:

geçmiş olsun.bazı arkadaşlara şunu belirtmek isterim bu ülkede ben yaşayanlar arasında şu 3 kişiyi lider bilirim BÜLENT ARINÇ RECEP TAYYİP ERDOĞAN ABDULLAH GÜL DİĞERLERİ FASAFİSO
HA VAR HA YOK(BAHÇELİ BAYKAL)BİRDE MUHSİN YAZICIOĞLU VARDI AMA ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN

Geri