Bülent Ecevit--Bill Clinton...

d0LpHiNs™

AzraiLin GözYa$LaRı
Reaction score
0
Nerde Oldugumu Bilmemeq Bat1yormu Sana...?
Forumlarda bu konuşmanın yukardaki liderler arasında eçtiği söylensede böyle birşey olduğunu sanmıyorum...

Bill Clinton;

Türkiye bizim her zaman dostumuz
olan bir ülkedir. Hep onurlu ve bizimle eşit
olmak istemiştir, bunu biliyoruz. Çıkarlarımız
her şey demek değil. Dünya barışının sürekliliği
için Türkiye'yi de diğer yoksul ülkeleri de
dostça selamlıyoruz. Bu yolda tum birikimimizi
kullanmak zorundayız. Türkiye bizim kö-
tu ve iyi günde müttefikimizdi, bir nevi ai-
lemizdir.

--------------------------------------------------

Bülent Ecevit;
Benim solcu bir politikacı olduğuma
kuşku duyulamaz. Yolumdan döndüğüme
hala inananlar varsa, onların akıllarına
hayret ederim. Her kesimden sabit fikirlilere
şaşarım. Aslolan her zaman ve her konuda
halkın isteğidir. Sağcıların kıblesi ise hep
Amerika Birleşik Devletleri'dir. Ben de
halkım için varım ve tüm hizmetlerimle
onların bir memuru olmaktan kıvançlıyım!!!

Birde satır atlayarak okuyun ..

Buda bir şifreleme dalıdır. Amerikaya yapılan terörist saldırılarındada teröristler yine bir şifreleme yoluyla haberleşmiş. Fakat o plan bu kadar basit değil tabi

Eğer buşekilde söylenmişse bunlar kesinlikle sana katılıyorum dostum

bunun tr böle ingılızcesı nasıl olurdu bı araştırıcam ...kafa patlattıkdan sonra herşey cıkarmak ve yazmak mumkun

yani yuh diyorum bşka bişey demiyorum kardeş neymiş bunlar böyle ya nasıl bi r düşüncedr

ben bunu yazılanların eklenti olduğuna inanıyorum.doğruluk payıda war.neden derseniz geçmişten bugüne ABD hangi lideri kullanmadı ki ???

ecevit gibi adama bu sözleri nasıl yakıştırıyonuz yaw bu ülkede usa nın emperyalizmine karşı çıkan en buyuk ilerdir

kertenkele82' Alıntı:
ecevit gibi adama bu sözleri nasıl yakıştırıyonuz yaw bu ülkede usa nın emperyalizmine karşı çıkan en buyuk ilerdir

ya ecevit ne büyük liderdir clintonın yanındaki fotorafını hatıtlıyorum eco karşısında esas duruş durabildiği kadar tabi
i71842_ecoabd01.jpg
[/IMG]

eklentiler oldugunu dusunuyorum.

Recep Tayyip desydin belki doğru olabilirdi dostum

Eceveti sevmiyorum siyasi görüş olarak da çok ters bana ama bu türde bi diyalog olduğunu sanmıyorum kesinlikle katilmiyorum...

ecevite böyle bi yalanlama yapılması çok kötü arkaadaşım bu konuşma olsa olsa tayyip ve bush arasında geçmiştir...

sadece prowakosyon bunlar oynama yapılmış yada hayali bi konuşma sadece bahs ettiğimiz kişi Bülent ECEVİT beyler lütfen daha dikattli olalım
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun türkiye ye bir daha gelmeyecek saayılı liderlerden biriydi:( :(

Ülkemi peşkeş çekenlerin (Süleyman,Erbakan,Türkeş,Tansu,Mesut)yanında Ecevit'e laf söylemek bilmem ne kadar doğru olur.Einizi vicdanınıza koyun ve düşünün.Eğer suç'u varsa yinede en az olanıdır.Beyefendiliği,kibarlığı,yalan söylememesi vede hırsız olmaması en önemli meziyatleri idi.Allah rahmet eylesin.

Bir Komplo Teorisi,ama çok Iyi Yapilmiş.kimbilir Belkide Doğrudur,niye Olmasin?????

.saçma ALLAH RAHMET EYLESİN iyisiyle kötüsüyle dürüst bir adamdı..yazı olayı çok saçma buişi yapanlar sizlerin satır atlayarak bunu keşfedeceğinizi emin olun daha yazarken bilirler..hikaye bu işler..

olabilir mi diyenlerin bile zekasindan suphe etmek lazim. ilk olarak bill clinton'un Türkce bilmedigini hatirlatirim. hani bi siir vardir ya bas harflerime baksana diye onun gbi olmus

Geri