bütün dönem ödevleriniz için ben kolları sıvadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
banada tarık bugranın gençligim eyvah romanının tahlilini verdiler şunu bi hallet kardeş simdiden eline saglık

kardes eline düştüm ßea bide benim işe bak
Üçgenin elemanları, açı ve benzerlik...ßekliyoooom

şahin iyi niyetimi kötüye kullanıyosun farkıdamısın ne mahllesi söle sene sizin mahallenin çocukları hangi forumda...!

:mad:

632776744211783776.gif

sana ödev

burdab alıdığın ödevleri başka foruma mı taşıyorsun :mad:

chatluck yok kardeşim 50 mesajın altındakilere ödev...! :mad:

mobidik verirsen atlarım sana...! :mad:

fizikte atış hareketleri ve serbest atış hareketi yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşım link veremiorum sen bana nerden bulursan kabul ederim konu: mayoz ile mitoz bölünme geniş anlatımı bulursan tşkler

yaa ben ödev linkini verdim ama kimse ilgilenmıyo why???

para piyasası ödevleri vermiyoruz kardeşim en azından yeni üyelere para pisayası isteyen varsa 3 yıldız almadan gelmesin yoksa bunu alır....!

:mad: :mad: :mad:

632776744211783776.gif

bu arada şahin86 hala kulakların çınlıyomu :cool:

Not: mobidik verirsen atlarım sana...!

:cool: :cool: :cool:

arkadslar niye bööle yapıyrsunuz diyorum ki ödev lazım yemin ederim baska siteye filan koydugum yok kocaeli ünv. okuyrm ve iktisat ödevimi yapmaya calısıyrm zor durumda olmasam ben indirirdim yinede canınız saolsun dream_y cunku diğer verdiğin ödevlerde harbi cok işime yaradı sadece ödeve genişlik kazandırmak istedim

wallahi yalan söölemiyrm inşllh durumumu anlamıssındır dream_y harbi ödevi kendim için istiyrm hiçbir siteye koymak gibi bi niyetim yok

biyoloji dönem ödevi olarak .... hoca genetik mühendisligi ve calısma alanlarını arastırını bir ödev haline getirmemi istedi.9-10 sayfa olsa yeterli.isallah olur da googleden arastırdım fakat fısss.

slm arkadasım oncelıkle bole bı konu acman cok guzel bıse mesrutıyet donemının osmanlı ve dıger devletler acısın dan gelısımı detaylı sole bıkac sayfadan fazla olursa cok ii olur benım ufaklık kıvranıp duruyo bende sana soleyım dedım saol dostum sımdıden:S

hocam bana yardımcı olursan sevinirim :D

hocam benim ödev bilgisayar ödevi. konu: şirketler için internette yer almanın önemi, gerekliliği, zorunluluğu, ve internet yasası. şimdiden kolay gelsin. hayırlı günler.

arkadaşlar bende fizikten gölge ödevini istiyorum 9- 10 sayfa olabilir şimdi den sağ olun

Kardeşlerim lütfen AZ ilgilenin yaff: Kafayı yicem Şunları buluverin ne olur yaff:
Üçgenin elemanları, eşligi ve ßenzerlik
Trigonometrik fonf. ve sekilleri
ßekliyoooooooooom Sevgiler şimdiden tsk...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri