Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bana boyaların çözünürlüğüne asit etkisi hakkında bilgi lazım acilen dönem ödevini yetiştirmem lazım ysuf yusf oldum be,yardımcı olabilen arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi şimdiden ileteyim..
hocam slm ben bişey istesem aciliyet teşkil ediyor bu bir kaç gün içinde ödevimi vermem gerekiyor çok sıkışık durumdayım lise son öğrecisiyim bilirsiniz pls
Ödev ====> '' son 20 yılda çıkan fonksiyon soruları ve cevapları ''
merhaba arkadaşım ilk olarak böyle bir iş yaptığın için allah senden razı olsun benimde senden konu isteğim yağ teknolojileri hakkında döküman bulabilirsen sevinirim şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar
hizmet işletmelerinde organizasyon bozuklukları ve cözüm önerileri...bakude ogrencıyım ve kaynak bulmakta cok zorluk cekıyorum Turk dilinde kitab bulamıyorum lutfen yardımcı olun.yarın tezin içeriliğini hocaya goturecem okeylerse içeriğide yazacam.tesekurler...
bu odev benimki deyıl benim odevimi linke tıkladıgındada gorebilırsin bunlar aynı odev deyıl...rica etsem bida bakabilirmisin.senin verdigin lin ten baska odev iniyor.bide burden denermisin