_opeth' Alıntı:teşekürler baba sağolasın bide teknoparklar hakında bişeyler bulursan
mvardar' Alıntı:kardeş biyografilerde de yazdım ama görmedin galiba yunus emrenin hayatı lazım ama acele biraz zahmet olmazsa
vahdetmadencilik1985' Alıntı:yaaa arkadaşlar bana "Toplumda Tabakalaşma Ve Hareketlilik" , "Yönetimde Örgüt Ve Örgütleme" ödevi lazım bi yardımcı olsanız
ProwL' Alıntı:Mümkünse Fransızca genel bilgiler, bu bana yazılı için
Matematik, denklemler, buda arkadaşın dönem ödevi
İngilizce, if kalıpları varsa çok iyi olur
kolay gelsin hocam![]()
mObİdİk' Alıntı:dostum sen bir ödev sitesinde arama yaptır eyer bulabilirsen ben indiririm sana oke kolay gelsin
ProwL' Alıntı:Arayıp bulamadığım için yazdım zaten amacıda bu değilmi başlığınkolay gelsin
hellraider' Alıntı:selam daha öncede istemiştim;
FERMAT TEOREMİ
-ünlü matematikçi feramatın hayatı, biyografisi vs
-teoremin kendisi
-ispatlar vb
-hakkındaki bilgiler
-tartışmalar
yardım edemeyeceksen önemli değil canın sağolsun
..
ßϊØĦλżλѓĐ' Alıntı:Kardesh böle bi konu için çok saol ben,
senden Karacaoğlan'ın hayatı nı ve şiirlerini vs. rica etsem..beklemedeyim:]..
.Carnage' Alıntı:permütasyon kombinasyon ve olasılık ayrıca onlarla ilgili 30 tanede soru![]()
usta forumcu' Alıntı:bende 6 sınıftayım dogal sayılar hakkında geniş bilgi vercenmi
mObİdİk' Alıntı:dostum sen bir ödev sitesinde arama yaptır eyer bulabilirsen ben indiririm sana oke kolay gelsin
mObİdİk' Alıntı:eyer ödev sitesinde bulamadıysam bu benim suçum olmaması lazım burada yaklaşık günde 60 tane ödev veriyorum bir kaçtane bulamadıysam başlıgımı kötülemene gerek yok bence,sayın mederatör arkadaşım insanın şevkini kırmayın destekleyin daha güzel şeyler çıkartmak için yardımcı olun kırın kıcınızı oturun kendiniz yazın belki bu daha iyi olacaktır))))
ProwL' Alıntı:Buna karşılık yazdım o yazdıklarımı ayrıca bana bulamadım demedin arama yaptır bulamazsan ben indiririm yazmışsın. Buna karşılık ben zaten aradığım ve bulamadığım için yazdım buraya diye karşılık verdim. Buraya kadar gayet doğal,
Sana ben bir suç atmadım ayrıca bulamadımda demedin. Bir yerlerdenmi gocunuyorsun beni ilgilendirmez ama son yazdığın cümleyi bir daha kullanma. Sonuçta benim vereceğim veya yazdığım şeyler beni ilgilendirir. Zaten printer dan çıkarmak yasak. Yani yazarkende bir nebze öğrenmiş oluyorsun.. Başlığınıda kötülemedim ne yazdıklarım belli, beni bilen biliyor. Öneri ve şikayetlerde açtığın konu aklıma geldiğinden dolayı buraya yazmaya gerek duydum. Herneyse kolay gelsin,