bütün dönem ödevleriniz için ben kolları sıvadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mObİdİk' Alıntı:
ben senin için indiririm oke kolay gelsin başarılar dilerim

ne şimdi bulamadın mı yok mu ödev bi daha bak olmaz yaa!!!:mad: :( :( :(

gardaş bana coğrafya bölümü için konusu fark etmez "TEZ" lazım yeterki coğrafyayı ilgilendirsin 50 syfa civarında ve kaynakçası bulunsun walla ayıp etiyoz ama durumlar sarpa sardı..............

Arkadaşlar ingilizcedeki filllerin birinci ikinci üçüncü hallerini ve anlamlarını döküman halinde bulup ezberlemem lazım lütfen yardımcı olunuz

İYİ FORUMLAR

MESAJIMI KİMSE OKUMADI GALİBA ACELE BEYLER Bİ EL ATIN

dHipfR££z£' Alıntı:
arkadaş bana hepsinin linkini wereilir misin_?çok lazım.

dostum sana hepsini indirip tekrar uplaund yapmam için bir kaç saat harcamam gerekiyor ve herkesle bu kadar iyi bir şekilde ilgilenemeiyorum istek çok ve ben yanlızım o yüzden bir tanesini verebiliyorum çünkü ben inceledim aşşagı yukarı hepsi aynı oke

optik
http://rapidshare.de/files/15190499/optik.zip.html

Dark_Crazy' Alıntı:
Arkadaşlar ingilizcedeki filllerin birinci ikinci üçüncü hallerini ve anlamlarını döküman halinde bulup ezberlemem lazım lütfen yardımcı olunuz

İYİ FORUMLAR

MESAJIMI KİMSE OKUMADI GALİBA ACELE BEYLER Bİ EL ATIN

dostumburayala bir ben ilgileniyorum baka paylaşım yapan yok o yüzden birek benle konuş neyse
şu ingilizce ödevini tam olarak ve ingilizce söyle bana yani yazılışlarını ingilizce yaz bakalım çaresine oke kolay gelsin

dHipfR££z£' Alıntı:
ne şimdi bulamadın mı yok mu ödev bi daha bak olmaz yaa!!!:mad: :( :( :(

dostum http://www.odevsitesi.com/ buraya gir istedigin ödevi seç ve bana bunun ne oldugunu söyle ben senin için indiririm oke yok ben inriririm dersende ayvallah bulamamk gibi bir kaygımız yok ama senin istedigin ödevin ne oldugunu anlamamışımdır ve ben bulamamışım oke sen bul diyorum ben senin için inidreyim oke kolay gelsin kardeşim

selam

tarumoloji' Alıntı:
gardaş bana coğrafya bölümü için konusu fark etmez "TEZ" lazım yeterki coğrafyayı ilgilendirsin 50 syfa civarında ve kaynakçası bulunsun walla ayıp etiyoz ama durumlar sarpa sardı..............

dostum ahada sana harman yeri içeriye gir ve istedigini seç bana bildir oke

http://www.odevsitesi.com/kategori.asp?katno=42&katadi=Coğrafya

dükkan senin ama istediklerin ne ise tam olarak yazki bizde hedefi attıgımız gibi vuralım

Merhaba. Bana2005 Yili AÇikÖgretİm FakÜltesİ 4. Sinif Malİye BÖlÜmÜ 1. Arasinavinda Çikan Sorular Gereklİ Bulabİlİrsenİz Sevİnİrİm TŞk.

srkzhr' Alıntı:
Merhaba. Bana2005 Yili AÇikÖgretİm FakÜltesİ 4. Sinif Malİye BÖlÜmÜ 1. Arasinavinda Çikan Sorular Gereklİ Bulabİlİrsenİz Sevİnİrİm TŞk.

dostum öyle istek olmaz şahsen ben yapamam oke kolay gelsin

mObİdİk' Alıntı:
dostumburayala bir ben ilgileniyorum baka paylaşım yapan yok o yüzden birek benle konuş neyse
şu ingilizce ödevini tam olarak ve ingilizce söyle bana yani yazılışlarını ingilizce yaz bakalım çaresine oke kolay gelsin

mObİdİk arkadaşım tek istedigim hani ingilizcede filller vardır verb 1 verb 2 verb 3 olarak ayrılır.bana onların bir listesi var karşılarında da anlamları olacak

sizden hazır proje istemiyrm.sadece konu hakkında yardımcı olmak istiyorm.hazır bi ödev istememişt.anlayışın için teşekkür edrim

mObİdİk'e tarumolojiden dev bi teşşekür bana çok yardımcı oldun dostum.................

uygarlık tarihi dersiyle ilgili ingilizce kompozisyon yazmam lazım
rönesans ve reformla ilgili bişiler yapmam lazım

John Locke,Martin Luther ve Leonardo Da Vinci ile ilgili karşılaştırmalı kompozisyon yazıcam bu üçüyle ilgili ne varsa rica ediyim

ingilizce bulursan çok makbule geçer Türkçesi de iş görür ( çeviririm artık :( )

şunu da belirtiyim çalışmaların çok güzel devamını bekleriz
umarım emeğin karşılıksız kalmaz :)

yea arkadasım bana haywansal dokularla ılgıbı bı odew yollamıstın ama sadece 4de 1 ini yollamıssın rice etsem tamamını yollaya bılırmısınn

kardaş bana lise 3 biyoloji konularından her hangi birini göndersene konu fark etmez lise 3 müfredatı olsun yeter

selam arkadas benım donem odevını msn neye atarmısın ben bulamadım
islam dilinde şiilik

Arkdasım ben lise 2 fm bolumunde okuyorum...Trigonometriden donem odevi aldım.konu anlatımı , çözümlü sorular iceren bi döküman lazım bakabilrsen cok sevinirim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri