FLeTCh®' Alıntı:uygarlık tarihi dersiyle ilgili ingilizce kompozisyon yazmam lazım
rönesans ve reformla ilgili bişiler yapmam lazım
John Locke,Martin Luther ve Leonardo Da Vinci ile ilgili karşılaştırmalı kompozisyon yazıcam bu üçüyle ilgili ne varsa rica ediyim
ingilizce bulursan çok makbule geçer Türkçesi de iş görür ( çeviririm artık)
şunu da belirtiyim çalışmaların çok güzel devamını bekleriz
umarım emeğin karşılıksız kalmaz![]()
age_3' Alıntı:yea arkadasım bana haywansal dokularla ılgıbı bı odew yollamıstın ama sadece 4de 1 ini yollamıssın rice etsem tamamını yollaya bılırmısınn
sercinho7' Alıntı:Arkdasım ben lise 2 fm bolumunde okuyorum...Trigonometriden donem odevi aldım.konu anlatımı , çözümlü sorular iceren bi döküman lazım bakabilrsen cok sevinirim...
alper_alper_67' Alıntı:selam arkadas benım donem odevını msn neye atarmısın ben bulamadım
islam dilinde şiilik
grupcelal' Alıntı:BEN BUNU İSTİYORUM BEN 11 YASINDAYIM 5. SINIF TAYIM BENİM MSN ADRESİME YOLLAR MISIN LÜTFEEEEEEEEEEEEEEN!!..
MSN ADRESİM:[email protected]
De_Barkot' Alıntı:Dostum Güneş Enerjisinin kullanım alanları buyur .. (Gerçi yapmasamda olur)
De_Barkot' Alıntı:GÜNEŞ ENERJİSİ NEDİR NERELERDE KULLANILIR
[7 Sayfa, Türkçe , Kaynakça : Yok]
Belki bu olabilir bende tam olarak bişHi elde edebilmiş değilim Ama ders fizik tabiikide. Kullanım alanları flm birazdaha genişletebilirim..
erolonal' Alıntı:hocam politik pazarlama ödev sitesinde var oraya üyeysen ordan indirebilirmisin biraz kapsamlı bişey lazım ve hiç bir yerde bulamıyorum birtek ödev sitesinde var![]()
karmina684' Alıntı:kardeş bana
sanal örgütler diye bi ödev lazım...bulabilirmsin???
walla çok makbule gececek..
hiaxisey' Alıntı:aritmetik lojik işlemci devresi
acele lazım ... şimdiden sağol
mObİdİk' Alıntı:buyur kardeşim biraz uzun oldu ama ulsun fazla bilgi agırlık yapmazmışş)))
http://rapidshare.de/files/16148889/sanal_oerguetler.zip.html
hiaxisey' Alıntı:aritmetik lojik işlemci devresi
acele lazım ... şimdiden sağol