Bİlİmİn AÇiklayamadiĞi İnanilmaz Ama GerÇek Vakalar ( 2 )...

matrix_27

New member
Reaction score
0
dwdlea.jpg

1900’lü yılların başlarında 250 civarında hiyeroglif Syd’ney’in 100 km. kuzeyindeki Hunter Valley ulusal parkında keşfedilmiştir (Avustralya). Bunlar antik Mısır hiyeroglifleridir. Kuşkuya yer bırakmayacak olan eski Mısır Tanrısı “Anubis” çizimi ile birlikte hiyeroglifler şu soruyu akla getiriyor: Acaba eski Mısırlılar Avustralya’ya mı gitmişlerdi?
2yo4xl2.jpg

Ablan dağına kazınmış pervaneli bir uçağı hatırlatan eski devirlere ait bir resim görüyorsunuz. Olmek topluluğunun inanılmaz ve çözümlenemeyen örneklerinden birisidir.
befywy.jpg

f3erk6.jpg

p4ys5.jpg

ighzpx.jpg

27yqzch.jpg

2cdtwld.jpg

o09ks5.jpg

b55pci.jpg

xcn9qh.jpg

2wrlq10.jpg

s1nj9l.jpg

2zr1dp1.jpg

xehc1j.jpg

abi çok iyi paylaşım ama dev fosilin numara olduğunu duydum ama yanlış duymuş olabilirim biraz tuhaf bir olay olduğu için insan inanamıyor.Emeğine sağlık kardeşim

bunların hepsinin doğru olduğu söylenemez

parmak olayı beni göçertti. Bütün zihinmdeki insanlık yaşamına ait tarihsel kurgu çöktü gitti .
Eğer bu kadar eskiysek ve defalarca kez tufanlarla hizaya getirildiysek, biz yinede akıllanmıyorsak bizden ne köy olur ne kasaba .yiyelim birbirimizi sonumuzu merak etmeye gerek yok olacak olan arkadan bakıp şaşırmak.

eline sağlık güzel bilgiler şaşırtıcı insanın aklına bu devirlerin daha önce yaşandığının kanıtıdır buzul çağı bittiğinde bütün medeniyetler kaybolmuş demekki

parmak olayı beni göçertti. Bütün zihinmdeki insanlık yaşamına ait tarihsel kurgu çöktü gitti .
Eğer bu kadar eskiysek ve defalarca kez tufanlarla hizaya getirildiysek, biz yinede akıllanmıyorsak bizden ne köy olur ne kasaba .yiyelim birbirimizi sonumuzu merak etmeye gerek yok olacak olan arkadan bakıp şaşırmak.

benim bildiğim tufan olayları veya tabiri caizse o felaketler sadece arabistan civarında oldu..çünkü dikkat ederseniz bütün kutsal kitaplar ve peygamberler o bölgeye gönderilmişti ve hatrıladığım kadarıyla yahudiler "azmış" bir kavim olarak bilinmektedir ve lanetlenmiş bir ırktırlar..bu yüzden bütün felaketler orada görülmüştür..eğer okuduğum yazıları bulabilirsem o yazıları paylaşıma sunacağım

insanın inanası gelmiyor çok enteresan

çalışma güzel ve tamamı gerçek insanlık hep en üst seviyelere ulaştı helak oldu son kavim bizleriz biz de bitersek işte ozaman dünya son bulacak

eline sağlık çok güzel paylaşım

Paylaşım için teşekkürler ancak bunların çoğu safsatadan ibaret arkadaşım. Kesin bir kaynak gösteremeyeceğim ama duyduğum kadarıyla öyle.
Bunların çoğu dikkat çekmek ve insanların düşüncelerini bazı bölgelere yoğunlaştırmak için uydurulmuş şeylerdir.

Geri