Bİz TÜrkler Hep İyİ Nİyetİnden Kaybetmedİkmİ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

x-master

New member
Reaction score
0
Bize bugüne kadar kötülük yapmayan milllet kalmadı gbi. bazı ırkdaşlarımız hariç. YILLARCA bize kötülük yaptılar biz sabrettik, elleirnden gelenleri artlarına koymadılar biz sabrettik o sırada bizde onlardan nefret ettik.

Ama bigün yeni bi çıkarları çıktı meydana hemen bizimle arkadaş olmuş gbi gösterdiler biz herşeyi unuttuk hmen affettik.

Çünkü biz müzlüman bir milletiz, çünkü biz duygusal bir milletiz.

Ermeni katliamı ülkemizde olmadı evet zamanında birçok ermeni öldürülmüştür belki doğrudur ama onlar ŞEREF, NAMUS ve HAYSİYETİMİZE laf söledikleri, göz dikdikleri zaman olmuştur. Savaş sırasında olmuştur. BİR TÜRK OLARAK DUYGUSAL OLABİLİRİZ AMA BİZ YALAKA OLAMAYIZ.

BİZLER ŞEREF, NAMUZ ve HAYSİYET gbi konularda ÖDÜN veremeyiz başkalarının bunu hizzetmesi mümkün diil Çünkü bu
TÜRK KANINDA MEVCUTTUR....

ermenilerin yaptıkları suistimallere karşılık olarak yaptıklarımız onlar için dünyaın en büyük katliamı olarak adlandırılmıştır, ve yıllardır ağlanıyorlar. çünkü onlar aciz bir millettir.

YILLARDIR TÜRKLERE yapılan katliamlar için biz ağlanmadık biz yapmamız gerekeni yaptık. BİZ ASİL BİR MİLLETİZ..

Şimdi sesleniyorum. Bu Topraklardan Ekmek Yiyipte Yediği Kaba Tükürenler Her türlü hakaretin HAKLI SAHİPLERİDİR. Beğenmeyen Bu Toprakalrı Terketsin, Beğenmeyen bu toprakalrın havasını solumasın, Bu topraklar ŞEREFSİZLERİ bağrına basmaz....

Son günlerde yapılanlar adına içimden geçenleri yazmak istedim.

SAYGILARIMLA

inşallah kardeşim.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
TEŞEKKÜR BUTONUNA TIKLAMAK SADECE 1SN ALIR.
PAYLAŞIMLARIMIZI DESTEKLEYELİM

x-master bir daha bir msgına o teşekkür olayını eklersen sınırsız banlanacaksın gına geldi onu görmekten, kimse sana tşkürü zorla etmek zorunda değil,ayrıca diğer başlıgın niye kapandı ? güncel bir haber olmadıgı için ! peki bu başlıgı neden yine buraya açtın cok merak ediyorum konu kapandı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri