bıkmadınız mı oyundan kocaman adam oldunuz!!!

elif-mine

New member
Reaction score
0
Bu kez oyunun adı FEDAKARLIK

27 Nisan'da Abdullah Gül'ün, cumhurbaşkanlığı seçilmesinin önüne 367 seti koydular, halk 22 Temmuz'da bunu yıktı. Aynı güçler bu kez "FEDAKARLIK" oyunu sergiliyor.
1186562614.jpg
1982’den beri Anayasa’da bulunan ve daha önce 3 kez Cumhurbaşkanı seçen hükümlere rağmen Abdullah Gül’ün 27 Nisan'da cumhurbaşkanlığına seçilmesi engellendi.

Oysa CHP’nin Anayasa Mahkemesi’ne dayatması ile ilk kez aranan 367 şartı, daha önceki 3 seçimde aranmamıştı. Turgut Özal’ın seçilmesinde muhalefet partileri boykota gitti Meclis’e katılmadı. Erdal İnönü liderliğindeki SHP ve Sülemyan Demirel liderliğindeki DYP Meclis’e katılmamıştı.

Turgut Özal, 31 Ekim 1989’da yalnızca ANAP’lı milletvekillerinin oyları ile seçildi. Abdullah Gül’ün önüne dayatılan üçte iki katılım çoğunluğu şartı aransa idi Turgut Özal Köşk’e çıkamayacaktı.

Eğer 1993’te üçte iki katılım şartı aranmış olsa idi demokrasi tarihiminizin en az oyunu alarak seçilen Süleyman Demirel cumhurbaşkanı olamayacaktı.
NİSAN’DA OYNANAN OYUN YENİDEN SAHNEDE

Abdullah Gül, 27 Nisan’da yapılan ilk turda oylamaya katılan 361 üyeden 357’sinin oyunu aldı. Aynı günün akşamı, Genelkurmay Türk demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçen bir e-muhtıra yayınladı. Bu ülkede Başbakanlık yapmış, Dışişleri Bakanlığı yapmış bir isim olan Gül’ün adaylığına açıkça tavır konuldu. Dışişleri Bakanlığı döneminde ülkenin en gizli sırlarına vakıf olan bir ismin, daha sembolik bir makam kabul edilen cumhurbaşkanı seçilmesine karşı çıkıldı.

KAYNAK

Kendi beceriksizliklerinizi başkalarının üstüne yıkmaktan vazgeçin.

22 temmuz bir şeyleri yıktı diyorsunuz.Mhp genel kurula katılacağını söyledi ve Hala sşz Gülün aday olduğunu söyleyemiyorsunuz. Erdoğanın Bundan çıkarı nedir ? Bunu bir derinlemesine araştırın.

22 temmuz propagandalarınızdaki Mağduriyet politikanız yıkıldı. Şaşkın ördek yavrusu gibisiniz ne yapcagınızı şaşırdınız neye nasıl sarılacaksınız ?

22 Temmuzda en havalı DELIKANLI idiniz. Şimdi forsu sönmüş omuzları küçülmüş yaşlanmış bir küheylan.

Devlet Bahçeli Seçim mitinglerinde hep bahsetti. Erdoğan Gülü kullanıyor. Gülü ateş çemberine attı izliyor dedi. Haklı değil mi erdoğanın şimdiki tumunu gördükten sonra ?

Erdoğan 1. denemende Abdullah Gül kardeşim aday diye son gün gövde gösterisi yaptın. Neden 22 temmuzdan sonra bu gövge gösterin fos diye söndü ?

Şimdi yine son gün saltosu ile başka birimi koltuğa çıkacak ? yoksa sen mi çıkmaya çalışacaksın ?

Kurnaz tilki oyunları artık işlemez oldu :D

Yinemi eziklik rolleri yinemi acındırmak kendine. **************... İnsanların duygularıyla oynamayın artık yeter...*********

arkadaşlar, lütfen birbirimize karşı saygımızı yitirmeden cevaplar yazalım....herkes birbirinin fikrine saygı duymalı..

Ampulü söndürelim ki güneşi görebilelim.

Konu hakkında yorum yapmayıp da konu içlerinde tekrarlayan, gereksiz, ortamı
geren mesajlarla userlarla dalaşan kişilere ne kadar daha tolerans gösterilecek acaba?

Halkın istekleri önünde duranlar kendilerinden puan kaybetmekten başka birşey
yapmadı.

nesini seviyorsunuz bu adamların, tatlı tatlı konuşmasımı sizi etkiliyor, maskedir o dil bana ve benim gibileri aldatmaya yetmiyor.
karısı Türkiyeyi şikayet etsin gavur avrupaya, oh ne güzel anasını satayım.

viroutic' Alıntı:
linkte degi adamlarda sorun var link hata veriyor ama isteyen onuda aşabiliyor :)

www.haber7.com/poll-process.php http://www.http.com// burasını sildin mi yine açılıyor

ehehehe. Sen halkın önüne doğru yol varken çarpık yol koyarsan durum değişir :D

Yaralı Ceylanım bak haber7 dediğin şeyin kimler için çalıştığı ortada. Türkiyenin en çok trajlı gazetesinin ve internette en çok tıklanan sitelerden birinin yaptığı anket aşşığıda. Kaç kişi katılmış kaç kişi ne demiş. Bir bak :D Bende istersen sana yeniçağın yaptığı anketleri göstereyeim. Belli kesimlerin basın yayın organlarının yaptığı anketlerle savunacaksanız oy oy oy :D

Aha link öyle verilmez böyle verilir : http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7018833.asp?gid=180&a=432033

Hani sen tıklamassan oku :

İşte dev anketin sonucu 7 Ağustos 2007

"Abdullah Gül aday olsun mu olmasın mı?" diye sorduk. 1 milyon 214 bin oy kullanıldı. İşte cevabı.

Abdullah Gül, kendi internet sitesinde yaptırdığı anketini sitesinden kaldırdı. İddialara göre anketinde "hayır" diyenlerin oranı yüzde 55, "evet" diyenlerin oranı yüzde 45 çıktı.

Soru ise şuydu: "Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı olmasını destekliyor musunuz?"

Günlerdir AKP yönetimi adaylarını resmi olarak açıklamadı. Gül ise düzenlediği basın toplantısında "adayım" demeden adaylığını imâ etti.

Bu konuda Türkiye ikiye bölündü. Bir kesim Gül'ün aday olması gerektiğini düşünürken, bir başka kesim gerilim yaratmaması için aday olmaması gerektiği görüşünde.

Hurriyet.com.tr de Abdullah Gül'ün adaylığını sorgulamadan, okurların bu konuda ne düşündüğünü öğrenmek üzere sordu: "Abdullah Gül aday olsun mu, olmasın mı?"

Haber yayına hazırlandığı sırada ankete oy verenleri sayısı 1 milyon 214 bin 332 olarak görünüyordu. Ankete katılanların yüzde 86.1'i (1 milyon 45 bin 139 oy) "hayır, olmasın" yönünde görüş belirtirken, yüzde 13.9'u (169 bin 193) "evet, olsun" yönünde oy kullandı.

Ben ankete değil icraata Bakarım. Erdoğan hala dut yemiş Bülbül gibi susuyor ? Hayırdır ne oldu ? Show adamı aniden volume kesti

yehovan lütfen arkadaşım...
senden ricam benim açtığım konularda polimik çıkarmaya çalışma...
bi kere yorum yaptın yeşekkürler...
insanları tahrik etme...
sevgi sayğı ortamını kaybetmeyelim...

elif-mine' Alıntı:
yehovan lütfen arkadaşım...
senden ricam benim açtığım konularda polimik çıkarmaya çalışma...
bi kere yorum yaptın yeşekkürler...
insanları tahrik etme...
sevgi sayğı ortamını kaybetmeyelim...

Yorumu yaptım köşeye çekildim.
Bir link verdin çalışmıyordu uyardım.
Arkasının 2 şahıs öyle kendi çapında benımle ilgili ve 1 inin de Bahçeli hakkında terbiye sınırlarını zorlayarak konusmasından sonra gereken cevapları verdim.
İnsanlara onların taktikleri ile karşılık veriyorum bu kadar basit.
Tahrik ettiğimi sanmıyorum. Görüşler çoğ zaman çatışır.
Sevgi saygı ortamını yukardaki yazılarda kim kaybetmiş. Sen kime söylemişsin. Şaşırdım.

ishynum846' Alıntı:
Konu hakkında yorum yapmayıp da konu içlerinde tekrarlayan, gereksiz, ortamı
geren mesajlarla userlarla dalaşan kişilere ne kadar daha tolerans gösterilecek acaba?

ishynum846 saygı duydugum uyelerdensın
Yukarda sabıtte sıkayet baslıgımız var bı daha ordan alalım ;) boyle imalı imalı konusmak hos durmuyor!

yehovan
viroutic

Her gordugumde bırbırınızle munakasa ıcındesınız, zaten bu yuzden ban cezasıda almıstınız yanılmıyosam.Sadece konuyu tartısın sakınce.Bı uyarı olsun ;)

dumankoyu

20gun ban cezası alıyosun

SaGu_TuRaN
sanada son uyarı olsun

Geri