Bağış: Aklıma Rahmetli Ecevit Geldi(Video)

• Konbuyu başlatan Kutay Alp
  • Başlangıç tarihi
K

Kutay Alp

Guest

Bağış: Aklıma Rahmetli Ecevit Geldi

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış NTV canlı yayınında katıldığı programda gündemi değerlendirdi.

PAPANDREU'NUN EL PENÇE DURUŞUNA ÇOK ÜZÜLDÜM

Ekonomik kriz ile büyük sıkıntı yaşayan Yunanistan, Euro bölgesinde tartışmalara neden oldu. Yunanistan Başbakanı Yorgo Papndreu'nun, Almanya Başbakanı Merkel’in önünde el pençe dururken çekilen fotoğrafı basına servis edildi. Bu fotoğrafı yorumlayan Egemen Bağış, “Papandreu’ya çok üzüldüm” dedi.

O DURUŞ BANA RAHMETLİ ECEVİT'İ HATIRLATTI

Bağış sözlerine şöyle devam etti:

“Sayın Papandreu’nun, sayın Merkel’in önünde el pençe divan duruşuna gerçekten çok üzüldüm. Ama o bana biraz da 1999 yılında rahmetli Başbakanlarımızdan sayın Bülent Ecevit’in sayın Clinton önündeki duruşunu hatırlattı. Bakın 99’dan bu yana 12 yılda Türkiye nereden nereye gelmiş. Şu an dünyanın en hızlı büyüyen ekonomilerinden birisiyiz. Kişi başına düşen geliri son 9 yıl içerisinde 3 kat arttıran başka bir ülke yok. Yunanistan’daki bulunacak formül bile Türkiye ile endeksli. Türkiye’ye imrenilerek bir süreç ortaya konuluyor.”

'Bağış: Aklıma Rahmetli Ecevit Geldi' Adlı Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız.

Bağış: Aklıma Rahmetli Ecevit Geldi (Video) - haber365.com

Türk başbakanının eskiler gibi süklüm büklüm durmaması içimizdeki irlandalıların moralini bozmuş anlaşılan

Geri