Bağdat Caddesinde kaza !.. Lütfen hız yaparken 2 kere düsünüp 1 yapaLım !...

arfy

____yaNNNNN
Reaction score
0
Tamam YANLAYALIM Ama ne anahtarına ne 100 $'na ned
basLıktaki Lafı heraLde en son söyLicek insanLardan biri benimdir .. beni tanıyan bi cok qişi dinime küfreden müsLüman oLsa dicektir biLiorm ..

ama bu gece yakLAsık 2 saat önce , bağdat caddesindeydim .. arabam da 4 cm yay we bLow off war .. çufffLadığım zaman yüxek kaLite arabaLar biLe ciddiye aLıp gazLamaya basLıyoLar .. ısıkta 106 gti we astra kaLktık 3 ümüz gidioruz .. tabi 106 hepimizden serii bi araba en önde gidiordu .. bağdat caddesi S wirajının oraya geLdik .. 3 ümüz tampon tamponaydık .. wiraja geLdiiiimizde en önde 106 arkasında ben we hemen arkamda astra wardı ... 106 we ben wirajı cok rahat seqiLde aLdık hemde üstüne hızLanarak .. ama arkamızdaki astra cok yüxekti yay faLan yoqtu .. yani bu demek oLuyorki kayması yoLdan cıkması cok oLasıydı ..

wiraj içinde dikiz aynama baktığımda arabanın soLumdan tam beni gecmek üzereyken soL kaLdırıma carptığı we sağa kırdığı anda takLa atmaya basLadığını gördüm ..

gördüğüm anda dip gaz yaptım wites kücüLtüm uzamaya caLıstım ama araba geLdiğinde cok süratLiydi .. aynen tam arka soLdan bana wurmak üzreydi takLaLar atarken we bnide aLp götürücekti .. bn sağa kırdım " ister inanın ister inanmayın araba tam üstümden takLa atarak uctuu ... " bn soğuk kanLı oLmasam dikkat etmesem bnide takLaLar eşLiğinde götürecekti ..

hemen durduk 2 arabada eLemanın yanına kostuk .. S wirajımda sağdaki cimenLerin oraya ucmustu araba .. we gitiimizde eLemanın takLaLar sırasnda camdan fırLAdığını gördük .. poLis ambuLans fALan aradık hemn ..

işin üzücü yanı eLemanın arabasında bos bira siseLeri we beLirgin seqiLde geLen icki kokuLarıydı ..

gazLamak ... yanLamak ... oynamak marifet değiL ... önemLi oLan sınırLarınızı biLerek yapmak ... 106 da da spor yay bende de spor yay we eL yapımı amortisör wardı .. 2 mizde yere yapısık gidiorduk aLcak arabaLar .. wiraj aLmamız koLay ama astra nın söförü bunu anLayamadı .. yada anLayacak kadar ayık deiLL sarhostu ..

yazıkkk ... hem bizi riske attı arabamın tawanın da astranın çizikLeri war üstüme ters giderken .. maL önemLi deiL ama can mühim ..

not : kimseyi iLgiLendirmeyebiLir .. banane .. suc sende ws ws diyebiLirsiniz .. ama ben HH yi aiLem oLarak gördüğüm için payLasmak istedim .. biLincsiz hız yapanLarı uyarmak istedim ..

arfy' Alıntı:

işin üzücü yanı eLemanın arabasında bos bira siseLeri we beLirgin seqiLde geLen icki kokuLarıydı ..

hic üzülmem hic.......
kötü tarafi bunlar yüzünden binlerce insanimiz ölüyor :(

ßagdat cad. hız yapıor we kendı ne bişey olursa ne uzuleceksın hak eden almıs cezasını​

yine bağdat caddesi...
yinede geçmiş olsun...

geçmiş olsun dai....

sağ sağlim olman ii şans....ama bu şans 2. kere verilmeyebilir sana....

aman dikkat et...

gece haberini alınca ariften direk haberleri açtım baktım adamın son durumunu ogrenmek icin ama goremedik umarım bu aksam adamın ii oldugu haberlerini duyarız.

sarhosta olsa sonucta oda bi can o yuzden dikkat etmek lazım..

arif gecmis olsun kardesim bi kurban kes artık :)

arfy olm sen de pek takılma derim, şahsen pederin önüne acep niye oldu diye dava gelince ne var ne yoksa 2-3 gün içeri atıyo, sende kaynama bi gün:)

la ölecen bi gün oralarda he :D

Bağdat caddesinde normal gibi karşılansada aslında çoq önemli bi konu büyüq qeçmiş olsun kardeşim diqqat ölüp kalma oralarda :)

Kötülere bisey Olmaz Derlerde ne Kadar Dogru Derlermis Bak :hhmanD

Arfy Olum Ne Zaman Gidion :D:D

Clementeyi Birakadin Gitti Ya :D:D

Gecmis Olsun [ Buda Formalite :D ]

uLa adama baq bide qeL kapışaLım dior bana anahtarınaymısh..
bisim araßada da yay yok noLacak.. yani bana qeL arabanıda canını da aLayım dio =P
bi tarafına bişi oLmadan akıLLanmazsın sen... :)
neyse qeçmiş oLsun bida böLe şeyLer istemiorum.. :D dett..
bırak bu işLeri qeL sana bi need for speed faLan aLaLım..
takıL evde bas basabiLdiqin kadaR.. :sigara:

RedDevil' Alıntı:
uLa adama baq bide qeL kapışaLım dior bana anahtarınaymısh..
bisim araßada da yay yok noLacak.. yani bana qeL arabanıda canını da aLayım dio =P
bi tarafına bişi oLmadan akıLLanmazsın sen... :)
neyse qeçmiş oLsun bida böLe şeyLer istemiorum.. :D dett..
bırak bu işLeri qeL sana bi need for speed faLan aLaLım..
takıL evde bas basabiLdiqin kadaR.. :sigara:
dai waLa b sizi uyardım (:) işinize geLirse :D siz geLin heLe oLmassa ben biLe biLe geciLirim size (:)

hea bu arada saka maka arkadasına söyLe kendini öLdürcek bişeyLer yapmasın sırf geccem diye aLtı üstü bi anahtar wercek :D

bu kaza aylar once ben ve sırınenın yaptıgı kazanın tıpa tıpı ama sukurler olsun kı ilk one ALLAH ın yardımından daha sonra arabanın kalıtesındn olsa gerek takla atmadık . ve hafıf sıyrıklarla atlattık ama on sag taraf komple degıstı. hız kadar kotu bıse yok ama malesef yapıldıgında buyuk bır zevk verıyo. ama bundan sonra arabayı daha dıkkatlı kullanıyorum ve tum arkadaslara dıkkat etmlerını onerıyorum. bır kac dakıkalık zevk ıcın olume meydan okuyoruz. kendımızı dusunmuyosak arkamıda olan aılemızı ve sevdıklerımızı dusunelım. ıı forumlar

bi gün bi yerlere uçacan ama ne zaman merak ediyorum :D

şaka bi yana Allah korusun ya..

Dikkatli olun..[ toprak sana da bu lafım ]

Arfy Kanka Lem Yalniz Birakmam Seni Gideceksen Benide Bekle :D:D

Geldigimde Gideriz Diger Tarafa Ölümüne Kankayik :hhmanD :hhmanD

Geri