Başörtülü analar törene alınmadı!!!!!..((((

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

Başörtülü analar törene alınmadı

Manisa'daki 1. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda düzenlenen yemin törenine, 40 yaşın altındaki başörtülü asker yakınları alınmadı.

Türkiye'nin dört bir yanından çocuklarının mutluluğunu paylaşmak için gelen aileler, yemin törenini tel örgünün arkasından seyretmek zorunda kaldı. Kendilerine çifte standart uygulandığını belirten asker yakınları, "Bizi başörtülü olarak içeriye almıyorlarsa, o zaman evlatlarımızı da askere almasınlar." diyerek uygulamaya tepki gösterdi.

BAŞÖRTÜLÜ ANALAR ALINMADI
Türkiye'nin dört bir yanından Manisa'da vatani görevini yapan çocuklarının yemin törenine gelen aileler, günlerce yemin törenini bekledikten sonra sabahın erken saatlerinde geldikleri nizamiye önünde kuyruğa girdi. Ancak asker yakınları içeriye alınırken yapılan kimlik kontrolü sırasında ilginç bir olay yaşandı. Asker yakınlarının iddiasına göre kimlik kontrolünda, 40 yaşın altında olan başörtülü bayanlar içeriye alınmadı. Uygulama karşısında şaşkınlığını gizlemeyen asker yakınları yakınlarının yemin törenini tel örgülerin ardından izzlemek zorunda kaldı. Maruz kaldıkları uygulamanın büyük bir haksızlık olduğunu ifade eden aileler, bu muameleyi haketmediklerini söylediler.

BU NASIL UYGULAMA?
Kardeşinin yemin töreni için geldiğini söyleyen Rabia K., yaşadıklarını şöyle anlattı: "Nizamiyede görevli askerler, 40 yaşından küçük başörtülü hanımların, başını açmadan içeriye giremeyeceğini söyledi. Yanımda 57 yaşındaki halam vardı, onu aldılar. Biz de diğer mağdurlarla birlikte az ileride, tel örgü arkasından töreni seyretmek zorunda kaldık. İçim burkuldu."

:eek:ha:eek:ha:saskin​

http://www.habervaktim.com/haber/41130/basortulu_analar_torene_alinmadi.html

deneßiLecek ßir söz ßuLamiyorum gercekTen cıLKI Çıktı artik..

haha yazılı hale getirsinler o zaman 40 yaşındakiler girebilir insanlar ancak 40 yaşından sonra kapanablir die tobe yarabbım Kurani kerime Allah lafzına rakip mı oluyorlar haşa ya..
o askerleri doguranlar kapalı almasanıza oylelerinin cocuklarını askere o zaman bişi dicem ama terbiye sınırlarmıı zorlamak istemyorum..

suçlu insanları yargılamak yetmıor artık bunların yapılması bazı seylerı bılmeyen ınsanlara bunlar yol gostererek kapanmanın normal olmadıgı gıbı bı durum yaratıor ıste gunumuz ınsanlarının gerızekalılıgı bu ama bu ınsanların anaları olmadı anasının anası bazı seylerı anlatmıs olsaydı busekılde olmayacaktı sımdı bıle kuran kursuna gıden cocuklara dıger ark. yaratıkmıs gıbı bakılıo sonuc bu

bu tür şeyler hala olmaya devam ediyormu inananmıyorum yaa..çok yazık,kimin oğlu kimin anası,vatandaşın çektiğine bakın.alma kardeşim askerede ozaman.

Başörtülü değil ''Türbanlı'' Hem bu insanlar peruk takamıyorlar mı? Taraf bir böyle insanlar iki.Öyle yıpratamassınız orduyu :goz:

ѕσηυη¢υ;3703161' Alıntı:
Başörtülü değil ''Türbanlı'' Hem bu insanlar peruk takamıyorlar mı? Taraf bir böyle insanlar iki.Öyle yıpratamassınız orduyu :goz:

ORDU NEYİ HANGİ DEĞERİ YIĞRATMAYA ÇALIŞIYOR SENCE,,40 YAŞINA KADAR YASAK SONRA SERBEST ..BUNUN MANTIĞINI ASKER ANLAMIYORSA BİZ NE YAPALIM.

askeri bir alana örtülü bir şekilde kesinlikle giremezsiniz zaten 1923 den beri bu böyledir sizin istediğiniz ŞERİAT tır başka hiçbir şey değil boşuna uğraşmayın derim. bu tür haberlerle ortamı germeye kalkmayın sonuçda LAİK SOSYAL HUKUK DEVLEtiyiz ya hani.

askerlik başlar mantık biter sözü buraya cuk oturmuş

askerlik başlar mantık biter sözü buraya cuk oturmuş

mantığın bittiği yerde bu ordu ne iş görür ozaman,yada şöyle diyelim bu kadar ordu mensubu mantıksız kişilerdenmi oluşuyor derim bende..senin cümlenden yola çıkarak..askeriye mantıksızların yerimidir ki,bunca okul bitiren faça ve fors yapan paşaları mantıksızmı sayalım yani.

Hiç Hoş Olmayan Bir Uygulama, Ya Hiç Almayacaksın, Yada Herkesi Alacaksın, Yoksa Herkesi Sen Ordu Olarak Gerersin, Ben Yaptım Oldu Mantığı, Orduya Olan İnancı Yıpratır...

mantığın bittiği yerde bu ordu ne iş görür ozaman,yada şöyle diyelim bu kadar ordu mensubu mantıksız kişilerdenmi oluşuyor derim bende..senin cümlenden yola çıkarak..askeriye mantıksızların yerimidir ki,bunca okul bitiren faça ve fors yapan paşaları mantıksızmı sayalım yani.

söylediklerimden bunu mu çıkardın bravo doğrusu sana

Geri