'Başörtülü olarak GATA'ya girdim'

icemen

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
fft27_mf351703.Jpeg

Başbakan'ın eşi Emine Erdoğan'ın GATA ziyareti sırasında içeri alınmaması türban tartışmalarını yeniden gündeme getirdi. Kendisi de doktor olan eski MHP Antalya Milletvekili Nesrin Ünal başörtülü olarak GATA'ya girdiğini söyledi. Ünal, "Türbanın siyasi olarak istismar edildiğini düşünüyorum" dedi.

Star Televizyonu'ndaki ana haber bülteninin canlı yayınında Uğur Dündar'ın sorularını yanıtlayan türbanlı eski milletvekili Ünal, yayın sonrası habercilerin sorularını yanıtladı.

MHP'li eski milletvekili, Başbakan'ın eşi ile ilgili söylemlerinin hatırlatılması üzerine şöyle dedi; "Yani ben eski milletvekilliği, türbanı bir kenara bırakın. Ben bir hekimim. Hekimliğimde bir dolu değişik görüşlü ve kıyafetli hastaya baktım. Arkadaşlarım da bakıyor. Biz böyle bir olay yaşamadık ve düşünmedik de. Hastanın kıyafetine, şekline, şemaline karışmak diye bir hakkı yok. Hekim, sadece sağlık hizmeti sunmak zorunda. Böyle bir olay yaşandıysa, üzücü bir olay. Keşke yaşanmamış olsa. Ama GATA'ya ben daha önce başörtülü olarak Sökmenoğlu'nu ziyarete gittim. Ve böyle bir olayla karşılaşmadım."
"Daha önemli sorunlar var"
Nesrin Ünal, "Türban konusu neden sık sık gündeme getiriliyor?" sorusuna, "Siyasi olarak istismar edildiğini düşünüyorum" diye yanıtladı.

"Türkiye'nin o kadar çok problemi var ki, bunları çözmek çok zor" diyen MHP'li eski milletvekili, "Bizim Anadolu insanın inançları böyle safiyani kullanarak, bununla meşgul ederek diğer gündemlerin bastırıyorlar. Yoksa ülkenin, sağlık, işsizlik, asgari ücret, eğitim eşitsizliği problemleri var. Yani bu ülkenin esas problemleri bunlar. İnançlar siyasete alet edilirse, dünkü gibi utanç verici manzaralar çıkıyor. Siyasetin seviyesi düşüyor" dedi.

"Vatandaş bile söylüyor seviyeyi"
Babasının vefatı nedeniyle dünkü meclis kavgasını izleyemediğini belirten MHP'li eski milletvekili, eski bakan Osman Durmuş'un meclis kürsüsünde okuduğu mesaj ile ilgili de, "İl başkanının söylediğini tekrar etti. Bir il başkanı söylese bile aynı şey AKP'liler içinde geçerli, dini hiçbir şey siyaseye alet edilmemeli. Siyasete prim kazandırmıyor. Vatandaş bile toplumun meclisten daha seviyeli olduğunu söylüyor" diye konuştu.

TBMM Başkanvekili Murat Sökmenoğlu, 2002 yılında GATA'da by-pass ameliyatı olmuştu.​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• fft27_mf351703.Jpeg
    fft27_mf351703.Jpeg
    6.5 KB · Görüntüleme: 199
Saçının ön tarafını açıp başörtüsünü ensene doğru kaydırırsan alırlar seni içeri tabi aldılarsa o da mechul...

Eğer dediğin doğru ise ve islami kurallara uygun sekilde örtündüysen ve seni gene de aldılarsa o zaman bu da kişiye özel muamele demek olur ne kötü bir durum...

Sadece bir hasta ziyareti...
alsalardı birgün gazetelerde arka haber olarak yarım belki çeyrek sayfada Bayan Erdoğan ın hasta ziyareti diye geçer giderdi ve 1 haftaya da unutulurdu ...

Bayan Uygur ne diyeceğimi bilemedim çok utandım diyor , neden utanır bir insan ?
Bu bile ortada büyük bir yanlışın olduğunu göstermiyor mu?

Ufo Gördüm Gibi ßişe oLmuş ßu Haber Yaw :D

ben bu kadını biliyorum yahu, cok bos konusur kendisi sagolsun :)

aferin ne yapalım ödül mü verelim şimdi :)

açıklamayı yapan her nedense mhpli olarak lanse edilmekte .
ne o dine mi döndüler acaba :blink:

ne güzel...gene türban konuları açıldı...oleeeeyyyy... gelsin bi dahaki seçimde oylar akepeye...haydi!!! RAYTING RAYTİNG...

Ekonomi mi?İşsizlik mi?İstikrar mı? Onlar da ne oliii ki?

Boşveeerrr....

Madem ki, inanç sorgulanıyor. Sorgulanan inancın temel kitabında örtünmenin tarifi gayet açık ve net bildiriliyor. Başörtüsü ve Türban ayrımı yapan üyelerimize soruyorum. Bu ayrımı neye göre yapıyorsunuz? Eğer inancın belirleyici unsurlarına göre ise; bu hanımefendinin taktığı örtü tam anlamı ile Temel Kitabın tarifine uygun değil. Tamamen mi yanlış, o da değil.! İdeolojik ve anayasal sorgulama ise; o daha vahim, zira kişinin inancını sorgulayan ve değiştirmeye çalışan bir Anayasa, sistematik olarak bağlayıcılığını yitirmiş demektir. Konu uzamasın, anahatları ile kısaca belirtirsek: Neyi neye göre yargıladığımızı bilmeden, kavram kullanıyor, insan yargılıyor, vicdanlara hüküm giydiriyoruz.

Ama insan için neyin daha önemli olduğuna bırakalım da vicdanları karar versin. Bu hanımefendi hayatından memnun ise ne ala ... Kimsenin diyeceği bir şey yok. Çoklu yaşama kültürü kendi gibi olmayanları sindirmek değil, kabullenmekten geçer. Yoksa görüşün evrensel olmaz, kimseyi de bağlamaz.

konya otobusunde havada durdum sahitlerim var
beyenfendi demisti halpte 50 arşın
laaaaaaaah laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

esra ceyhan ucan adam

uğur dündara ve ona konuk olan bu bayana madalya takalım herşeyi açığa çıkarmışlar herkes girebiliyorlarmışşşşşşşşşş gataya birtek başbakanın eşi giremiyormuşşşşş demeki çifte sıtandart var

Yani ne olmuş,
forum terbiyesini bozmamak için
iyi ... yedin diyorum.
isteyen ... yı istediği şekilde doldursun,
sanki Türkiye'de hastane bitmiş de..... bilmem ne ile GATA'ya giriyorlarmış!!!

Yahu, şu askerin her şeyine dil attınız, el attınız, çamur attınız, ... attınız!!
Bırakın da bari rahat rahat Hastanelerine gidip, adam gibi tedavi olsunlar!!

Siz de gidip Türkiye'deki diğer hastanelere gidin!!!

zamanın da bahceli efendi nesrin hanımın başını açtırmasaydı mecliste bugün bunlar yaşanırmıydı...?

o yemin töreni gözümün önünde...:utan misafir lojalarında oturan kişiler başı açık yemin ettikden sonra koltuklarını terk etmişlerdi...bilmem hatırlayanınız varmı...bahçeli görevini yaptı.elinin tersi ile de başbakanlığı itti.:p "hoca efendi ile hanım efendi biraz dinlensinler"diyerek .:sigara:
ilk seçimlerde de millet onu dinlenmeye ayırmıştı...:p

Vay be sanki din ve dindar insan kimliği birilerine ait gibi...
Sanki insanlar dindar olup olmadıklarını buradaki bazı kişilere onaylattırmak zorunda gibi...
Müslüman olan insanalara dine döndüler gibi yakıştırmalar yapmak ne kadar ayıpsa bir o kadar da dinen sakıncalıdır.Lütfen biraz seviyeli olalım.Yasemin Çongar'a bile bu kadar yüklenmeyen zihniyetten öğrenmedik İSLAMİYETİ.Ahmet Altanların ağzıyla Yaşamıyoruz biz dinimizi...Evet dine döndük...Ama ALLAH'ın ruhumuzu Müslüman olarak yarattığı günden beri.....zihniyeti müslümanlarından değiliz.

ucuz yorumları bir kenara bırakın arkadaşlar... GATA nın önünde bir grup başörtülü genç kızımız ve onların platformuna bağlı erkekler Başabakana yapılanı protesto ediyorlar... komiktir ki o anda kameralar çekimde ve GATA NIN içinde başörtülüsünde çarşaflısına herkes var, ziyaret yapılıyor ... duruma dayanamayan vatandaşlar kenardan müdahale ediyorlar görmüyor musunuz herkes giriyor diye.... anlayana ...ha bu arada türküm ve müslümanım, kimseciklerden üstün cesaret ödülü almamış "anlayana" bir lidere de inanıyorum... ama bu demek değil ki gözümüz kapalı herşeyine he diyeceğiz, emperyalizm ve haçlı ruhu ile mücadele etmeyi bıraktığı an bende onu bırakacağım....Barış Mançonun şarkısında dediği gibi kaptırmayacağız kafamızı ve kollarımızı kimseye....

Geri