Başörtülüysen sana herşey yasak!

hadi hadi baska ulkeye irana gidin kanadaya gidin hic olmadi ırak basraya gidin orda ingiliz mandasi var nasil olsa orda daha ozgur yasarsiniz dininizi :)

özgürlük kisitlaniorsa bu demokratik bir ülke deildir.. !!!

ben kürt olsamda türk olsam da basim acik olsada kapali olsada nazi bile olsam
her insanin hakki olmasi gerek demoktraik bi ülkede.. !!

türkiyede ben demoktratik bi ülkeyim diye gecinip gidior.. !!
kendi sorunlarin iicine bocalanip duruor.. !! ki diorlarki irana cevirecekler türkiyeyi siz zatn irana cevirmissiniz türkiyeyi orda da özgürlük kisitli türkiyedede.. birakin millet ne yaparsa yapsin ..
hani AB ye özeniorsunuz orda üniversitelerde okullarda serbest hersey türkyede neden deil .. !!
cunki TÜRKIYE DEMOKRATIK BIR ÜLKE DEILDIR:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ayrica hic bir dinede saygisi olmayan bir ülke !!!

türküm elhamdulillah müslümanim bundan gurur duyuyorum ..
ama demokrasiyiz diye onun bunun kilik kiyafetine karisan insanlardanda insanlara saygi duymayanlardanda utanc duyuyorum !!!!!!

hadi hadi baska ulkeye irana gidin kanadaya gidin hic olmadi ırak basraya gidin orda ingiliz mandasi var nasil olsa orda daha ozgur yasarsiniz dininizi :)

sen kim oluyorsunda bu ülkenin sahiplerine başka ülkeye git diyorsun.kimsin lan sen ADA TAVŞANI

TaMaMeN ManTıqSıZ HaReKeT EdiYorLaR.....BaŞörTünün BaŞqa ŞeyLeR SimqeLeDiqine İnanıYorLaR KoNuYu @çaN ArKaDaŞın YoRuMun@ KaTıLıYoRum....

Başörtülüysen sana herşey yasak!

nefes almamıza izin varmı :saskin :D

Geri