Başımız Sağolsun :(

allah ramhet eylesin yakınlarına sabır versin cok üzüldüm

Yazıcıoğlu ve 5 kişinin cesedine ulaşıldı

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun da içinde bulunduğu 5 kişiyi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı. Enkaza ilk ulaşan ekiplerin verdiği bilgiye göre, helikopterde bulunan Yazıcıoğlu ve 5 kişinin cansız bedenleriyle karşılaştıklarını ifade ettiler.

color=#ff0000 Enkaza ulaşan ekip de donabilir

Ekipler, Yazıcıoğlu ve 5 kişinin kazadan ve soğuktan dolayı tanınmaz halde olduğunu belirtiyorlar. Bu arada hava şartlarının çok kötü olması sebebiyle Yazıcıoğlu ve 5 kişinin cesetlerinin nasıl indirileceği merak konusu... Havanın kararması halinde cesetlerin indirilme çalışması yarına bırakılacak.

Olay yerinden bir televizyona telefon bağlantısı yapan korucu Remzi Gök, cesetlerin kimliklerini belirleyemediklerini ifade ederek 6 cesete helikopterin içinde ulaştıklarını kaydetti.

Enkazı bulan 17 kişilik ekipte yer alan Gök bölgede, 1-5 iki metre kalınlığında karın olduğunu, helikopterin ön kısmının ise tamamen parçalandığı bilgisini verdi.

evet vefat etti haber kanalları doğruladı ne diyelim ailesine sabır versin

Tüm Türkiyenin başı sağolsun Cenab-ı Allah mekanlarını cennet eylesin yakınlarına sabırlar versin..

Konu güncele taşınırsa daha uygun olur diye düşünüyorum..

Mekanın Cennet oLSun ALLah Rahmet EYLesin ßaşımız SagoLSun :(:(

allah hepsine rahmet eylesin
yakınlarının ve tüm türkiyenin başı saolsun

msn bugünde 5 ceset var fakat yazıcıoğlu kayıp diyor :S

Arkadaşlar Busefer Doğru Helikopterdeki Herkez Öldü Neyazıkki :(

Türkiyenin bu olayla bir kez daha yüregi yandı
Yüce Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabırlar diliyorum.

allah rahmet eylesin..

Allah rahmet eylesin.Allah sabır versin

ALLAH rahmet eyLesin...mekanLarı cennet oLsun..iyi ya da kötü ama bir döneme imza atmış bir isimdi..

Hepımızın bası sagolasun , aLLah Rahmet EyLesın .

Allah rahmet eylesin sevdiklerinede sabır versin..
Konuyu doğru bölüme açmalısın özel günler ve tebrik bölümüyle vefat haberinin ne alakası var ?

Muhsin Yazıcıoğlunun Ölümü Tebrik Olmasada Tüm Türkiye İçin Özel ve Yas Günüdür

Acı Kayıp Başımız Sag Olsun Mekanı Cennet Olsun

Geri