Başımız Sağolsun :(

SiyasiLer içinde en terbiyeLi en dürüst insanLardan biri idi..
ALLah rahmet eyLesin,mekanı cennet oLsun.. Başka bi siyasi öLse bu kadar üzüLmezdim beLki de..

Allah rahmet eylesin... Tüm sevenlerine sabır versin....

Dört dörtlük bir başkandı... yiğit ölür namı kalır! namın kaldı başkanım mekanın cennet olsun..!!!

Allah gani gani rahmet eylesin,Başımız sağolsun

Allah Rahmet Eylesin..!

ALLah rahmet eyLesin.

MozoLe Miяach;4174970' Alıntı:
Known O Zaman SöyLermısın Bana Bu Muhsın Baskan Dedıqınız Adam Neden 7.5 Sene Hapıs 5 Senede Hucrede KaLdı ?? Hadı SöyLe BakaLım..

80 zamanında bir sürü insan idam edildi ceza evinde yattı .buda siyasi yükümlü olarak yattı git araştır ..

muhsin yazıcıoğlunun sivas olayında rol oynadığını ispat edecek kaynağın varsa buyur .yoksa da ölmüş bir insana iftira etme .sivas olayı aşırı dincilerin işidir .ülkücülerle alakası yok .saptırma ve sapıtma ...böyle bir üzüntülü olayın içinde de bu tür ortam gerici mesajlar yazmamanı tavsiye ediyorum .tepki görmek istemiyorsan tabi !!

bir mhp li olarak muhsin yazıcıoğluna allahtan rahmet diliyorum ..

Cenazeye ulaşılmadı. Aramalar mağaralara kaydırıldı

bbpumuttt.jpg

BBP Genel Merkezi umudunu koruyor
"Cenazeye ulaşılmadı. Aramalar mağaralara kaydırıldı"

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Destici, ''Şu saatte şunu biliyoruz ki bu (hayatını kaybeden) 5 kişi içinde Sayın Genel Başkanımız yok. Kendisine ulaşılamadı ve helikopter çevresindeki arama çalışmaları çevredeki mağaralara kaydırıldı'' dedi.

Destici, BBP Genel Merkezi önünde yaptığı açıklamada, Muhsin Yazıcıoğlu'nun sağlık durumuyla ilgili kesin bir bilginin olmadığını ve kurtarma ekiplerinin henüz Yazıcıoğlu'na ulaşamadığını belirtti.

Tüm Türk milletinden dua etmelerini isteyen Destici, henüz umutlarını kaybetmediklerini söyledi.

Destici, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı bir canlı yayında, ''henüz resmi bir açıklama yapılmadığını, resmi açıklamayı Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'in yapacağını ifade ettiğini'' belirtti.

Kazada 5 kişinin hayatını kaybettiğinin kesinleştiğini dile getiren Destici, bu kişilerin ölümünden büyük bir üzüntü duyduklarını söyledi.

Teşkilatlarından sükunetlerini muhafaza etmelerini isteyen Destici, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Sonuç ne olursa olsun Allah'tan gelen her şeye razıyız. Bu bilinçle hareket edeceğiz, ama şu saatte şunu biliyoruz ki bu 5 kişi içinde Sayın Genel Başkanımız yok. Kendisini ulaşılamadı ve helikopter çevresindeki arama çalışmaları çevredeki mağaralara kaydırıldı. Bütün dualarımız bunlardan olumlu bir sonuç çıkması yönünde. Hem Türk, hem İslam dünyasında onun sağlığıyla ilgili haber bekleyen ve onun için dua eden kardeşlerimize Yüce Rabbimizin onu bağışlamasını istiyoruz.''

Partililere itidalli duruşlarından dolayı teşekkür eden Destici, il dışındaki partililerden Genel Merkez'den davet gelmedikçe Ankara'ya hareket etmemelerini istedi.

Bu arada BBP Genel Merkezi'nde kazada hayatını kaybedenler için Kur'an-ı Kerim okundu.

Kaynak

aga birileri aldı götürdümü nedir bu adamı ?

susurlukta nasıl çantalar silahlar alındı gidildi bunda da bi dümenmi var nedir yaw ..

helikopter var diğerleri bulundu muhsin yok . var bu işte bir dümen ...

ölmesin allah korusun da varsa bi dümen ilerde çıkar kokusu .

Yazık oldu çok geç dulundular dagın yanlış tarafını aramasalardı belki kurtulan olurdu ....

ALLah Rahmet EyLesin.Büyük Kayıp.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Yakından görme fırsatım olan ve tanıdığım en dürüst politikacı olan bir kişiydi..

AramaLar Doğru Yerde YapıLmış

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da içinde olduğu helikopterin enkazının bulunduğu ''Döngel Köyü yakınlarındaki Keş Dağı mevkinin'' kazanın olduğu gün saat 16.22'de Avea ve Turkcell aracılığıyla Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından tespit edilen sinyalin geldiği bölgenin içerisinde olduğu bildirildi.

AA muhabirinin BTK yetkililerinden edindiği bilgiye göre, kazanın meydana gelmesinden çok kısa bir süre sonra kurumdan cep telefonları aracılığıyla sinyal tespiti yapması istendi.

Bunun üzerine helikopterde bulunan Avea ve Turkcell GSM operatörlerini kullanan 3 ayrı cep telefonundan sinyal alındı, sinyalin alındığı bölge Göksun'da 30 kilometre uzunluğunda 1 kilometre genişliğinde bir alan olarak tespit edildi.

Yetkililer, bu sinyalin alındığı bölgenin, helikopter enkazının bulunduğu belirtilen ''Döngel Köyü yakınlarındaki Keş Dağı mevkini'' de içine aldığını kaydetti.

Kaynak

bugün zaten deli oldum herkafadan bi ses çıkıyo her kanal kendine göre yorum yapıyo ölenlere ALLAH 'ten rahmet diliyorum ALLAH mekanlarını cennet eylesin ne diyelim en çok ta iha muhabirine üzüldüm öbürleri belki düşme sonucunda öldüler fakat o donarak öldü muhtemelen :(:(:(

sözde uzay cagında 48 saat te anca bulabildiler.hanı nokta tesbiti yapılıyodu ceptellerinden

sözde uzay cagında 48 saat te anca bulabildiler.hanı nokta tesbiti yapılıyodu ceptellerinden

Baq arkadasım kar oLan yerde ses gibi sinyaLLerde yansıma yapabiLiyormus. . .
Bu yüzden yanıLma payı artıyor. . .

siyasetin nasıl yapılması gerektigi konusunda örnek olan bir insandı ve gercekten sevdigim biriydi

Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Geri