başımdan dün geçti (karabasan)

karabasan diye bir sey yoktur ahada bakin tecrubeli biri olarak anlatayim size nerdeyse her gece yasadigim bir olaydir onceleri karabasan diye bir sey oldugunu dusunup surekli olarak korkuyla uyuyodum geceleri yatmak artik bir kabus haline geliyordu. Fakat simdi olayin aslini biliyorum bir psikologdan yardim aldim .
Uyku esnasinda beynim vucuduma uyan komutu vermiyor kisa bir sure de olabiliyor bu yaklasik 1 dakika kadarda surdugu oluyor. onceleri sesimi cikaramiyordum surekli cirpiniyordum yani cirpindigimi saniyordum kamera sistemi ile kendimi butun gece cektim uyandigimda kontrol ettim o saniyelere genelde uyudgumu fark ettim simdi basima boyle bir sey geldiginde sadece bekliyorum sonra tekrardan uyumaya devam ediyorum ciddi bir sorun olabiliyor eger bilincli bir sekilde yaklasmazsaniz olaya uyku bozukluklarina yol aciyor tum gununuz mahvoluyor yani cozumu basit sadece doga ustu bir varlik olmadigini ve beyninizin bir komutu vermeyi unuttugnu bilin korkmaya yada heyecalamayin sadece gevseyin uyanmak istersenizde sadece bunu yamaniz yeterli unutmayin aslinda acik sandiginiz gozleriniz kapali emri siz verin ve gozleriniz acin basarmasi kolay sadece zamnla oluyo ilk baslarda zorlandim bende...

~g€ÇmİŞ Olsun Allah GÖst€rm€sİn ÜrkÜtÜÇÜ~

p.r.noi. doğru söylüyosun...bi kere rüyamda uçurumdan atladımm..çok korkuçtu ama en sonunda nerdeydim biliyomusun yerde...çok fazla yükseklikten atlamışım..:)

gecmiş

geçmiş olsun kardes senın yerınde olmak ıstemezdım ben hıc sıkıntıya gelememde :eek:

haci korkmayin karabasanın anasına babasına dopdolu küfür edin bi de görürseniz tutun yerleştirin bidaha size gelmesssss

abi geçmiş olsun bendende geçmişti sana anlatayım istiyosan

Arkadaşlar şimdi anlatacağım konu daha önce 1 kere daha 2-3 gün öncede olmuştu ve az önce(15 dk önce)yine oldu.Lütfen ciddiye alalım.
Anlatıyorum;
Geçen gece uyurken birden uyandım ama ne uyanış birden.Sonra hareket edemediğimi hissettim.Ama kendimi zorluyorum zorluyorum hareket edemiyorum.Bu bi 10 sn sürdü galiba.Sonra heryerimin biraz uyuştuğunu ve hareket edebildiğimi hissettim.Tam kurtulduğum sırada annem geldi.Annem yatarken hep gelir öper beni ve ii geceler der.Ama ben o gün anneme bişey demedim.Anne az önce böle oldu demedim nedense.Daha sonrada unutmuşum sölemeyi.
Şimdi yine oldu ve daha yeni yatmıştım.Birden uyandım ve bu kez ağzımı bile oynatamadım.Sanki bişey ağzımı tutuyordu.Ama nefes alabildiğimi sanıyorum.Ve hiç hareket edemiyordum.Yine geçti ve heryerimin uyuştuğunu hissettim.Annemlerin yanına gittim seslendim baya ama uyanmadılar.Bende rahatsız etmeyim dedim.Şu anda ellerim titriyor baya.

uyuduğun yerin yakınlarına veya yastığının altına bıçak koy (ananem öle derde ) :)
BNm başımdan çok geçti bu karabasan olayı.Bütün gücünü topla bi anda kalkıver yataktan..

kardeş çok geçmiş olsun.. insan düşündükçe başına gelir bunlar ayetel kürsi de en ii korunmamısdır her gece 1 kes okumanıs yeterli arkadaşlar biliosunusdur ;)
ben hala karanlışta yalnıs kalamıom cin min korkusu benim ki de geçecek inş.

benimde başımdan geçmişti ama karabasan mı yoksa hayal mi çözmüş değilim.. ya ranzanın üst katında uyuyorum ben.. birden uyandım ve sol çapramızımda siyah acaip korkunç bi görünüşlü bişii gördüm o anda aaa die bağırmıştım gözlerimi kapadım ayetel kürsüyü okudummu okumadım mı onu da hatırlanıorum sona gözlerimi bidaha açtım ve gitmişti.. evde sessizlik.. uyandım uyuyamadım.. abi böle bişii görmemiştim hayatımda ya çok korkmuştum.. karabasan ve cin mevzusunu kafamdan atamıorum ondan olsa gerek bunlar.. herkese tekrar geçmiş olsun..

Sssssssssssss

YA BEN BÖLE ŞEYLERE ESKİDEN HİÇ İNANMAZDIM AMA BAŞINA GELİNCE İNSAN ANLIYOR.BENDEDE CİNLER WAR HER GECE 3 OLDUMU KALKAR LAVOBAYA GİDERİM SONRA AYNAYA BAKARIM VE KENDİMİ ALAMAM ÇÜNKÜ KENDİME HAKİM OLAMIYORUM SANKİ ORDA BİŞİ WAR VE BENİ İSTİYOR SONRA Bİ KERESİNDEDE YİNE GECE 3 GİBİ KALKMIŞTIM WC YE GİTİİM ODAMA GELİRKEN SALONDA BİRİNİN OTURDUĞNU FARKETTİM BAŞTAN AŞAĞIYA KADAR SİYAH GİYİNMİŞ YÜZÜ BELLİ OLMUYORDU ÇOK TIRSTIM.HEMEN YATAĞIMA YATTIM NAS SURESİNİ OKUMAK İSTİYORUM FAKAT BİR TÜRLÜ OKUYAMIYODUM DİLİM DÖNMÜYODU O BUNU ENGELLİYODU ÇOK KORKUYODUM SONRA UYUMUŞ KALMISIM AMA NERDE UYANDIĞMI BANA SORUN BANYODA UYANDIM ÇOK KORKUYORUM ŞİMDİ BİLE BUNLARI YAZARKEN YANIMDA OLDUKLARINI HİSSEDİYORUM ÇÜNKÜ ONLAR WAR BU Bİ GERÇEK ...... ÖNCEDEN HEP DALGA GEÇERDİM AMA BAŞIMA GELDİ ARTIK DALGA GEÇMİCEM AMA ONLARA KORKMADIĞMI HİSSETTİRİYORUM O ZAMAN YANIMDAN GİDİYOLAR BENDE RAHAT Bİ ŞEKİLDE UYUYABİLİYORUM SİZ SİZ OLUN ASLA DALGA GEÇMEYİN ABİCİM İNANMIYO OLABİLİRSİNİZ AMA ASLA DALGA GEÇİP GÜLMEYİNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ter:

Hey Inanin Bak Bunlar Gerçek!!!!!

,uff Ya.........

ALLAH'IM NEDİR BU BAŞIMA GELENLER YA ARKADAŞLAR BEN ÇOK KORKUYORUM YAW BENİMKİLER GELDİMİ GİTMİYO NE YAPCAM NAS SURESİNİ OKUMAYA ÇALIŞIYOM DİLİM DÖNMÜYO RESMEN SÖLEYEMİYORUM OKUDUĞUM SURE TERSTEN OKUYO GİBİ YA ANLATAMAM YAŞANILMASI LAZIM ÇOK KÖTÜ NAPICAM BEN NASIL KURTULCAM Bİ AKIL WERİN YA NOLURSUNUZ????:ter:

BSY17' Alıntı:
ALLAH'IM NEDİR BU BAŞIMA GELENLER YA ARKADAŞLAR BEN ÇOK KORKUYORUM YAW BENİMKİLER GELDİMİ GİTMİYO NE YAPCAM NAS SURESİNİ OKUMAYA ÇALIŞIYOM DİLİM DÖNMÜYO RESMEN SÖLEYEMİYORUM OKUDUĞUM SURE TERSTEN OKUYO GİBİ YA ANLATAMAM YAŞANILMASI LAZIM ÇOK KÖTÜ NAPICAM BEN NASIL KURTULCAM Bİ AKIL WERİN YA NOLURSUNUZ????:ter:
arkadas benim cok başıma gelmişti bu karabasan olayı ama sonunda kurtuldum. Sana tavsiyem korkmaman. Hani yatakta yatarsın da "acaba yine gelecekler mi gibi düşüncelerle kendini korkutma". Bende işe yaramıştı. Geçmiş olsun sana. Bir de kardeşin varsa aynı odada yatın baya etkili oluyor..

(dikkanizi çekmek istiyorum ) kardeşlerim bakın bunu bizzat ben 15 sene yaşadım vardıgım tek sonuç ise şu bir muskacı hoca cini yok etmek için cinden yardım istiyor o onu yok etse bile aynen yerini alıyor lütfen bunu yapmayın cin karşılıksız hocaya bişey kazandırmaz siz korktukça eger sizde var ise biraz önce ayetleri okuyamıyorum diyen arkadasta iyi dinlesin siz kortukça beslenir bu konudan muzdarip olanlar lütfen size verecegim link te 16 dk yakın bir ayet okunacak bunu 3 günde 3 defa dinleyin yine gelecektir ama zayıflayarak.. yababiliyosanız bunları hafız birine üzerineze 3 gün üst üst e 3 defa okutun emin olun ki çok büyük faydasını görürsünüz unutmayın bahsettiginiz varlık sizin korkunuzdan enerji alıyor ve güçleniyor siz bunu dinledikçe o küçüklüp zamanla yok olacaktır özellikle ilk verdigim lickteki ayetler siz bunları 1 ay boyonca uygulayın aynı şekilde bu bir ay içerisinde zayıflayarak güçük düşerek son hamlelerini yapacaktır ama kaybeden o olacaktır dinlenmeyi ihmal etmeyin çok yogunda yapmayın o ve siz yorulacaksınız ve ay sonunda yada ortalarında enerjinizin size nasıl döndügünü sissedecek korkulardan kurtulmaya başlayacaksınız birde bir dua vercem bunuda bu ay içerisinde günde 40 defa okumazın kardeşlerim ben buradayım dediklerini uyguladım hiç birşey olmadı diyen gelsin yazım tarihim 2008/12/08 lüften tafsiyeme kulak verin hiç birşey kaybetmezsiniz

http://cinalemi.net/giris/2-cinleralemi/5-aytlr/rukyeayetleri.htm = bu ayet günde 3 defa dinlecek okuma bilen okusun okutsun yoksa sadece dinlesin..

(Rabbî innî messeniyeş şeytanu binusbin ve azâb.. Rabbî euzü bike min hemezatiş şeyatıyni ve euzü bike rabbi en yahdurun) bu dua günde 40 defa okunacak

üstteki linkte isteninel seviye ulaşılmaz ise şunu deneyin : http://cinalemi.net/giris/2-cinleralemi/korunmadaokunacakayetler.htm

ALLAHTAN ÜMİDİNİZİ KESMEYİN BİRDE BU AY İÇERİSİNDE BUNLARI YAPARKEN NAMAZ KILARSANIZ SİZDEN SAGLIKLISI OLMAZ (allah acil şifa versin )

bilimsel açıklaması var gidin okuyun Allah aşkına kulaktan dolma deli saçması cin min hikayelerine inanmayın lütfen.

bana özelden ulaş yardımcı olmaya çalışayım sana

kardeş bende 5 sene yurtta bizde böle akşamları oturuup ypk karbasan yok cin die muhabbete ederdik senin bu anlattığın olayın aynısını anlatırdık birbirimize ve ve sabah kalktığımğzda 4-5 kişi anlatırdı aynı şeyler ama nedense sadece konuştuğumğz geceler lurdu böle şeyler he bide bizimkiler şöle bişe daha söylerlerdi elini ortası delik bi adam ağzımı kapattı ama ben nefes alamadım derdiler adamın elinin ordatı yok azını kapatıo ve sen nefes alaıon ben böle şeyleri hiç düşünmez hiçte inanmazdım ve banada hiç böle bişe olmadı bunların hepsi bi rüya gibi işe sen onu düşünerek yatarsan onu görürsün gece yani bunlar uyku bozukluğu bide öle şeyleri çok kafaya takmakan oluyo

YA BEN BÖLE ŞEYLERE ESKİDEN HİÇ İNANMAZDIM AMA BAŞINA GELİNCE İNSAN ANLIYOR.BENDEDE CİNLER WAR HER GECE 3 OLDUMU KALKAR LAVOBAYA GİDERİM SONRA AYNAYA BAKARIM VE KENDİMİ ALAMAM ÇÜNKÜ KENDİME HAKİM OLAMIYORUM SANKİ ORDA BİŞİ WAR VE BENİ İSTİYOR SONRA Bİ KERESİNDEDE YİNE GECE 3 GİBİ KALKMIŞTIM WC YE GİTİİM ODAMA GELİRKEN SALONDA BİRİNİN OTURDUĞNU FARKETTİM BAŞTAN AŞAĞIYA KADAR SİYAH GİYİNMİŞ YÜZÜ BELLİ OLMUYORDU ÇOK TIRSTIM.HEMEN YATAĞIMA YATTIM NAS SURESİNİ OKUMAK İSTİYORUM FAKAT BİR TÜRLÜ OKUYAMIYODUM DİLİM DÖNMÜYODU O BUNU ENGELLİYODU ÇOK KORKUYODUM SONRA UYUMUŞ KALMISIM AMA NERDE UYANDIĞMI BANA SORUN BANYODA UYANDIM ÇOK KORKUYORUM ŞİMDİ BİLE BUNLARI YAZARKEN YANIMDA OLDUKLARINI HİSSEDİYORUM ÇÜNKÜ ONLAR WAR BU Bİ GERÇEK ...... ÖNCEDEN HEP DALGA GEÇERDİM AMA BAŞIMA GELDİ ARTIK DALGA GEÇMİCEM AMA ONLARA KORKMADIĞMI HİSSETTİRİYORUM O ZAMAN YANIMDAN GİDİYOLAR BENDE RAHAT Bİ ŞEKİLDE UYUYABİLİYORUM SİZ SİZ OLUN ASLA DALGA GEÇMEYİN ABİCİM İNANMIYO OLABİLİRSİNİZ AMA ASLA DALGA GEÇİP GÜLMEYİNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ter:

kardeş tmm cinler var bunlar kuran da var ama onların insanlara bi zararı olmazlar ama şu karabasan meselesi sedece beynin kurguladığı bi rüya yada kabus gibi bişe

bilimsel açıklaması var diyen arkadaşım ben psikologa , norolojiyede gittim istenilen beyin tomogrofisi bi ton ilaç 2 sene kullanacaksın hiç bir faydasınıda goremdim

Geri