Başbakan'ın üslubundan bıkıp usandık

muammer-oz :

Çok güzel demişsiniz cami yıkılmaz sanıyorlar Allahın evi sanıyorlar Peygamber dahi cami yıkmıştır. Bunlar taş toprağa tapıyor bunlar hakiki putperestlerdir, kendi putperestliklerini islam diye bize yutturmaya çalışıyorlar.....

Sorsan bu zihniyete Allahın Tanrı olduğunu bile inkaaarrrrr eder ama lafa geldimi onu bunu dinsiz ilan eder kendi müslümanlığına toz kondurmazlar....

Bunlar putperest arapların islam inancını islam sanıyor putperestliği islam sanıyor cami yıkılamaz sanıyor ......sanıyorda sanıyor.....

kesinlikle sevgili kardeşim.Hepsinin beklediği şu Aman İnönü camiileri buğday deposu ne kadar kötü bir işyapmış.hemen mazeret gösterelim temize çıkaralım İnönüyü...Yapma ya....neden temize çıkarmaya uğraşalım.Yapmışsa çok doğru yapmış çünkü İslamda taşıntuğlanın kutsal sayıldığı tek birKuran ayeti göstersinler o zaman...Hayır efendim mazeret aramayalım.Rahmetli İnönü yapması gerekeni yaptı.Çokda doğru yaptı.Allah kendisinden razı olsunki akıllı politikaları sayesinde koskoca bir dünya savaşını tek askerimizin burnu kanamadan atlattık.......

inönüyü sevmem , erdoğanı ondan daha çok sevmem

ama senin zihniyetin nasıl bir zihniyettir kş bir erdoğanı hitlere benzetene dinsiz diyorsun?
kimin dini var kimin yok yüzünden mi anlıyorsun?
erdoğanı hitlere benzeten dinsiz olunyor da inönüyü hitlere benzeten dinsiz olmuyor mu?

hani bir laf var dillere pelesenk olmuş, "din bezirganı"

işte senin zihniyetin tam onu yansıtıyor.

Sen burda yorum yapmak yerine gidip önce eline bir sözlük alıp gözüne de gözlük takıp yazdıklarımı tekrar okuman ve "densiz" kelimesin sözlükte ki anlamını öğrenmen lazım

"Densiz" kelimesini "dinsiz" okuyupta aklınca benim zihniyetimi sorgulamaya çalışıp boyundan büyük laflar edeceğine önce okuduğunu anlama çalışmaları yap. hadi bakimm

Aksine kardeşim konunun başlığında bile baykal a değil erdoğan a yükleniliyor ve ben birisi yapınca ses çıkarmayıp diğeri yapınca feryat kopmasını anlamıyorum...
Kaç zamandır bu sitedeyim biz birçok kez Erdoğan olsun AKP olsun yaptıklarını anlatmaya çalıştık , arada CHP nin yanlışlarını da dile getirdik...

Ama sitedeki karsıt görüş arkadaslar Deniz Baykal ve Onun CHP sini savunmak politikalarını anlatmak yaptığı ya da yapmayı planladığı şeyleri dile getirmek yerine Erdoğana AKP ye yüklendiler...
Tamam eleştiri doğaldır ama kardeşim kendi partini savunmak için de diğerine yüklenilmez ki
Onun yanlışlarını göster ama arada senin doğrularını da anlat da bilelim...

Adama soruyorum CHP nin TDK ya TTK ya karsı tutumunu onaylıyor musun , adam bana yok Osmanlı devşirmeydi , yok size göre Erdoğan padişah ...
ben ne soruyorum ne cevap alıyorum

işte türkiyedeki en buyuk sorunlardan bırısı de bu dostum körü körüne parti liderine bağlanmak artık padişahlık bıttı sıyası partiler var. partı tuzugune,partıdekı ınsanların gecmısıne bakmadan sadece erdogan veya baykal a(sahıslara) oy veren ve yaptıkları herseyı savunan bır zıhnıyet suan yasanan herseyı haketmektedır ben ne akp lıyım ne chp lı bnm dunya gorusumu ıkısıde temsıl edemez bnm mıllıyetcılıgımın ve sosyal devlet anlayısımın yanndan bıle gecemezler.ama suan gordugum akplıler ıclerıne sınmeyen her konuda susmakta akpnın 2-3 tane ıcraatını savunmaktadır bu kabul edılemez eger ıktıdar partısı akp yse bugun ulke kaosa suruklenıyosa dun samsunda olaylar cıktıysa hesabını baykaldanmı sormak lazım?

TRAFOO kardesım senn fıkırlerıne saygım var ama tangrı(tanrı) islamiyetten once türklerin ınanısı olan goktanrı dınınden gunumuze gelen bır ısımdır ama ALLAH ın kendıne sectıgı isimler arasında bu yoktur ve kul olarak bız ALLAH ı secmedıgı bır ısımle anamayız
zaten ALLAH ın 99 tane ısmı var o yeter. sakın sozlerımı yanlıs anlama tekrar soyluyorum fıkırlerıne saygım var.

Önce sen bi Baykal a bak seçime dahi girmeye cesareti yok ve vekillerini seçime sokmucak kadar bağnaz ve diktatör rejim uyguluyor.Tayyip bunlara ne yapsa müstehaktır.Bence gizli oy değil açık oylama yapılsın herkesin traşı önüne insin.

Ben baykalı savunmadım ki

sadece Tayyip faşist dedim diyecek bir şeyin varsa buyur de

yoksa sağa sola çamur atmakla olmuyor bu işler

bizim karnımız tok bu laflara.....

sonuna kadar söylüyorum tayyip'in demokrasiyle eşitlikle de falan da alakası yoktur

Geri