Başbakan’ı protesto eden 18 İTÜ’lüye hapis

AngeL Of Death

Wishmaster
Reaction score
0

İstanbul Teknik Üniversitesinde iki yıl önce Başbakan Erdoğan'ı protesto eden 18 öğrenci 1 yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırıldı.​

İSTANBUL - 2008 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi’nin (İTÜ) açılışına konuk olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı portesto eden 18 öğrenci olay günü gözaltına alınmıştı.

Öğrenciler hakkında açılan dava, 2 yıl sonra sonuçlandı.

Sarıyer 3. Asliye ceza Mahkemesi, öğrencileri izinsiz gösteri yaptıkları gerekçesiyle 1 yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırdı.

Ancak mahkeme öğrencilerin cezasını, daha önce suç işlemedikleri için erteledi.

Öğrenciler 5 yıl içinde aynı suçu tekrar işlerlerse hapse girecek.​

NTVMSNBC​

Cık cıkk Tayyip e laf yokkk öğrenemedinizmi daha :)))) ona hep başınızı sallayıp her yaptıgına tamam dıyeceksınız:))

Hayır o yargılamadı GemaR amma velakin nedense sadece başbakanı rahatsız edenler ceza alıyor.

Bu üLkede referandum öncesinde asıl konusması gereken ÜniversiteLer ve RektörLeri susturuldu.. YÖK'ten korktular...

Kesinlikle protesto edemessiniz Başbakanı anında alırlar içeri yada ananıza laf yersiniz [Ananında al git]

Öğrenciler Metal işareti yapar, terbiyesiz işaret yaptınız diye gözaltına alınırlar.

Demokrasi mi? Hangi demokrasi? Söz de olan mı? Evet =) DEmokraside protesto hakkınız vardır. Diyeceksiniz ki izinsiz protesto yapmıslar. Emniyet ve Valiliğe basvurun biz Başbakan'ı protesto hakkımızı kullanmak için izin istiyoruz deyin vericekler mi? =)

Müjdat Gezen bi söyleşisinde aynen şunu anlatıyor öğrencilere:
"Diyor ki Başbakan, eğer benim gibi düşünüyorsanız sizinlq aynı fikirdeyim" Video İçin Tıkla

daha üstüne bir şey söylemek olmaz bence....

Hayır o yargılamadı GemaR amma velakin nedense sadece başbakanı rahatsız edenler ceza alıyor.

Canım kardeşim ama dikkat edersen İZİNSİZ diyor...Yani bunu düşün....
Daha öncede şahid oldum ben Kılıçdaoğlunuda hatta Baykal'ı hatılayın günlerce gündemde kaldı protestolar için hatta Ak parti yaptı demişti.Eeee onun haberi böyle yayımlanmıyor neden çünkü iktidarda değil ki karalansın.

Bence bunu düşünün derim...
Tek taraflı olmayalaım değil mi...

Geri