Başbakan ölse bile AKP gene kazanır

Bu vatanın insanı atalarının duasını almış bir millettir. Allah'a şükür öyle bir ecdadın torunlarıyız ki, Allah-u Teala onların hürmetine bu ülkenin insanlarına zeval vermeyecektir canınızı sıkmayın. Allah vaadinden asla dönmez, Allah'ın izni ve inayetiyle güzel günler yakındır. Bunu ne CHP ne MHP ne de BDP zihniyeti değiştirebilir. Şüphesiz ki her şey Allah'ın kudretindedir.

Al işte... Beyin tamamen çökmüş.. Evde samanyolu açık.. Ampül yukardan gözüne gözüne vuruyor... Amerikanın uşagı olmuş.. Haberi yok... Bİr kere anlıyarak okusa yazılanları çok değil 2 kerede haberleri kendi kafasında yorumlasa iş bitcek ama işlev kalmamışki..

Al işte... Beyin tamamen çökmüş.. Evde samanyolu açık.. Ampül yukardan gözüne gözüne vuruyor... Amerikanın uşagı olmuş.. Haberi yok... Bİr kere anlıyarak okusa yazılanları çok değil 2 kerede haberleri kendi kafasında yorumlasa iş bitcek ama işlev kalmamışki..

balık tavsiye ediyorum sürekli

yanlış mı yapıyorum? :durdurun

CHP zihniyetinin ta geçmişten gelen diktatörlük özlemini bilmeyen yok.Zira ismet İnönü yıllarca tek parti diktatörlüğü ile ülke yönetti bu yüzden de çağın diktatörlerine büyük sevgi hayran duyuyordu

İşte bu sevgi dönemin gazetelerine bile manşet olmuş buna rağmen kör ve cahil olanlar bu belgeleri görmemek için devekuşu misali kafalarını kuma gömüyorlar

Onlar varsın kafalarını kuma gömsünler biz yinede bu belgeleri koyalım da kimlerin Hitlerin hayranı kimlerin Musolini sempatizanı olduğu kabak gibi ortaya çıksı
n

Diktatörlere duydukları sevgi ve sempati sanki anormal birşey miş gibi konuşuyorsun bunların genlerinde var

İsmet İnönü gizli oy açık tasnif yöntemi ile yıllarca tek parti diktatörlüğü ile yönetmedi mi ülkeyi

CHP liler her darbede sokaklara fırlayıp tanların üzerinde darbecileri çiçeklerle karşılamadılar mı

Yıllradır bunların sloganı neydi

CHP + Ordu = İktidar

Ama Büyük lider Tayyip Erdoğan bu darbeci yapıyı darmadağın etti haliyle darbecilerin ve CHP nin Tayyip Erdoğan düşnamlığı boşuna değil

erdoğan hala yaşıyor ne zaman öleceği muamma bence dereyi görmeden paçayı sıvamayın :)

erdoğan hala yaşıyor ne zaman öleceği muamma bence dereyi görmeden paçayı sıvamayın :)

dereyi görmeden yüzmeye çalışmak bu olsa gerek :)

bu arada sevgili kardeşim,sana bir soru soracağım,ama samimi bir cevap istiyorum (cevabını gece işten gelince okuyacağım,o zamana kadar vaktin var :durdurun )

terör batağındaki bir millet için var olan bir orduya çiçek atmayı mı istersin?

yoksa dağdan inen anası belirsiz teröristleri çiçeklerle karşılamayı mı?

dereyi görmeden yüzmeye çalışmak bu olsa gerek :)

bu arada sevgili kardeşim,sana bir soru soracağım,ama samimi bir cevap istiyorum (cevabını gece işten gelince okuyacağım,o zamana kadar vaktin var :durdurun )

terör batağındaki bir millet için var olan bir orduya çiçek atmayı mı istersin?

yoksa dağdan inen anası belirsiz teröristleri çiçeklerle karşılamayı mı?

cevabımı özelden yzdım okursunuz abi :) buraya yazarsam muhalifler olur konu uzarda uzar :001_tongue:

Ee ne çıkarmamız gerekiyor bu resimlerden.. Cahil arkadaşım faşizm zaten italyadan doğma bir ideoloji.. O dönemde kendileride zaten faşist ideolojiyi kabul ediyorlar gazete faşist yazması başbakanında oraya gitmesininde yanlış olan ne.. Hayır faşizm hayranı biri olsa zaten adamların yanında savaşa girerdi.. Führerde almancada lider demek zaten.. E dönemin lideri hitlerse İsmet İnönünün suçu ne.. Bu ilişkilerde büyük ihtimal savaştan önce.. İsmet İnönü müneccimmi adamın ilerde yüzbinlerce insanı katlediceğini bilsin.. hitlerde seçimle başa geçmiş biri o zaman.. Aynı tayyip gibi..aynı bush gibi..bunlarında kokusu sonradan çıkacak..

CHP nin faşizm sevdasını ve diktatörlük hayranlığının avukatlığını yapmak senin gibi maskeli milliyetçilere kaldıysa ne ala.

Gerçi günümüzün sözde milliyetçileri ile CHP zihniyeti, Erdoğan sayesinde kardeş olduklarını anlayıp bir birlerini boğazlamayı bırakarak ULUSALCILK adı altında birleştiler. yazık oldu 80 öncesinde CHP zihniyeti ile savaşıp canını veren gerçek milliyetçilere

İsmet İnönü'nün faşist İtalya'ya ve diktatör kasap Hitler e duyduğu hayranlık sanki mecburiyettenmiş gibi cahilce yorum yapmışsın ama CHP ve İnönü de ülkeyi zaten tek parti diktatörlüğü ile yönetiyordu . Yani senin anlayacağın yoktu birbirlerinden farkı

Ayrıca senin cahillik pencerenden bakacak olursak mesela CHP zihniyetinin İranda islam devrimini gerçekleştiren Humeyni içinde benzer ifadeleri kullanması gerekirdi

Ben CHP zihniyetinden "Kemalist Türkiye den Şeriatçı İran'a selam olsun" yada herhangi bir CHP liderinden Humeyni'ye derin sevgiler tipinde serenatlar duymadım.

Sana tavsiyem CHP nin ve İnönü'nün faşizm ve diktatör sevdasının olmadığını anlatmak için bukadar basit ve cahilce bahaneler bulma

Kendi cahilliğinde debelenen birisinin kalkıp ta bana cahil demesi tam bir zırvalık ve zır vada tevil götürmez

CHP nin faşizm sevdasını ve diktatörlük hayranlığının avukatlığını yapmak senin gibi maskeli milliyetçilere kaldıysa ne ala.

Gerçi günümüzün sözde milliyetçileri ile CHP zihniyeti, Erdoğan sayesinde kardeş olduklarını anlayıp bir birlerini boğazlamayı bırakarak ULUSALCILK adı altında birleştiler. yazık oldu 80 öncesinde CHP zihniyeti ile savaşıp canını veren gerçek milliyetçilere

İsmet İnönü'nün faşist İtalya'ya ve diktatör kasap Hitler e duyduğu hayranlık sanki mecburiyettenmiş gibi cahilce yorum yapmışsın ama CHP ve İnönü de ülkeyi zaten tek parti diktatörlüğü ile yönetiyordu . Yani senin anlayacağın yoktu birbirlerinden farkı

Ayrıca senin cahillik pencerenden bakacak olursak mesela CHP zihniyetinin İranda islam devrimini gerçekleştiren Humeyni içinde benzer ifadeleri kullanması gerekirdi

Ben CHP zihniyetinden "Kemalist Türkiye den Şeriatçı İran'a selam olsun" yada herhangi bir CHP liderinden Humeyni'ye derin sevgiler tipinde serenatlar duymadım.

Sana tavsiyem CHP nin ve İnönü'nün faşizm ve diktatör sevdasının olmadığını anlatmak için bukadar basit ve cahilce bahaneler bulma

Kendi cahilliğinde debelenen birisinin kalkıp ta bana cahil demesi tam bir zırvalık ve zır vada tevil götürmez

kendini hakaret ettircen sabrımı taşırma.... cahill! 3 mayıs olayları yüzünden İsmet İnönüye karşı bir kin olmuştur içimde hep.. Yukardada yazıcaktım ama sen milliyetçilerle faşistleri ayıramazsın diye yazmadım.. Eleştirceksen İnönüyü bunlarla eleştirin. Eleştircekseniz amerika ile yaptıgı anlaşmalarla eleştirin..Bağımsızlıgı yavaş yavaş yitirmemizle eleştirin.. Yalanla dolanla nereye kadar cahil adam.... Tayyip erdoğanında kaddafi ile esadla mübarekle savaş suçluluları ile fotğrafları var bırak manşetleri . şimdi tayyip erdoğanda ne sevgisi var sen söyle :D

iranda şeriat bile yoktu o dönem.. NAsıl öyle bir haber çıkmasını bekliyorsun.. Ayrıca neden chpden öyle bir haber çıkmasını bekliyorsun..Haber çıkmadı diye parti mi suçlanır...Atatürk dönemindede yunanistanla aramız iyiydi.. yunan hayranı mı Atatürk ..
Hayatınız yalan oldugu için sizin gibilere cevap vermek kolay.. O yüzden sizin fikir!!! babalarınız hiçbir zaman karşıt görüşlerle ekran karşısına çıkamazlar...

Başlarım şimdi sana da hakaretine adam gibi konuş haddini bil. ben neden bu liderlerle görüşüyor demedim tabiki başbakan olarak görüşecek ayrıca o ülkelerde diktatörlük varda sanki Türkiye farklı mı CHP tek parti diktatörlüğü ile yönetiyor ülkeyi.

"Kemalist Türkiye den Faşist İtalya'ya selam" manşeti sıdan bir devlet yöneticisi ilişkisinden çok o rejime duyulan sevgiyi anlatıyor

Zaten ismet İnönüde türkiye de uygulamaya koyduğu pek çok uygulamayı faşist italya dan alıp monte etmiştir ülkemize mesela geçenlerde kaldırılan 19 mayıs kutlama biçimi Faşist İtalya dan alınmadır

İran rejimine karşı CHP benzer söylemleri neden yapmadı derken ismet İnönüyü kastetmedim kaydetsem adını verirdim CHP zihniyetini kasdederek söyledim

Sen CHP nin faşizm sevdasının avukatlığını yapacaksan yap beni ilgilendirmez ancakk yok hakaret ederim yok şöyle derim tarzı küstahlığı bırak

Bu ülkede iki parti vardır

Bir yanda AKP diğer yanda CHP si MHP si BDP si İP sizi sapsızı vs

yani diğerlerini toplasan bir AKP etmez 10 yıldır AKP ve Erdoğan sayasinde sefilleri oynuyorlar

yahu adamlarda yüz de yok. Avrupa da bir parti lideri bir kez seçim kaybetse bırakıp emekli oluyor

bizimkiler 10 yıldır şamaroğlanına döndü hala koparamıyorsun koltuktan

Asıl Erdoğanda Azcık Utanma Olsa İstifa Ederdi.

bknz: Japonya Başbakanı Naoto Kan, deprem ve tsunaminin ardından meydana gelen nükleer facia sonrasında aldığı eleştiriler dolayısıyla istifa etti.

Bizimki de tepki göstereni dövdürtsün. At Gözlüklerinin derecesini büyülttünüz herhalde.

Başlarım şimdi sana da hakaretine adam gibi konuş haddini bil. ben neden bu liderlerle görüşüyor demedim tabiki başbakan olarak görüşecek ayrıca o ülkelerde diktatörlük varda sanki Türkiye farklı mı CHP tek parti diktatörlüğü ile yönetiyor ülkeyi.

"Kemalist Türkiye den Faşist İtalya'ya selam" manşeti sıdan bir devlet yöneticisi ilişkisinden çok o rejime duyulan sevgiyi anlatıyor

Zaten ismet İnönüde türkiye de uygulamaya koyduğu pek çok uygulamayı faşist italya dan alıp monte etmiştir ülkemize mesela geçenlerde kaldırılan 19 mayıs kutlama biçimi Faşist İtalya dan alınmadır

İran rejimine karşı CHP benzer söylemleri neden yapmadı derken ismet İnönüyü kastetmedim kaydetsem adını verirdim CHP zihniyetini kasdederek söyledim

Sen CHP nin faşizm sevdasının avukatlığını yapacaksan yap beni ilgilendirmez ancakk yok hakaret ederim yok şöyle derim tarzı küstahlığı bırak

adam olana adam gibi konuşulur.. hala yalan söylüyorsun.. hala dikta diyorsun.. sen hiç kendi eliyle yönetimi bırakan diktatör gördün mü? sen hiç kendi kendine çok partili rejime geçen gördün mü? Bİr tane manşetten ne anlamlar çıkardın be? Yetmemiş birde irana selam vermedi diye başka anlamlar çıkarıyorsun.. 19 mayısın bin kere açıklaması yapıldı senin niyetin hain oldugu için Atatürk'ün Cumhuriyetin düşmanı oldugu için anlama gereği duymuyorsun..Aslında senin düşmanlıklada alakan yok.. Seninki maşalık..Yap dediklerini yapıyorsun..Mümtaz, engin ardıç gbilerin seni yönlendirmesi.. YOksa sen kim araştırmak okumak kim.. Spor ve Gençlik bayramı Osmanlıdan kalma bize.. Mümtaz yalancısının peşinden gidersen sen daha çok manşet ararsın..

Geri