Başbakan Erdoğan'ın A Takımı hazır

klavuz13

Banned
Reaction score
0
Bizi yaratan ne derse o, 'O' ne derse o. Gerisi la
Başbakan Erdoğan'ın A Takımı hazır

AK Parti, seçimler için kolları sıvadı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yaklaşık 40 kişilik A Takımı oluşturuldu. Teşkilatlar çalışmaya başladı.

373120080703091212542.jpg

Takımın başında Başbakan Erdoğan var. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi ise sorumlu olduğu teşkilat başkanlığını yeniden yapılandırdı.

Hedef yüzde 60

Türkiye 12 bölgeye ayrıldı ve seçim hazırlıklarına yardımcı olması için milletvekilleri arasından 21 kişilik Danışma Kurulu seçildi. 22 Temmuz seçimlerinde yüzde 47 oy alan AK Parti'de çıta yüksek tutuldu. Hedef; yerel seçimlerde yüzde 60 oy almak.

kaynak: Takvim gazetesi ve Haber 7

Konu Siyasi Partiler bölümüne taşınmıştır

alabilir aslında %60....
dağıttığı kömürü makarnayı 3 katına çıkarır türban muhabbetini açar iki de boynunu büker bize kapatma davası açıldı diye al sana %60...
inandırıcı olsursa bi de ağlarsa ben bile oy verebilirim

bence bu adamın hiç şansı yok benden sölemesi baq sonucu gene ne olcak bilemem ama iç şansı yok gibime geliyor

%60'ın üstünde oy alacak söyleyim.. çünkü bu ülkede %20lik kısım haricinden herkes boynunu bükmüş karnım doysun elimde yakacağım bi kaç torba odunum kömürüm olsun her söyleminde dini söylemeler söyleyen adam olsun başımızda yeter... ne gereği var yabancılar ülkeyi soyup soğana çeviriyor... umrumda olmaz... işte bu yüzden daha yüksek oy alacağını söylüyorum....

bakıyorum kollar filan sıvanmış..

Bu ülke sıvamak filan değil....

Afedersiniz ama ..

Altında ki donu çıkarıp ben bu ülke için hizmet ederim diyen birilerini bekliyor arkadaş!!!

Geri