Başbakan Erdoğan'a Bedelli Askerlik çağrısı!

velev ki bedelli çıktı ve bu 1 milyon imzayı atan vatan evladı! askere 1 aylığına gitti. evet düşündüğümüzde bu insanlar zengin varlıklı kişiler bu vatana mesleklerini yapıp para kazandırıyorlar fakat doğuda sırf parası olmadığı için 15 ay askerlik yapıp şehid olan evlatlarımızın haberlerini duyduklarında vicdanları sızlamayacakmı acaba? o ana kuzularının günahı ne? bedelli yapacak kadar paraları olmaması mı yoksa bu vatana duydukları aşk mı?

buda her bedelliye kapak, o kanunu eğer çıkarırsa bu hükümete cevap olsun...

sağlıcakla kalın!

doğuda şehit olan savaşan askerler ana kuzusu evlat değilmi?

bide şöyle düşünün zenginler gittimi geneli öyle yada böyle torpil buluyor haybeye devletin ekmeğini yiyor
en azından parasını versin boş kalabalık yapmasın

ama genede bende istemem bedelli çıksın

Ben o askerliğini daha yapmamış, uzun yıllar okumuş özel sektörde çalışanlardan biri olarak bedelliye karşıyım... Hemde beni de maddi açıdan ağır sekteye uğratacak olmasına rağmen...
Bugün parasız olarak askerlikten muaf olacaksın yada 1 ayda döneceksin deseler bile gitmem. Hiç yakılarından şehit olan, şehit ailesinin durumunu göre veya şehit cenazesine giden hiçbir vicdan sahibi böyle bir uygulamaya sıcak bakmaz... Evlatlarını, eşlerini, babalarını, abilerini kaybeden o insanların yüzüne nasıl bakacaksınız bedelli yaptıktan sonra ? Yada daha basiti vicdan sahibi biriyseniz orahatsızlıkla nasıl yaşayacaksınız ?

15 Ay Paşa Paşa Yaptım VaN'Da Hemde pkk ŞrfsizLerinin iÇinde.. ßedeLLisi Neymiş ßenim Verecek Param Yok muydu ? Vardı eLßet ßu ŞanLı Gurur Verici OnurLu Görevimi Ya Tam Yerine Getiririm Yada Çeker Giderim.

15 Ay Namusumu VataNIMI Korudum ßir 15 ay daha OLSa yine Gider Yaparım..

Geri