SEGMEN
İstiklal Mahkemesi Hakimi
- Reaction score
- 0
Başbakan görmesin
NEYİ mi?
Neyi olacak, Beverly Hillsdeki bir mağazayı...
Daha doğrusu, o mağazanın vitrin camındaki yazıyı!..
O YAZI NE?
Los Angelesa gidenler, zamanları varsa Universal Studios Hollywooda ve Beverly Hillse mutlaka uğrarlar.
Beverly Hillsde, dünyaca ünlü markaların olduğu mağazalar (Chanel, Louis Vuitton, Prada, Brioni, Stefano Ricci, Breguet, Bijan vs.) var.
Bijanı duymuşsunuzdur. Ancak randevu alınıp gidilebilen dünyaca ünlü bu mağazada gömlek 3-5 bin
dolar, mont 25 bin, takım elbise 20-50 bin dolar. Daha pahalı olanlar da var.
Vitrinine bakıyorum, alış-veriş yapan, birkaçı da Türk olan isimleri cama, gruplar halinde yazmışlar.
Acaba kimler? diye merak edip isimleri tek tek inceliyorum.
O da ne?
Vitrin camında tanıdık bir isim; Recep Tayyip Erdoğan, Prime Minister of Turkey.
İnanılır gibi değil. Görenler Türkiye Başbakanının, o kadar işi arasında Beverly Hillsdeki Bijandan randevu alıp, 3-5 bin dolara gömlek, 20-25 bin dolara mont, 20-30 bin dolara takım elbise aldığını zannedecek.
Dayanamayıp bir de fotoğrafını çekiyorum.
BAŞBAKAN DUYMASIN
Başlıkta Başbakan görmesin dediğimiz işte buydu...
Başbakanın Beverly Hillse gidip, caddede yürüyerek, ünlü mağazaları dolaşması mümkün değil. 3-5 bin dolarlık gömlek, 20-30 bin dolarlık elbise alması da...
Belli ki birileri; kendini farklı tanıtıp, Başbakanın adını dünyanın en pahalı mağazasının camına yazdırmış.
Başbakan duymasın!..
23 Ağustos 2009
Şükrü KIZILOT
[email protected]
kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/12331314.asp?&hid=12331850
NEYİ mi?
Neyi olacak, Beverly Hillsdeki bir mağazayı...
Daha doğrusu, o mağazanın vitrin camındaki yazıyı!..
O YAZI NE?
Los Angelesa gidenler, zamanları varsa Universal Studios Hollywooda ve Beverly Hillse mutlaka uğrarlar.
Beverly Hillsde, dünyaca ünlü markaların olduğu mağazalar (Chanel, Louis Vuitton, Prada, Brioni, Stefano Ricci, Breguet, Bijan vs.) var.
Bijanı duymuşsunuzdur. Ancak randevu alınıp gidilebilen dünyaca ünlü bu mağazada gömlek 3-5 bin
dolar, mont 25 bin, takım elbise 20-50 bin dolar. Daha pahalı olanlar da var.
Vitrinine bakıyorum, alış-veriş yapan, birkaçı da Türk olan isimleri cama, gruplar halinde yazmışlar.
Acaba kimler? diye merak edip isimleri tek tek inceliyorum.
O da ne?
Vitrin camında tanıdık bir isim; Recep Tayyip Erdoğan, Prime Minister of Turkey.
İnanılır gibi değil. Görenler Türkiye Başbakanının, o kadar işi arasında Beverly Hillsdeki Bijandan randevu alıp, 3-5 bin dolara gömlek, 20-25 bin dolara mont, 20-30 bin dolara takım elbise aldığını zannedecek.
Dayanamayıp bir de fotoğrafını çekiyorum.
BAŞBAKAN DUYMASIN
Başlıkta Başbakan görmesin dediğimiz işte buydu...
Başbakanın Beverly Hillse gidip, caddede yürüyerek, ünlü mağazaları dolaşması mümkün değil. 3-5 bin dolarlık gömlek, 20-30 bin dolarlık elbise alması da...
Belli ki birileri; kendini farklı tanıtıp, Başbakanın adını dünyanın en pahalı mağazasının camına yazdırmış.
Başbakan duymasın!..
23 Ağustos 2009
Şükrü KIZILOT
[email protected]
kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/12331314.asp?&hid=12331850