Başbakan'a Hareket Çektiler

Şehitlere her zaman saygısı vardır. Ayrıca senin şehidin benim şehidimmi var bizlerin şehidi. Türk devletinin şehidi..

orasi yan gelip yatma yeri deil !!!!!! sayin ocalan aldigi kellelerin hesabini veriyor!!!!! ve bir vatandasada ananida al git lan !!!!! vs vs cok saygili bir basbakandir kendisi bilmezmiyiz !!!!!

orasi yan gelip yatma yeri deil !!!!!! sayin ocalan aldigi kellelerin hesabini veriyor!!!!! ve bir vatandasada ananida al git lan !!!!! vs vs cok saygili bir basbakandir kendisi bilmezmiyiz !!!!!
Yan gelip yattığını düşünüyosan iyi düşün. Bu ülkede o kadar gizli işler varki inan bunlarla uğraşan birileri var emin ol. Ülke sahipsiz değil. Apoyla ne alaka şimdi onu anlamadım. İdamı istersiniz ama şeriata karşısınız bunu anlamıyorum..

Yan gelip yattığını düşünüyosan iyi düşün. Bu ülkede o kadar gizli işler varki inan bunlarla uğraşan birileri var emin ol. Ülke sahipsiz değil. Apoyla ne alaka şimdi onu anlamadım. İdamı istersiniz ama şeriata karşısınız bunu anlamıyorum..

bunlar tayyip erdoganin soyledigi sozler... benim sozlerim deil tayyip erdoganin canli yayinda soyledigi sozlerdir!!!!!

Tayyip'e bir sefer bile selam çakma fırsatım olsa keşke. Heralde idam edilirim. :hhsigara

Şehitlere her zaman saygısı vardır. Ayrıca senin şehidin benim şehidimmi var bizlerin şehidi. Türk devletinin şehidi..

Ailemden, SüLalemden Biri SEHIT Düsünce BENIM SEHIDIM OLMUYOR MU ?
Ne Demek Istedigimi AnLamak Cok Mu Zor ?
KimLer Icin SEHIT DüstüLer Haberin VAR MI ?
YaLan DoLan Ile GeLme Karsima Benim
ISLAM SEHITLERE ÖLÜ DEMEYIN DER
AMA SIZLER KELLE DERSINIZ

ONDAN SONRA SAYGI BEKLERSINIZ
SAYGI MAYGI YOK ARTIK

Hepinizden Hesap Soracagiz

Tayyip'e Metalci selamı veren özgür ve isyankar gençlerden korkan Başbakan onları 24 saat sorguya aldırdı.Üniversite Harç zamlarını ve Nimet Çubukçu olacak sözde Milli Eğitim Bakanını protesto eden gençler de yakapaça gözaltına alındı.100 küsür gündür Cem Garipoğlu'nu bulamayan bir adalet sistemi ve yargılanamayan bir Deniz Feneri skandalı. İşte benim ülkem Türkiye ve onu yönettiğini iddia eden bir başbakan!!!
bkz. R.T.E Hiç Kanım Isınmadı Sana Yahu. . . Ne Olurdu Şaşırtsaydın Herkesi. . . Çin'e gidecedeğim anasınısatim =)
MÜNEVVER KARABULUT SENİN BABANIN OĞLUMU
GÜNEYDOĞUDA BİNLERCE MAHSUN İNSAN ÖLDÜRÜLÜRKEN
SİZLER NEREDEYDİNİZ....

Ailemden, SüLalemden Biri SEHIT Düsünce BENIM SEHIDIM OLMUYOR MU ?
Ne Demek Istedigimi AnLamak Cok Mu Zor ?
KimLer Icin SEHIT DüstüLer Haberin VAR MI ?
YaLan DoLan Ile GeLme Karsima Benim
ISLAM SEHITLERE ÖLÜ DEMEYIN DER
AMA SIZLER KELLE DERSINIZ

ONDAN SONRA SAYGI BEKLERSINIZ
SAYGI MAYGI YOK ARTIK

Hepinizden Hesap Soracagiz

Arkadaşım anlaşılan yaran var eğer bu yaran şehid yarasıysa allah sabırlar versin.
Gelelim yazdıklarına..
Şehidler bizimdir bunları ayıran kim ?
Ergenekon Örgütünün yönetim basamaklarının zirvesinde olanların nereden çıktığını bil de gel sonra yalan dolan deme.
Hesap sorulacak çok kişi var ve bu iktidar soruyor merak etme. Bu ülke çıkarlarına ters işler yapan herkezden de soracaktır emin ol. Sen ülke başbakanına saygı duymuyosan şehitlerinede saygı duymassın vatanınada milletinede. Ülkemizde gözü olanlardan ne farkın olur..
Hesap soracağz dedin ya merak ettim kim kimden hesap soracak. % 47 oy alan bir partiden hesapmı soracaksın. ??

Arkadaşım anlaşılan yaran var eğer bu yaran şehid yarasıysa allah sabırlar versin.
Gelelim yazdıklarına..
Ergenekon Örgütünün yönetim basamaklarının zirvesinde olanların nereden çıktığını bil de gel sonra yalan dolan deme.
Hesap sorulacak çok kişi var ve bu iktidar soruyor merak etme. Bu ülke çıkarlarına ters işler yapan herkezden de soracaktır emin ol. Sen ülke başbakanına saygı duymuyosan şehitlerinede saygı duymassın vatanınada milletinede. Ülkemizde gözü olanlardan ne farkın olur..
Hesap soracağz dedin ya merak ettim kim kimden hesap soracak. % 47 oy alan bir partiden hesapmı soracaksın. ??

ergenekon hala bir iddanamedir kanitlanmis hic birsey yoktur.. hic bir mevcut delil soz konusu deildir.. delil olarak sunduklari tek sey pkk itirafcilarinin tanikliklari ve bir kac ne oldugu belirsiz sahislarin gizli tanikliklari... tayyipe yakin basin yayin organlarinin sahte olarak yayinladiklari kagit parcalari... kimden geldigi belli olmayan maillerdir... daha ne oldugu belirsiz bir dava icin konusmaya gerek yok.. once kanitlansin sonra yargilarsin

ergenekon hala bir iddanamedir kanitlanmis hic birsey yoktur.. hic bir mevcut delil soz konusu deildir.. delil olarak sunduklari tek sey pkk itirafcilarinin tanikliklari ve bir kac ne oldugu belirsiz sahislarin gizli tanikliklari... tayyipe yakin basin yayin organlarinin sahte olarak yayinladiklari kagit parcalari... kimden geldigi belli olmayan maillerdir... daha ne oldugu belirsiz bir dava icin konusmaya gerek yok.. once kanitlansin sonra yargilarsin

daha sen kimin kime çalıştığını bilmiyosun. Hiç bir gazete ve basın Başbakana çalışmaz emin ol bunu araştırda gel yaz buraya. Ergenekona inanmıyosan seni zorla inandırmayacağım inanmassında çünki zihninize yerleşmiş. Kanitlaniyor işte çıkan silahlar niye çıkıyor anlamıyorum sizleri. Ülkede ordu dışında kamu alanından çıkan silahlar kişisel olabilirmi ??

AĞZINDAN BAL DAMLIYOR SENİN YAV MAŞALLAH ARKADAŞA BAK SEN
ergenekon hala bir iddanamedir kanitlanmis hic birsey yoktur DİYORSUN
YAZIKLAR OLSUN SANA

Gelelim yazdıklarına..

Ben Ne Yaziyorum Sen Ne Yaziyorsun Arkadasim
Neyse UzatmayaLim

Bekliyelim Ve Görelim NeLer Olacak

Ben Ne Yaziyorum Sen Ne Yaziyorsun Arkadasim
Neyse UzatmayaLim

Bekliyelim Ve Görelim Ne Olacak

Evet bekleyeLim Bir kaç dönem daha bu iktidarın yapacaklarını Güzel olacak. Önümüze engel çıkacak biliyoruz ama yinede savaşmaya devam edeceğiz. Siz hesaplarınızı sorun.. ama Bu ülkeden çalanlardan değil ülkeye hizmet edenlerden hesap sorun olurmu. Bir farkınız yok nasılsa..

Evet bekleyeLim Bir kaç dönem daha bu iktidarın yapacaklarını Güzel olacak. Önümüze engel çıkacak biliyoruz ama yinede savaşmaya devam edeceğiz. Siz hesaplarınızı sorun.. ama Bu ülkeden çalanlardan değil ülkeye hizmet edenlerden hesap sorun olurmu. Bir farkınız yok nasılsa..

Ülkeye hizmet ve çalmamak . Tam tayyip ve akp yi anlatım sanırım. Tebrikler sana. :gulumseCocuk:

daha sen kimin kime çalıştığını bilmiyosun. Hiç bir gazete ve basın Başbakana çalışmaz emin ol bunu araştırda gel yaz buraya. Ergenekona inanmıyosan seni zorla inandırmayacağım inanmassında çünki zihninize yerleşmiş. Kanitlaniyor işte çıkan silahlar niye çıkıyor anlamıyorum sizleri. Ülkede ordu dışında kamu alanından çıkan silahlar kişisel olabilirmi ??

dinci basinin tamami ve atv tamamiyle tayyip erdogana calismaktadir ;) ya valla ben o silahlarin nasil ciktigini gormedim.. hatta bir ara kamera goruntusu verdiler bir baskina giderken birde baskindan sonra ama basarkenki goruntuler yoktu.. neyse zaten ergenekon okadar buyuk bir orgut ki devleti kontrol ediyor ya bir kac silah saklamayi beceremiyor ve ne dense cumhuriyet mitinglerinden sonra tayyip konusma yapiyor yok darbe vs muhabbeti aciyor sonrada gum die ergenekon davasi cikio.. neden acaba :durdurun ve davanin baslama seklini satilik oz su sekilde acikliyor adalet bakanligin mail gelmis yok ergenekon orgutu vs var darbe yapacaklar die ondan sonra sorusturma acilmis asker cumhuriyetci kesim toplanmis :D ne komik ya sen bole seylere inanip daha sucu belli olmayan insanlari yargilayabiliosun... aslinda bu yargilama da deil iftiranin ta kendisidir

dinci basinin tamami ve atv tamamiyle tayyip erdogana calismaktadir ;) ya valla ben o silahlarin nasil ciktigini gormedim.. hatta bir ara kamera goruntusu verdiler bir baskina giderken birde baskindan sonra ama basarkenki goruntuler yoktu.. neyse zaten ergenekon okadar buyuk bir orgut ki devleti kontrol ediyor ya bir kac silah saklamayi beceremiyor ve ne dense cumhuriyet mitinglerinden sonra tayyip konusma yapiyor yok darbe vs muhabbeti aciyor sonrada gum die ergenekon davasi cikio.. neden acaba :durdurun ve davanin baslama seklini satilik oz su sekilde acikliyor adalet bakanligin mail gelmis yok ergenekon orgutu vs var darbe yapacaklar die ondan sonra sorusturma acilmis asker cumhuriyetci kesim toplanmis :D ne komik ya sen bole seylere inanip daha sucu belli olmayan insanlari yargilayabiliosun... aslinda bu yargilama da deil iftiranin ta kendisidir
Dinci basın, Gavur basın ... Arkadaşım basın basındır ve ne oLdukları bellidir. Kimlere hizmet verdikleride bellidir. Bunları da bilmiyosan sana anlatacak vaktim yok..
Ergenekon Terör Örgütünün bir maille başladığını düşünen tipik Zihniyet:sopa:
Arkadaşım sen gerçek tarihi oku gel çok eskiye inmene gerek yok. Özal zamanına Susurluk kazasına, Eşref Bitlis zamanına, Cem Ersever zamanına, Abdullah çatlı ve arkadaşlarının katliamlarına v.s. Bunları öğren birbirleriyle ilişki kur allah aşkına anlarsın bir mail mi yoksa bu durumlarda olduğunumu. Darbe konusunda ise; Tsk'nin içinde emekli ya da muazzaf bazı askerlerin darbe girişiminde oldukları telefon ve ses kayıtlarıyla ıspatlandı. anlamak istemiyosan anlama. Sen git tarihdeki suikastlere iyi bak. sonra gel. O zamanlar email yoktu devlete bişey iletilmedi emin oL..
Bu ülkede Ergenekona inanmayanlar neye inanıyorlar acaba.

ulkeye hizmet eden tayyip erdoganin kucuk ogluyla denizli belediye baskaninin kizi nisanlandi... tayyip ve denizli bel. bsk nihat zeybekcinin denizlide almadigi degerli arsa kalmadi denizlideki buyuk sirketlere gizli ortak oldular.... hic calmiyor... akp li millet vekili didim akbukte kos koca dagi tras ettirdi agaclari kestirip koca siteler yapti trilyonluk villalar.. hemde orman vasfini yitirmemis arsalari aldi... akp ve tayyip hic calmadi calmiyor... dogru.. sadece akp li bel. baskanlari caliyor... bedelli askerlik yapan katil oglu zaten dogustan zengindi istanbulda havalimani icine milyon dolarlik dukkan acabilio gemicikler filosu kurabilio... abdullah gulun 16-17 yasindaki oglunun milyonluk sirketi olabilio... babasiyla is adami statusunde butun dunyayi gezebilio... hic calmiyorlar hiccccccc

Durmak Yok Yetim Hakkini Yemeye Devam
Durmak Yok pkk ILe Is Birligi Yapmaya Devam

Non-Stop Devam

r.t.e na saygi göstermeyen
SEHITLERINI NE SAYAR NE DE SEVER MIS

TÖBE TÖBE SIMDI BIRSEY YAZACAGIM AMA YERI DEGIL

Hadi Iyi ForumLar..

Ergenekon Terör Örgütünün bir maille başladığını düşünen tipik Zihniyet:sopa:
Arkadaşım sen gerçek tarihi oku gel çok eskiye inmene gerek yok. Özal zamanına Susurluk kazasına, Eşref Bitlis zamanına, Cem Ersever zamanına, Abdullah çatlı ve arkadaşlarının katliamlarına v.s. Bunları öğren birbirleriyle ilişki kur allah aşkına anlarsın bir mail mi yoksa bu durumlarda olduğunumu.
Bu ülkede Ergenekona inanmayanlar neye inanıyorlar acaba.

o aciklamayi yapan adalet bakani ve oz dur... yani maille baslamis hersey...!!! sonrada itirafcilar girmis devreye.. zaten butun dunya bu davaya g.. gulerken sen ve senin gibi zihniyetler inaniyor.. neyse davayi gorucez yakinda kim dogru kim yalanci fazla konusmaya gerek yok

Geri