Başlıklar için otomatik tarayıcı

ßaDßoY

New member
Reaction score
0
München / Deuschtland,,Münih / Almanya,,Munich / G
Arkadaslar forumumuzda cok bölüm ve cok konu var,bunları biliyoruz.Ve forumumuzda aynı baslık ile konu acmak yasak bunuda biliyoruz.Konudan önce hepimizin aynı başlıktan konu varmı arastırmamız gerek.Ama arastırma yaparken aynı baslıklı mesaj gözümüzden kacıyor.Mesela,bugün konu acmak isterken benimki ile aynı konu vardı.Sayfayı asagıya dogru gezerken gözümden kacmıs konu.Yukarı cıkarken farkettim.Bu konuyuda zaten bu yuzden acmıstım,benim gibi olmasın diye.Yöneticilerden istegim,diyelim ki konuyu actık.Hiç kendimiz aramadan.Ve konunun aynından var.Aynısının oldugunu belirtmesi için konuyu acmadan önce mesajın,"Zaten bu mesajdan bir tane daha var."diye bir belirti,mesajı engellese daha güzel olmazmı arkadaslar?Yorumlarınızı bekliyorum..

Not: Tüm üyelerin mesajları olumlu olursa bu istek lütfen gerceklestirilsin.Bu konu yüzünden cok kişi ceza aldı.

Böyle birşeyin olacagını sanmıyorum..
Çünkü böyle bir sistem yok..

süper bii fikir..Değerlendirilebilir aslında...Ama bir karakter farklılığı bile başlığı gözden kaçırmasına sebep olabilir arama motorunun...Daha detaylı olsun dersek de bu sefer çok engellenme yaşarız..gene de öneticiler bu işin ilmini daha iyi bilir..belki farklı bir şekilde de olsa bu fikir değerlendirilebilir..

Tavsiye için saol..;)

Bu sorun sanırım 3 veya 3'ten az kelimeleri arama motorunun bulmamasından kaynaklanıyor...

Ayrıca böyle bir şey olabilirmi bilemem ama..

Fikir kayda değer..

1sc0rp!tX' Alıntı:
Böyle birşeyin olacagını sanmıyorum..
Çünkü böyle bir sistem yok..

İsko kardeş, benim geçen sene moderatörü olduğum bi eğitim sitesinde bu sistem vardı ama pek verimli olmuyordu çünkü tarayıcı açılan başlıkların 'başlık adından' yola çıkarak otomatik arama yapıyordu, ben de dahil olmak üzere bu konuya özen göstermediğimiz için yani başlık konuyla çoğu zaman alakasız bi başlık olduğu için ( örnek: Başlık adı; 'Kopacaksınız' , ' Yarıldım Gülmekten, Siz de okuyun' falan gibisinden ) tarayıcı o konu başlığındaki bütün mesajları değerlendirip 'Bu başlıkla ilgili 120 konu bulundu' uyarısı veriyor ve bütün linkleri yeni bi sayfada açıyor. Bana kalırsa bu sistem 'geyik-mizah' bölümünde işe yarayabilir. Çünkü başlık adları bellidir, tabii bizim de bu konuda özen göstermemiz lazım. Şöyle ki; konu 'Otobüs Diyalogları' ile ilgiliyse bunu aynen 'Otobüs Diyalogları' olarak yazmamızda fayda var. O zaman bu sistem olumlı sonuç verebilir. Yine de karar yönetimin. Saygılar.

Geri