Başlat menüsü simgesini değiştirmek?

DeaconALP

New member
Reaction score
0
Üstadlar rainmeter programı kullanıyorum win 7 de her sey iyi gusel fakat bu indirdiğimiz başlat menüsü için geçerli olan iconları nasıl değiştireceğiz?
Öncelikle şu programı indirim;
Windows 7 Start Orb Changer v3 (Başlat Simgesi Değiştirici)
artı restorator 2007 programı indirmem gerekliymiş ne kadar bakındıysam bir turlu full versiyon ve crack i duzgun bir şekilde çalışan bulamadım. Forumda bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar gördüm acaba elinde bu program sağlam olarak çalışan varsa paylaşabilir mi?
+
Açık konuşmak gerekirse izlemem gereken adımları yani programı da nasıl kullanacağım? Aynı şekilde sadece başlat menüsü üzerindeki simgeler değil indirdiğimiz diğer bütün iconları da nasıl aktif edebileceğim? Birisi yardımcı olursa kac gundur ugrasıyorum bir turlu işin icinden cıkamadım gercekten cok makbule gececek. Şimdiden çok tesekkurler...

Windows 7 Start Orb Changer v3 indirmen yeterli değil bunun için başlat menüsü iconlarını da indirmen gerekiyor

59d1cca9863ec5b456f1c372c01a3d44.png

Windows 7 Start Orb Changer programını çalıştırdıktan sonra Select Change Start Buttondan tıklayarak açılan sayfadan istediğin icon seçerek okeylemen yeterli

İlgi ve cevap için tekrar teşekkürler üstad ;) Yani bu restorator programına hiç bir şekilde ihtiyaç yok öyle mi? Ben masaüstü iconları da indirdim biraz fakat sizin resimdekiler de güzelmiş paylaşabilirseniz onları da indiririm.
Son olarak söylediğiniz işlemi yabtıktan sonra butonlar aktif olarak calısmaya baslayacak mı? Başka bir işlem gerekli mi?

Hocam verdiğiniz linkten indirdim ve de Windows 7 Start Button Changer buna basarak calıstırdım usttek secenekten istediğim icon üçlüsünü sectikten sonra ac diye bir secenek cıkıyor okeylemkten kasıt bu sanırım bende ole yabtım ve hata veriyor.
Uygulamanızda istem dısı bir hata olustu devam derseniz yoksayar devam eder veya iptal edebilrisiniz falan diyor zaten cıksı demek durumund akalıyorum devam da dedirtmiyor. Acaba nerede hata yabıyorum???

Universal Theme Patcher diye bir program var şuan elimde link yok netten araştırıp onu indirdikten sonra programı yönetici olarak çalıştır karşına üç seçenek çoıkacak bütün hepsindeki Patch seçeneklerini okeyle bilgisayarını yeniden başlatacak.. Ve yeniden Windows 7 Start Button Changer aynı şekilde kullan fakat sağ klik yapıp programı yönetici olarak çalıştır.. Kolay gelsin..

Sağolasın bir de son olarak onu deneyeyim bakalım.

Şükürler olsun terenova77 hoca hızır gibisin walla buldum dediğin programı indirdim yamaladım tekrar denedim ve on onumara da calsııyor ;)
Şimdi bir sorum daha olsa yorar mıyız seni acaba?
Bu netten indirdiğimiz diğer bütün gerek sürücüler için olsun gerek moz. chrome exp. gibi simgelerin değişik icon larında olay nasıl oluyor? Nereye atıyoruz dosyaları? ( Hangi simgeler için png hangileri için bmp hangileri için farklı bir versiyon indirmemiz gerektiğinide nereden bilebiliriz )
Hayırlı aksamlar...

Geri