Baba Vanga'nın korkutan kehaneti

ecstasy

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
Baba Vanga'nın korkutan kehaneti

Bulgaristan'da halkın büyük bölümü, bu yıl yeni bir dünya savaşı çıkacağına inanıyor. Bulgarların yüreğine üçüncü dünya savaşı korkusunu salan ise öngördüklerinin çoğu gerçekleşen ünlü Bulgar kahin Baba Vanga'nın (Vanga Nine) son kehaneti.

babavanga200_1129_334.jpg

CNN Türk'te yer alan habere göre 1996 yılında vefat eden ve görme engelli olan Bulgaristan'ın Nostradamus'u ölümünden kısa süre önce, 2010 yılında tüm dünyayı saracak korkunç bir savaş çıkacağını ileri sürmüş ve şöyle demişti:

"2010 yılında aralarında Hindistan'ın da bulunduğu 4 Asya ülkesinin liderlerine suikast düzenlenecek. Bu suikastlar büyük yankı uyandıracak ve 3. dünya savaşının çıkmasına neden olacak. Kasım ayında başlayacak olan 3.dünya savaşı 2014 yılına kadar devam edecek."

Hitler bile akıl danışmıştı
Gerçek adı Vangeliya Pandeva olan Baba Vanga, 31 Ocak 1911'de bugün Makedonya topraklarında bulunan Strumitza köyünde dünyaya geldi.

16 yaşındayken bir fırtına sırasında yıldırım çarpması sonucu görme yeteneğini kaybeden Baba Vanga, bu tarihten sonra Orta Çağın ünlü kahini Nostradamus gibi, sonradan gerçek olan kehanetlerde bulunarak, uluslararası üne kavuştu.

Hayattayken kehanetleri Bulgar hükümeti tarafından kaleme alınarak saklanan Baba Vanga'nın söylediklerinin büyük bülümü doğru çıktı.

Baba Vanga, Bulgaristan'da 1989 yılında devrilen eski komünist diktatör Todor Jivkov dahil çok sayıda devlet adamını kehanetleri ile etkiledi.

İkinci Dünya Savaşı sırasında Nazi lideri Adolf Hitler tarafından bizzat ziyaret edilen, Rus gizli servisi KGB'nin bile tavsiyeler aldığı Baba Vanga, 1996 yılında 84 yaşında hayata veda etti.

Neleri bildi?

Baba Vanga'nın kayıtlara geçen, gerçekleşmiş kehanetlerinden bazıları şöyle:

"İki çelik kuş kulelere çarpacak, gökyüzü aydınlanacak" (11 Eylül saldırıları)

"Kursk su altında kalacak, bütün dünya arkasından ağlayacak" (2000 yılında 118 Rus askerine mezar olan denizaltının adı)

"Vladimir'in (Putin) zaferi dünyada her şeyi etkileyecek"

"İklimler değişecek" (küresel ısınma)

"Amerika'nın 44'üncü başkanı siyah olacak. Siyahi liderin gelmesinden kısa süre sonra ülke büyük bir ekonomik krize girecek, dünyaya barış değil, felaket getirecek."

Gelecekte neler olacak?

Baba Vanga'nın ölümünden önce kayıtlara geçirilen kehanetlerine göre gelecekte insanoğlunu zor günler bekliyor.

Kanserin dalga dalga yayılmasından komünizmin dönüşüne kadar birçok konuda öngörüde bulunan Baba Vanga, 2012'de kıyametin kopmasından korkanlara da iyi haberler veriyor. Çünkü Baba Vanga'ya göre, dünyanın sonu 3797 yılında gelecek.

Baba Vanga'nın gelecek ile ilgili kayıtlara geçmiş bazı kehanetleri ise şöyle:

"2011 Radyoaktif dalgaların yoğunlaşması nedeniyle hayvan ve bitkiler yok olma noktasına gelecek. Müslüman ülkeler kimyasal silahlar kullanacak"

"2014 İnsanlığın yarısı kanserle boğuşacak"
"2016 Avrupa'nın nüfusu azalacak"
"2018 Dünyanın yeni hakimi Çin olacak"
"2043 Müslüman bir devlet Avrupa'ya hükmedecek"
"2046 Hastalıklı her organın yerine yenisi yapılacak"
"2076 Bütün dünyada sınıfsız bir komünizm sistemi yerleşecek"
"2088 Bütün hastalıklar birkaç saniyede tedavi edilecek"
"2097 Kimse yaşlanmayacak"
"2167 Yeni bir din gelecek"
"2304 Ay'ın tüm sırları çözülecek"
"3797 Dünyanın sonu gelecek. İnsanoğlu başka bir gezegene göçecek ve yeni bir hayat başlayacak"

Ekli dosyalar

• babavanga200_1129_334.jpg
    babavanga200_1129_334.jpg
    18.9 KB · Görüntüleme: 13,376
"3797 Dünyanın sonu gelecek. İnsanoğlu başka bir gezegene göçecek ve yeni bir hayat başlayacak"

ORDA Bİ ZIPLA

ula gözü bile görmeyen yamuğun dediklerini ne cok kaale alıyolar anlamıorm

bence bu kadın atıyor, ama saglam atıyor. :)

millet bende ınanmam ama allah tarafından görevlendırılenler var yunanıstanda olan bır olay babamın teyzesı anlattı oda bnde ınanmazdım dalga gecerdım dıye anlattı bırgun bı kadın varmıs demısler danısalım bakalım evde kaybolan bılezık nerde dıye babamın teyzesının amacı dalga gecmek ama kapıdan gırer gırmez sen cık demıs adıyla hıtap ederek bana ınanmıyorsun ama altın zemındekı tahtanın arasına kacmıs ordan al demıs harbıden ordan cıkmıs bırıncısı kadın teyzemızı ılk defa goruyor ıkıncısı kadın baska koyde ve yaklasık 2 saatlık yol arasında oda yuruyerek ve o eve hıc gelmıslıgı yok

Birincisi ben bu haberi çok önceden gördüm baştan sona palavra mantıklıda gelse.
Bizim kehanetlere ihtiyacımız yok Kur'an var hadis var.
Ahir zaman hadislerde çok detaylıca anlatılıyor.200 alamet oldu ve devam ediyor evet Efendimiz(sav) vefat etti ama mucizeleri devam ediyor.Asıl bence ehhemiyetli olan budur.

"2011 Radyoaktif dalgaların yoğunlaşması nedeniyle hayvan ve bitkiler yok olma noktasına gelecek. Müslüman ülkeler kimyasal silahlar kullanacak"

Çok yanlış 2007 de de küresel ısınma vardı yağmurlar bir daha yağmayacak heryer çöl olacaktı.
Ama hadislerde 2 yıl süreceği bir kuyruklu yıldızdan(lulin) sonra yağmurların çoğalacığı bu seferde insanların yağmurdan şikayet edecekleri yazıyordu.Aynısıyla oldu inşaAllah.
Bununda aslı yok.

"2014 İnsanlığın yarısı kanserle boğuşacak"

Hahahaha gerçekten komik dünya Yakınçağdan Altın çağa girecek nasıl böyle bişi olur ki.
2012 2013 2014 insanların dine yöneleceği bir zamandır.Ne kanseri kanser herzaman var her zaman da boğuşuyoruz.Aslı yoktur.

"2016 Avrupa'nın nüfusu azalacak"

Evet bak bu doğru avrupa insanları hristiyanlıklan İslama gçecek.Ebcedi 2016 işaret eden bir ayet

Ve insanların Allah'ın dinine dalga dalga
girdiklerini gördüğünde, Hemen Rabbini hamd ile tesbih et ve O'ndan mağfiret
dile. Çünkü O, tevbeleri çok kabul edendir. (Nasr Suresi, 2-3)

Gerçek anlamda değil aslı yoktur ama islama girecekleri için azalma olacak.

"2018 Dünyanın yeni hakimi Çin olacak"

Dünyanın yeni hakimi çin değil zaten böyle saçmalıklar çinden çıkar üzgünüm mahalesef Türkiye olacak bu bizim kaderimizde var Allah böyle yazmış.Dünyanın en imanlı ülkesi burası nereye çin oluyo.İslam Türkiyeden yayılarak dünyaya hakim olacak.Onun için Türk-İslam birliği olacak 2019 da.
Bununda aslı yoktur.

Allah, aranızdaki iman edip iyi ameller işleyenlere, kendilerini tıpkı daha önceki mü'minler gibi yeryüzünde egemen kılacağım, kendileri için seçtiği dinlerini(islam) sarsılmaz temellere oturtacağını ve korkularını güvene dönüştüreceğini vadetti. Çünkü onlar bana kulluk ederler, hiçbir şeyi bana ortak koşmazlar. Bu a,amadan sonra kâfir olanlara gelince, onlar yoldan çıkmışların ta kendileridirler."
Nur suresi 55

>>>>>>>>>>>>>>>>>Türkiye<<<<<<<<<<<<<<<<<

"2046 Hastalıklı her organın yerine yenisi yapılacak"

Evet dnaları yapı özellikleri alınıp yeni bir kopya klonlama iyide bu var zaten kanser tedavisinde kullanılıyor.

"2076 Bütün dünyada sınıfsız bir komünizm sistemi yerleşecek"

Hay yalanını yiyim 2080 e kadar islamiyet hakim.2080 den sonra desen neyse doğrudur 2090 lardan sonra olacak evet.

"
2088 Bütün hastalıklar birkaç saniyede tedavi edilecek"

Olabilir ama geç bir takvim 2088 den önce olabilir.Burda ölümsüzlükten dem vurmuş ama her nefis ölümü tadacaktır.

"2097 Kimse yaşlanmayacak"

Neden Allah yüzyıllardır yaşlılığı veriyor.Hatta şimdilerde 60 yaşındaki kadınlar 30 yaşında gözükmek için makyajlar bıçak altına yatmalar bilmem ne bilmem ne yapıyorlar ama akşam köşeye çekildiğinde aynaya aktığında makyajı çıkardıktan sonra Allah ona aslında kim olduğunu gösteriyor istedikleri kadar sırıtsınlar.

"2167 Yeni bir din gelecek"
"2304 Ay'ın tüm sırları çözülecek"

"Benim ümmetimin ömrü 1500 seneyi pek geçmeyecek"

(Kaynakları: Suyuti.el-Keşfu an Mücavezeti Hazihil Ümmeti el-Elfu,el-havi lil Fetavi,Suyuti. 2 / 248,tefsiri Ruhul Beyan. Bursevi.(Arapça) 4 / 262, Ahmed bin Hanbel.İlel.sh.89.)

Dünyanın galibane ömrü 20120 lerde kopacaktır diyor Bedizzaman.Kur'an ı açın türkçe mealini okuyun tekrarlanan yerlere bakın hep 4-5 ve -2-0 yani hicri 1545 miladi 2120 inşaAllah.Hep bu ya hicri işaret yada miladi.

Baya baya sallamış.Bir film izledim koptum zaten 800 trilyon sene yazmış vah vah insanlarda evrim geçirmiş.Komik değil mi?
Bunların aslı yoktur kardeşlerin çinde böyle şeylere çok önem verilir ve tutulur hatta izleyin kehanet filmleri hep çinden gelir.Ben çok izledim.İlgi çekici ama aslı yoktur gördüğünüz gibi.
Selametle...

Ya birakin su kehanet mehanet islerini, birakanda hersey bir sürpriz kalsin yahu

Bu kehanetini tuttum :thumbup1:

bunlara inanmak dinimiz de yok.sadece attıklarında tutturmuş şans :hadiordan

Geri