Babanızın helikopteri mi kardeşim!

Aç Tavuk Kendini Buğday Ambarında Görürmüş.En Son Ne Zaman Gördünüz İktidarı.
Hele Tek Başına İktidar DeğiL Sen Muhterem Pederin BiLe HatırLmaz.Yakın Siyasi Tarihten Oku Tek Parti İktidarınıda Sevin Ne Partiymişiz Be Hep Tek Başımıza İktidar OLmuşuz Diye

sen benim hangi partiyi tuttuğumu sanıyorsun.benim için ülkesini,insanları seven,milli değerleri koruyan ama laf için değil harbi koruyan adam önemlidir.gerisini salla..nerde cukka orda değiliz.bu ülkenin 1960 tan bu yana tarihini oku..vatanını seven adamı burda barındırmazlar.ülkeyi yıllardır kuklalar yönetiyor.görmüyorsan hiç mi okumadın?

sen burda 24 saat yandaş medya haberLerini ver bende konuLara senin istediğin gibi yaqLasayım? bu mudur?

12. daLgadan sonra tekrar türediniz (lafım sadece sana deiL). siyaset konuLarı ana sayfada görünmüyor die günceLe acmaya basLadınız ortaLıqı yaygaraya vermeye basLadınız buna mı tahammüL edeLim?

Siz yapın propagandayı biz de geyik yapaLım demi konuLarda :hhmanD buna 1.5 yasındaki cocuk güLer yaf =)

konuların tasnifini ben yapmıyorum, açılan konular ortada güncel değeri varsa güncele, siyaset değeri varsa serbeste açılır diyen forumun kendisi ve yetkilileridir. sen mod ken bilmiyorsan biz ne yapalım.. güncel değeri olmayanlar bölüm modu tarafından kapatılır zaten. medyanın yandaşı oluyorda, haberal gibilerin tv sinden ne p..luk gerekiyorsa yapalım diyen kanka medyacıları mı oluyor.. biz her dalgadan sopnra türemeyiz ,biz zaten varız..darwinden beri türeyenlerin bol olduğu yerlerde bizimde tuzumuz şekerimiz olsun diye takılmıyoruz buralara. 80 yılllık zehir ekilen ANADOLU coğrafyasına gül ektik gül topluyoruz artık.. vesselam arkadaşım.. konu orada.. varsa yaz yorumunu yoksa gölge yapma ,kuru tehditleride boşver.icraat buyur...

iktidar elindeyse,arkanda güç varsa yargısı süren cumhurbaşkanını da köşke sokarsın,kendi adamına da yargılattırırsın,anayasayı da değiştirirsin.yok öyle kendi kafana göre rejim değiştirme,devletin mekanizmasını kendine çevirme.ben aç gezerken efendiler bişey olmaz bişey olmaz deyip bilmem neresiyle ananı da al git demesini bilir.işsizim,açım!var mı buna bi cevabın muhterem

Bu Hükümetmi Aç Bıraktı.Hangi Hükümet Seni Doyuracak Onbu GetireLim Sabaha.
Aç Adam Rejimden, Anayasadan,BiLmemneden Bahsetmez.MuhaLifLiğin ve ÇirkefLiğin DiLine Vurmuş.Aç DoyuranLAr Var.Senide DoyururLar.Türkan AbLana Git

Sen Nasıl Moderatörsün Ya.Ben Siyasi KonuLara Anasayfadan Giriyorum Hep.

Sen Hangi Forumdan Bahsediyon.AduLt Gözükmüyo.DoLayısıyLa Seni Görmüyoruz FazLa.Hiç te Şikayetimiz Yoktu

Sen Nasıl Moderatörsün Ya.Ben Siyasi KonuLara Anasayfadan Giriyorum Hep.

Sen Hangi Forumdan Bahsediyon.AduLt Gözükmüyo.DoLayısıyLa Seni Görmüyoruz FazLa.Hiç te Şikayetimiz Yoktu

ben sadece kendi böLümümde modum =) ayrıca sen bana sen nsL modsun deme hakkını nerden aLıyorsun? senin siyasi konuLara ana sayfadan girmen normaL siyasi kürsü ana sayfaya cıkmadıqı için günceLe actıqınız konuLara giriyorsun orda bi yanLısın var :hhmanD

edit1:
ayrıca gir aduLta baq bakalım ne hata mı görüceksin meraq ettim şimdi :(

edit2:
ben hackhell.com dan bahsediyorum asıL sen nerden bahsediosun :hhmanD siyasete ana sayfadan giriomus :D

sen benim hangi partiyi tuttuğumu sanıyorsun.benim için ülkesini,insanları seven,milli değerleri koruyan ama laf için değil harbi koruyan adam önemlidir.gerisini salla..nerde cukka orda değiliz.bu ülkenin 1960 tan bu yana tarihini oku..vatanını seven adamı burda barındırmazlar.ülkeyi yıllardır kuklalar yönetiyor.görmüyorsan hiç mi okumadın?

İyi O Zaman senin Değer Verdiğin AdamLarı BiLelim SöyLe O zaman.

Bu Hükümetmi Aç Bıraktı.Hangi Hükümet Seni Doyuracak Onbu GetireLim Sabaha.
Aç Adam Rejimden, Anayasadan,BiLmemneden Bahsetmez.MuhaLifLiğin ve ÇirkefLiğin DiLine Vurmuş.Aç DoyuranLAr Var.Senide DoyururLar.Türkan AbLana Git

türkan ablan hiç olmazsa Allah'ın emri oku!! yu yerine getirmiş.hiç bir delil bulunamamış,yargıda yargılanıp ceza almamış.benim kimseden çıkarım yok dostum.insan neyse karşısındakini öyle görür.sen nerden besleniyorsun:durdurun

ben sadece kendi böLümümde modum =) ayrıca sen bana sen nsL modsun deme hakkını nerden aLıyorsun? senin siyasi konuLara ana sayfadan girmen normaL siyasi kürsü ana sayfaya cıkmadıqı için günceLe actıqınız konuLara giriyorsun orda bi yanLısın var :hhmanD

edit:
ayrıca gir aduLta baq bakalım ne hata mı görüceksin meraq ettim şimdi :(

Ey Zebani Kardeşim.Anasayfada Gözüküyoooo.,NasIL Haberin OLmaz Senin Siyaset BöLümününm Anasayfada Göründüğünden.Serbewst Kürsüye AçıLna KonuLarı CevapLarken Anasayfadan Giriyorum.O AnLamda NasıL Modsun Forumdan Haberin Yok Diye.

Sen Kaynak ELeştirirken İyi Biz Senin ModLuğuna ELeştiri Getirince Kötü.Ne İş

İyi O Zaman senin Değer Verdiğin AdamLarı BiLelim SöyLe O zaman.

ben sana 50 keredir diyorum kimseye el açmam.kimseyi desteklemem.benim tek değer verdiğim adam M.Kemal ATATÜRK.hiç olmazsa atanıza saygınız olsun.diyeceksin ki ben saygılıyım..ama değer verdiğin adamın saygısı yok.suçluya yataklık yaparsan sen de suçlusn demektir.

Mesajlar düzeltildi ama demek ki benim yukarıda yaptığım uyarıyı ardından gelen

bu kadar postta dikkate alan olmamış biraz daha sabır diyelim bakalım ne olacak ?

suçluya yataklık yaparsan sen de suçlusn demektir.

var mı böle bi mantık ya.
hade o zaman savaş çıksın.
o eşini öldürsün.
ben kardeşimle başlayalım.
maksat suçlular temizlensin.

biraz akıllanın artık demokrasiyle gelmiş adamları demokrasiyle gönderin.
suçlu pisikolojisi yaratmak ayıptır ayıp.

Ey Zebani Kardeşim.Anasayfada Gözüküyoooo.,NasIL Haberin OLmaz Senin Siyaset BöLümününm Anasayfada Göründüğünden.Serbewst Kürsüye AçıLna KonuLarı CevapLarken Anasayfadan Giriyorum.O AnLamda NasıL Modsun Forumdan Haberin Yok Diye.

Sen Kaynak ELeştirirken İyi Biz Senin ModLuğuna ELeştiri Getirince Kötü.Ne İş

edit: ben kaynak eLeştirdiğim zaman şikayet ihbar hattı mevcut oraya yazabilirsin bende sana geLip neden şikayet ediosun demem ; )

baq üşenmedim sana resimLi anLatım yapıyorum siyasi kürsü konuLarı nerde görünüo iyice öğren :D

siyasi kürsü konu Linki:
http://www.hackhell.com/serbest-kursu/570898-cemaatten-korkulur-mu.html

Attıqım postun Linki:
http://www.hackhell.com/serbest-kursu/570898-cemaatten-korkulur-mu-2.html#post4241523

asaqıda saat ve tarih ortada :)

aha bu da ana sayfa :):) baq bakalım siyasi kürsü ana sayfaya cıkıo mu :) yoksa sen bu böLümü günceLLe karıstırma :hhmanD

ArkadasLar Siz Çok Geride KaLmıssınız Yaw..

Ne 12.DaLqası..31.DaLqaya Geçtik ßiz.. :hhmanD

eq86mg.jpg

var mı böle bi mantık ya.
hade o zaman savaş çıksın.
o eşini öldürsün.
ben kardeşimle başlayalım.
maksat suçlular temizlensin.

biraz akıllanın artık demokrasiyle gelmiş adamları demokrasiyle gönderin.
suçlu pisikolojisi yaratmak ayıptır ayıp.
sen Edebiyat dersinde mecaz anlam diye bişey okudun mu:)illa ki suçlu diyorsan yargılansın hadi bakalım..yargılanıyor mu?

sen Edebiyat dersinde mecaz anlam diye bişey okudun mu:)illa ki suçlu diyorsan yargılansın hadi bakalım..yargılanıyor mu?

mesut yılmaz da suçluydu yargılandı mı?
milletvekilliğiyle ödüllendi biz birşey demiyoruz ama.
neden demiyoruz çünkü halk seçti başımızın üstünde yeri vardır. o binlerce kişiyi temsil ediyor.

bazı şeylere mecazi yaklaşmak yerine gerçekçi bakın.

mesut yılmaz da suçluydu yargılandı mı?
milletvekilliğiyle ödüllendi biz birşey demiyoruz ama.
neden demiyoruz çünkü halk seçti başımızın üstünde yeri vardır. o binlerce kişiyi temsil ediyor.

bazı şeylere mecazi yaklaşmak yerine gerçekçi bakın.
yargısına kimin zmanında bakıldı?ne zman düştü dava?komiksiniz..ahmet türk de mardin den millet vekili seçildi.başının üstünde yeri olabilir mi..bu nasıl mantık?

yargısına kimin zmanında bakıldı?ne zman düştü dava?komiksiniz..ahmet türk de mardin den millet vekili seçildi.başının üstünde yeri olabilir mi..bu nasıl mantık?

bana martaval gerekmiyor.
kimin yargıladığı zımbırtılarıyla suçu başkasına atmak çok daha ayıptır.

ahmet türke gelince onu da seçen allahın yarattığı bir can ise,
bu can türkiye cumhuriyeti kimliği taşıyor ve oy kullanabiliyor ise,
evet onun da başımın üstünde yeri vardır.

Bizler kısır görüşlü değil demokratik bir milletiz

Bilmem anlatabildim mi?

edit: ben kaynak eLeştirdiğim zaman şikayet ihbar hattı mevcut oraya yazabilirsin bende sana geLip neden şikayet ediosun demem ; )

baq üşenmedim sana resimLi anLatım yapıyorum siyasi kürsü konuLarı nerde görünüo iyice öğren :D

siyasi kürsü konu Linki:
http://www.hackhell.com/serbest-kursu/570898-cemaatten-korkulur-mu.html

Attıqım postun Linki:
http://www.hackhell.com/serbest-kursu/570898-cemaatten-korkulur-mu-2.html#post4241523

asaqıda saat ve tarih ortada :)

aha bu da ana sayfa :):) baq bakalım siyasi kürsü ana sayfaya cıkıo mu :) yoksa sen bu böLümü günceLLe karıstırma :hhmanD

YYA SEN ISRARLA ANLAMIYOSUN DİMİ.ANASAYFADAN GİRİYORUM DİYORUM SANA.BENDEMİ Bİ ARIZA VAR SENDEMİ....

20k661s.jpg

BAK BENDE RESİMLİ ANLATIM YAPTIM SENİN İÇİN

Geri