Bahçeli:Öcalan'ı asmak istiyorsan, biz varız!

önceden de dedi sonrada dedi al sana ip dedi apo itini as arkandayım dedi, iktidar ortağıyken koalisyonu seçime götürdü daha ne yapacaktı?

mhp-ytp-chp-dsp-akp-sp-rp-anap.jpg

bak burda nediyor erteleme kararı değerlendirildi diyor anca tehdit olursa erteleme iptal edilerek idam a gidileceği yazıyor.

sende anlaşılan forever akp ciler gibi forever mhp lilerdensin =)

mhp-ytp-chp-dsp-akp-sp-rp-anap.jpg

bak burda nediyor erteleme kararı değerlendirildi diyor anca tehdit olursa erteleme iptal edilerek idam a gidileceği yazıyor.

sende anlaşılan forever akp ciler gibi forever mhp lilerdensin =)

Ben MHP li değilim hiç bir zaman forevırt MHP demedim dememde, forevırtçı cemaatçı akp cide değilim chpli heç değilim sadece ve sadece Devlet Bahçeliye inanıyorum ve bu nedenle MHP yi destekliyorum o kadar.

neden ertelendi peki bunu düşündünmü? apo denen it AİHM e başvurdu kendine haksızlık yapmışız adil yargılamamışız diyerek aihm başvurdu, davası ahime taşındı unuttunuzmu ?

bizim mahkemeden sonra avrupada da dosyası incelenmesi için bir süreliğine infaz ertelendi ancak olağan üstü bir durumda infazın gerçekleştirileceği karara varıldı.

şimdi dava dosyası avrupadaki mahkemelerce incelenmeye başlamış olan iti assaydık aihmi çiğnemiş olurduk ve haklıyken haksız duruma düşmüş olurduk.

Bende Bahçeli'yi destekliyorum. Nede olsa o bir siyasetçi. Üstelik kurt bir siyasetçi. Nereden oy gelecek iyi bilir ve gereğini yapar ve yapıyor da... Ne yani sizde 3-5 oy daha fazla alabilmek için sağa sola ip urgan halat amazmıydınız sayın sevgili yazarlar.

Bende Bahçeli yerinde olsaydım ( ki bu imkansız gibi görünüyor) bende sağa sola ip atar, "apoyu as asamazsan namertsin şusun busun ö'sün kakasın hainsin " vs gibi laflarıda söylemekten geri durmazdım. Oy gelecek yeden yalan yanlış esirgenmez.

CIA istedi diye asmadınız , şimdi kim istiyor diye asıyorsunuz ?

yakalatıldığında kafasına niye iki tane sıkmadın.
Allahtan osmaniye adanadan ayrıldı da hemşeri olmaktan kurtulduk
yukarıda arkadaşın da dediği gibi geçti borun pazarı deh deh...
ayıc olağanüstü hali istemesi bana oy alamadığı ve elinden yavaş yavaş sıyrılan doğudaki memurların oylarını almak için yapıyormuş gibi geliyor.malum olağanüstü hal ilan edilince o bölgede herşey değişiyor. maaşlar da farklı oluyor.emeklilik süresi bile etkileniyor. hem erken seçimi de istiyor ya.hepsi bir arada

yakalatıldığında kafasına niye iki tane sıkmadın.
Allahtan osmaniye adanadan ayrıldı da hemşeri olmaktan kurtulduk
yukarıda arkadaşın da dediği gibi geçti borun pazarı deh deh...
ayıc olağanüstü hali istemesi bana oy alamadığı ve elinden yavaş yavaş sıyrılan doğudaki memurların oylarını almak için yapıyormuş gibi geliyor.malum olağanüstü hal ilan edilince o bölgede herşey değişiyor. maaşlar da farklı oluyor.emeklilik süresi bile etkileniyor. hem erken seçimi de istiyor ya.hepsi bir arada

İlginç bir noktaya değindin. Oy hesabının ince hesapları...

AB paketine idamın kaldırılmasını sen soktun partinden sadece 1 kişi olumsuz oy kullandı ,
Sonra da bu pakete mecliste hayır oyu kullandın neden?
Milletin gözünü boyamak için ...
Oysa en başta apo yu asmamak koşulu ile aldınız imzalar atıldı ,
şimdi bu ne perhiz bu ne lahana tursusu...
En başta Ecevite Mesut Yılmaz a rest çekip ben apoyu asacam deseydin koalisyonu bozsaydın %80 le iktidardın Bahçeli ...
asardın da ...
AKP hiç iktidar bile olamazdı ...
barajı belki geçen bir parti kalırdı sense kahraman gibi görülürdün ...
ama yapmadın demeyi isterdim ama daha kötüsü yapamadım yüreğin yetmedi
"Başbakan gereken açıklamayı yapmıştır" dan başka tek kelime edemedin ...
senin dediklerini başka birisi dese anlarım ama sen nasıl oluyor da kendi yapamadığını baskasından umuyorsun ...
tabi kabak başkasına patlayacak değil mi?
apo leşini ser , uluslararası bir gizli anlaşmayı çiğne ambargolar patlasın tek tek ...
ülke kaosa gitsin ve sen apoyu astığın için oyunu yükselt en azından 2 3 bakanlık kopar ve yolsuzluklar tavan yapsın bırak bu işleri bahçeli bırak ...

Bu parti asarım keserim edebiyatını ne zaman bırakacak çok merak ediyorum.
He bari yapabilseler amenna, ama onuda yüzüne gözüne bulaştırıp sıvışmasını biliyorlar.
Tek bildikleri iş bir kaos ortamı oluştuğunda üzerine yağ sürmek başka hiçbir işlevi yoktur Bahçeli'nin
OHAL istiyoruz diyorlar.Sizi koalisyondayken ''OHAL'' de gördükten sonra sizin OHAL isteme yetkiniz vasfınız yok Bahçeli efendi.

AB paketine idamın kaldırılmasını sen soktun partinden sadece 1 kişi olumsuz oy kullandı ,
Sonra da bu pakete mecliste hayır oyu kullandın neden?
Milletin gözünü boyamak için ...
Oysa en başta apo yu asmamak koşulu ile aldınız imzalar atıldı ,
şimdi bu ne perhiz bu ne lahana tursusu...
En başta Ecevite Mesut Yılmaz a rest çekip ben apoyu asacam deseydin koalisyonu bozsaydın %80 le iktidardın Bahçeli ...
asardın da ...
AKP hiç iktidar bile olamazdı ...
barajı belki geçen bir parti kalırdı sense kahraman gibi görülürdün ...
ama yapmadın demeyi isterdim ama daha kötüsü yapamadım yüreğin yetmedi
"Başbakan gereken açıklamayı yapmıştır" dan başka tek kelime edemedin ...
senin dediklerini başka birisi dese anlarım ama sen nasıl oluyor da kendi yapamadığını baskasından umuyorsun ...
tabi kabak başkasına patlayacak değil mi?
apo leşini ser , uluslararası bir gizli anlaşmayı çiğne ambargolar patlasın tek tek ...
ülke kaosa gitsin ve sen apoyu astığın için oyunu yükselt en azından 2 3 bakanlık kopar ve yolsuzluklar tavan yapsın bırak bu işleri bahçeli bırak ...

apoyu asmak ülkeyi kaosa götürcekse, akp ile devam etmekte bu ülkeyi yerle bir eder.

bi kere şunu bi anlayın da.

Geç olsun, güç olmasın diye bir atasözü vardır.

Erdoğan bi tarafının korkusundan OHAL ilan edemiyor bile.

Bunu geç terör örgütünün adını bile söyleyemiyor ya.

Bunu da geçtim !

İdam/ömür boyu hapis cezasına çarptırılmış bir mahkum, ki bu kişi PKKnın ele başı ..
Bu adamın deyim yerindeyse hapishanede yediği önünde yemediği arkasında.

Avrupa devletlerinin hiçbirinde " Ömür boyu hapis cezası alan bir suçlunun avukatı ile görüşme / avukatı aracılığıyla mesaj gönderme, yaptırım uygulama HAKKI YOKTUR ! "

Böyle başbakan olur mu ?

Ülkeye kaçak altınlar girdi, bilmemneler alındı, paralarla site konut vs yaptırıldı ?

Bunun adı yolsuzluk değil de ne ?

Size göre Erdoğan'ın malı,mülkü,düşünceleri bu devleti kurtarır

Bize göre Cumhuriyet bu ülkeyi kurtarır.

Bende bir zamanlar bu hikayeye inanmıştım. Mhp asmak istedi astırmadılar. İşte ret oyu verdi filan.

Sonradan bende uyandım. Hiç değilse bazı arkadaşlar gibi at gözlüğü takan bir adam değilim.

Koalisyonu bozsaydıda apo yine asılmasaydı, MHP'nin oyları yüne yükselecekti.

Hadi geçtim oradan. Davayı meclise taşıyıp bu dava halkın davasıdır, halk oylayacaktı dese idi ve apo yine asılmasaydı. MHP'nin oyları yine yükselecekti.

Beceremedi.

Ayrıca davayı meclise taşısaydı, tek bir delikanlı görmüyordum red oyu kullanacak...
Yapmadı.Koalisyonuda bozmadı. Müstahak oldu MHP'ye...

Devlet BAHÇELİ oturduğu koltuğun adamı değil. Artık güven vermiyor...
Türkiye'nin bu rezalete bir son vermesi lazım.

Ayrıca akpnin de bu konuda geliştirdiği söylemi çok itici buluyorum.
Yok anlaşma yaptılar yok bilmem ne yaptılar...
Ayıp, ayıp...

Madem öyle anlaşmayı boz, apoyu as.
İsraile posta koyuyorsun ya(!), anlaşmayada posta koy...

Uzun lafın kısası...

Tarih tekerrür edecektir, fakat hatalar tekerrür etmeyecektir...

güç elindeyken yapma güç elinden gittikten sonra destek sözü ver ama bu gaza kımse gelmez kardeşş

anlamıyorum bazı arkdaslar cıkmıs hadi hodri meydan diyor siz asıl arkdasım sizin zamanında korktugunuz gücler bu ülkeyi onlarla yönettiginiz de ne oldu onlar burda kemikleşti simdi o kemigi kırmak o kadar kolay mı mhp arkdaslar

Bence yinede asılmasın, asılmayı hak edenler apo ile dans ederek güç peşinde koşanlardır. PKK nın doğduğu andan şu zamana var oluşu kimin işine yaramıştır, Bu sorunun cevabının peşinde koşmak lazım.

ipmiiii istiyorsunnnnn! al sana ipppp!
oy mu istiyosun n.h sana oyy!

Hala sen niye asmadın mantığıı.. Bi yol olmaz bu mantıktan....

ipmiiii istiyorsunnnnn! al sana ipppp!
oy mu istiyosun n.h sana oyy!

Abi bu ne yaa. Lehmanyak iki cümle bu. Bence Türk siyasi tarihinde bu iki cümle bir dönüm noktası olabilir. Yüzyıllarca hatırlardan silinmeyebilir. Çünki bu gün en çok buna güldüm.
destanlara da konu olabilir. : )

Geri