Bahçeli'den bayrak cevabı

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
20102009113228.jpg

Bahçeli, önce Azeriler'e bayrak serzenişinde buılundu sonra da Başbakan'ın Türkeş-Petrosyan açıklamasına cevap verdi...

Hükümetin protokoller için Türk milletinin rızasını almadığı ortadadır. Azerbaycan'ın da açıkça kandırıldığı ortaya çıkmıştır.
Azeri vatandaşlarımızda tepkilerin hat safhaya ulaştığı görülmektedir. Milletimizin bayrak konusundaki hassasiyeti ortadayken, özellikle medyaya yansıyan şekliyle, Bakü'deki şehitlikte bulunan Türk bayraklarının kaldırıldığına dair haberler Anadolu Türklüğünü derinden sarsmıştır.
Buradan seslenmek istiyorum, hükümetin tavrı sizleri de öfkelendirmiş olabilir. Bu konuda göstereceğini tepkilerin Türk milletine saygı şarttır. Bu şekilde bir tepki şekli ve bu itici tavır, iki kardeşin arasını açmak isteyenlerin ekmeğine yağ sürecektir.
AZERBAYCAN'DAN HATASINI TELAFİ ETMESİNİ BEKLİYORUM
AKP davranışı, Türk milletinin tamamının iradesini yansıtmaz. Bu hükümet ve bu ilkesiz kadrolar belki bugün vardır, ama yarın olmayacaktır. Onların yapacakları yanlışlar milletimizin gelecekteki ilişkilerini bozmamalıdır. Türk milleti, Azerbaycan Türklüğü'nün yanındadır.&n...

Devami...

Türkeşin çekilmiş tırnaklarına kurban olsunlar.Türkeşin adı ile Türk milliyetçilerini sindirmeye çalışıyorlar ama asla...

Burası Güzeldi ;

ERDOĞAN TÜRKEŞ'İ İZLESİN
Başbakan Erdoğan’ın, Türkeş’i okumasında izlemesinde yarar vardır. Bu bizi ancak mutlu eder. Madem ki Türkeş bey’in yaptıklarını rehber ediniyorsa, Başbakan Erdoğan’a hidayete erme noktasında, millet milliyetçilik onurlu duruş ve Türklük konusunda da takipçisi olmasını temenni ederiz. Bu konuda samimiyse, Türkeş’in Meclis’te 1994’te yaptığı şu sözlerini de milletimizi etnik kimliklere bölmeye çalışan karanlık vicdanını aydınlatması için hatırlatıyoruz. Türkeş şöyle diyor:
“Burası Türkiye’dir. Bu kutsal vatanın adı Türkiye’dir. Yaşayan herkesin ailesi sülalesi etnik kökeni ne olursa olsun müşterek adı Türk’tür”

başbuğumuza yüce Allah!tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun

Geri