Bakalım altına ne yazacaklar!

ramo46

New member
Reaction score
0

bgtgs6.jpg

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç,
Manisa’nın Demirci ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretin
ardından geldiği Köprübaşı ilçesinde bir dizi açılışta bulundu.

Bir anaokulun açılışı sonrasında içeri girdiği sırada Bakan Arınç’a
galoşunun koruması tarafından giydirilmesi ise dikkat çekti. Galoşun
koruması tarafından giydirildiğini görüntüleyen gazetecileri fark eden
Devlet Bakanı Arınç, “Bakalım altına ne yazacaklar?” dedi.

Bende merak ettim bakalım ne yazacaksınız

kendisini ne zanediyor bu adam ? aga mi yoksa asiret reisimi ?

yoksa sakat mi ?

bizdeki yani türkiyedeki siyasi liderlerin handikapıdır bu durumlar.. fötrünü kapmaya çalışana gaptırmam ayağı neyse, cumaya cümbür cemaat gitmek neyse(kaldı ki başka namazlar farz deği sanki kırk yılda bir bayrama -cumaya giderler )koluna girmeler,ayağını yıkamalar-şemsiyesini tutmalar,;

bunlar özellikler sağ partilerin handikapı.. kaldıki hepiniz hak veririsiniz sanırım, bunların yapılmasını liderlerin kendisi istiyor diye düşünmüyorum.. temelde yalakalık ve göze girme,lidere saygıyla karıştırıldığı için bu durumlar yaşanılıyor..

haa ille sağ ve muhafazakarlar yapıyor da denilemez, lider geldi diye deve kurban edilen sol partilerde oldu oluyorda... bu baştakini kutsama ,baş olana itaat genlerinden de gelmekte... yani eski türk adetlerinde de var olan başa saygı, başbuğa itaaat fikrinin ,cumhuriyet döneminde kula kul olmaya varan sapmaları ve yalakalığa kaçan hareketleri diye düşünüyorum... çok ta büyütmemek gerek ,adam illa ayağımı yıka demez ama dünden yıkamaya hazır bir güruhumuz her partide vardır...

edit; eminim bir kaç mesaj sonrasında benimde şuan aklıma gelen ama bir kaçınızda konuyu taaa oraalra getireceğini düşünerek; hani geçenlerde bir akp linin' '' tayyip için neredeyse bizim için 2.ci peygamber sapıklığı'' örneğinde olduğu gibi, geçmişte ATATÜRK içinde peygamber, hatta ALLAH diyen şair sapkınlarımız vardı... yani yeni bir tartışmaya mahal kalmadan peşinen söylemek istedim.. nasıls abirileri işi oralara getirmekte pek mahir davranacaktır... kim kime derse desin; sonuçta kulu kulluktan çıkartıp, büyüteceğim derken , dahada küçültenler hep oldu ... bunun adıda siyaset sanılıyor bu ülkede...

..:.. bu haber dimi şimdi Allahım sana geliyorum ..:..

''Koruma görevini yapiyor'' lafi cok sacma

koruma adami korur, hizmetci gibi davranmaz...

..:.. bu haber dimi şimdi Allahım sana geliyorum ..:..

Haberdir ,O bir Devlet büyüğüdür.
orada anaokulu açılışından bir kare resim çekilirken
Bülent Arınç beyin yaptığı yorum yapılacak habere
malzeme olacağından peşinen savunmaya geçmiş.
Eminim o manzara yada resimden Bülent Arınç beyde
rahatsız olmuştur.

Geri