Bakan olmak için geldim havamı aldım

g.haneli

Banned
Reaction score
0
CHP İstanbul Milletvekili Bayram Meral, bakan olmaktan umudunu kesti

Bütçe görüşmeleri sırasında milletvekili arkadaşları ile muhalefet kulisinde sohbet eden Meral, siyasete neden girdiğini açıkladı. “Ben milletvekili olmak için siyasete girmedim” diyen Meral, “2002 seçimlerinden önce Bakan olacağım diye CHP’yle anlaştım. Ben milletvekili olmak için partiye girmedim. Bakan olmak için girdim. Ama havamı aldım. 2002’de de, 22 Temmuz’da da iktidara geliriz diye bekledik ama ne iktidarı...” dedi. CHP’nin son günlerdeki durumunun iyi olmadığını belirten Meral, “Bundan sonra da bakan olacağım yok. Partinin durumu ortada” dedi. Meral, siyasette umduğunu bulamadığı itirafında da bulundu.

İlk şoku odada yaşamıştı

CHP’li Meral, siyasetteki ilk şokunu 2002’de yeni milletvekili olduğunda yaşamıştı. Eski Türk-iş Başkanı Meral, Meclis’teki odasını küçük bulmuş, “Ben 160 metrekare odayı bu kadar küçük bir oda için mi bıraktım, geldim?” demişti. Geçtiğimiz haftalarda CHP lideri Deniz Baykal’ın sabah yürüyüş ekibinde yer alan Meral, bu yürüyüşlerin birinde Baykal’ın eski özel kalem müdürü Ankara Milletvekili Nesrin Baytok’la tartışmıştı. Meral, Baytok ile arasında geçen tartışmaya Baykal’ın müdahale etmemesi üzerine muhalif olmuştu. Meral, CHP’nin son Parti Meclisi toplantısında da Baykal ile tartışmış, eski Ankara milletvekili İsmet Çanakçı’ya “Uşaklık yapma” diye bağırmıştı.

VATAN

acaip üzüldüm onada bakanlık versinler ayıp oluyor.....:D

Seninde üzüldüğün şeye bak bayram abicim,nevar bakan olamadıysam dünyanın sonu mu geldi sanki. Bak senin genel Başkanın bir başbakan olamadan ayrılacak şu fani dünyadan sen se kalkmış ne diyorsun.Beterin beteri var haline şükret dostum şarkısını hiç dinlemedin mi sen.

Ne demişti Bizim Rodos fatihi General Baykal,"Bir kez başbakan olmayı çok isterdim."
ama malesef oda olamadı bu gidişle zaten olması da imkansız.

Ama ben bizim Başbakana da kızıyorum.Nevar yani şu 23 Nisanlarda şu koltuğunu bir saatliğine baykala devretsen.hem sevinir de garip.:)

çabuk bayram abimize bakanlık verin bakayım...

adamın idaali o belki gerçekleşir

öyle olurmu ama bu kadar zeki engin tecrübelere sahip birisi nasıl olurda açıkta kalır hükümetimiz buna el atmalı ve bu dehaya bir bakanlık verilmeli boş yer yoksa bir bakanlık daha kurulmalı :D

Kâhinler 3 sorunun cevabında anlaşamayınca Şeytana sorarlar. Türkiye ne zaman AB ye girer. Şeytan 2030 da der, Peki Türkiye ne zaman Uzaya çıkar. Şeytan 2055 de der, Sıra en zor soruya gelir. Peki, Türkiye de CHP ne zaman iktidar olur diye sorarlar şeytana. Başta Baykal olmak tüm CHP liler heyecanla cevabı beklemektedir. Bu soruyu duyan şeytan önce neye uğradığını şaşırır ve sonrada Baykal ‘a dönerek "ben göremem ben göremem "diye başlar feryat figan ağlamaya

Bu yüzden bayramcığım sen daha çokkkkkkkk beklersin:)

Kâhinler 3 sorunun cevabında anlaşamayınca Şeytana sorarlar. Türkiye ne zaman AB ye girer. Şeytan 2030 da der, Peki Türkiye ne zaman Uzaya çıkar. Şeytan 2055 de der, Sıra en zor soruya gelir. Peki, Türkiye de CHP ne zaman iktidar olur diye sorarlar şeytana. Başta Baykal olmak tüm CHP liler heyecanla cevabı beklemektedir. Bu soruyu duyan şeytan önce neye uğradığını şaşırır ve sonrada Baykal ‘a dönerek "ben göremem ben göremem "diye başlar feryat figan ağlamaya

Bu yüzden bayramcığım sen daha çokkkkkkkk beklersin:)

süper bir fıkra yahu ama tam oturmuş yani

O kadar dediydim akepe gibi milletin 3-5 kilo erzakla oyunu çalın yoksa bakan, başbakan olamazsınız , dinlemediler hehe olacağı bu tabi..halkı kandırmayana , dinini sömürmeyene oy yok bu zamanda, zaman ve şartlar değişti ne dersin ne eylersin..

Geri