Bakanlık okullarda tüccar yetiştirecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hz Muhammedin Adi Gecince Akan Sular Durur Arkadasim Konuyu Acmissin Ama Peygamberimiz Hakkinda BÖle Muhammed Dİe Yazamazsin DÜzgÜn Yaz Bİde Bİz Saygi Duyuyoruz Her Dinden Olana Sen De Öle Ol (dİnde Zorlama Yokdur)

Protype bidaha öyle yazdıgımı gorsen nolcak? ahkâmmı kesıyorsun?

konuya diycek bişey bulamıyorsunuz bu onursuzluğa diyecek lafınız yok

benim parmaklarımdan cıkan 2 kelımeye saldırıyorsunuz!..

Madem ki müslümanız diye geçiniyorsunuz küçücük beyinlerin insan sömürüsüne yorulmasına biraz sesinizi çıkarında inandırıcı olun!..

Çünkü bu şekilde çok gülünç oluyorsunuz!..

Tüccar olmak güzeldir hele bir de peygamberse daha da güzeldir.Enazından rızkını kendi kazanmak için ticaret yapıyor.İstese önüne dağlar serilirdi ama o ticaret yapıyordu.Sizin ve sizin sevdikleriniz gibi milli şefler gibi insanlara zulmederek insan tacirliği yapmıyordu.

Ölüm var ölüm müjdeler olsun
Ölümü de öldüren rabbe secdeler olsun

1000 yıldır bu topraklar üzerin de müslüman olan memleketim de Peygamberimizin İsmine hürmetsizlik olmasın diye Mehmet diyen memleketim de dinsiz Marks ın sistemini benimsemek ne kadar acıdır.

Arkadasim Asil GÜlÜnc Olan Sensin Heralde Kalpsiz İnsanlardansin Akp DÜŞmani Konuya Gelince Bence Cok GÜzel Bİ DÜŞÜnce Tİcaret Dersİ Meselesi Bu Konuyu ÖvÜcegine İnsanlari Yanlis Yorumluyorsun Bİde Sunu Unutma Akpyi Secen İnsanlarin Cogunlugu SÖylememe Gerek Yok Heralde Meclİsdeki Sayisi CumhurbaŞkani Bunlari Mİlletİmİz İstedİ Ben Peygamberİmİ Sevİyor Ve Ona Laf Gelmemesine Özen GÖsterİyorum Sende Sevdİgİn Bİ Şeye KÖtÜ SÖz Gelmesini İstemezsİn Heralde Ahkam Kesen Belli

Madem ki müslümanız diye geçiniyorsunuz küçücük beyinlerin insan sömürüsüne yorulmasına biraz sesinizi çıkarında inandırıcı olun!..

Hee ahkam kesiyorum..

Nasıl görüyorsan öyle hallet işini dememişler boşuna Marks dememiş ha bunu o yüzden uygulamak zorunda değilsiniz. Kimse Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed Mustafa (s.a.v) saygısızlık edemez..! Ettirmem.. Anlatmak istediğim bu ama tabi siz hemen çevirin ahkam mı kesiyorsun.. Öyle algılıyorsan öyle bil öyle uygula ! Öyle istiyorsan da öyle uygulanır sevgili sosyolojik Markınız,Carkınız bunu söylememiş unutmuştur belki hatırlatalım.. (!)

Elhamdurillah Müslümanız soyut değiliz hiç bir zaman.. Bunuda bir yerlere not et ilerde çıkar karşına.. :goz::goz:

Hiç yoktan bir ümmetim olduğu için çok mutluyum!

Protype Kardes Sana Katiliyorum BÖle Dengesİz İnsanlarin Parmaklariyla Yazcagi Hz Muhammedİmİn İsmİnİ Yazmasina Vİcdanim El Vermior Kalpsİz İnsan İŞte Ne Olcak Akilli Olsunlar

bence birileri senin beynini :p sömürmüş islamda hiçbir şekilde sömürü yoktur

Sen ticaret'te hiçbir şekilde insan sömürüsü yapılmadığını kanıtlayabilirmisin?

Kanıtlayamazsın...

Ozaman bu dersin verilmesini isteyenler müslüman değil!..

Yada ticaret yapan İslam dinini tam anlayamamış heralde!..

Kanıtlayamazsın...

Ne dediğini Bilmiyorsun..

Çık Dışarı biraz Hava aL :goz:

Kanıtlayamazsın...

yaa Allah aşkına biraz doğru şeyler konş çok rica ediyorum yaa ya sen ticaretin ne olduğunu bilmiyorsun ya da bu zaman kadar hep ticaretin üçkağıdına kaçan kişileri görmüşsün

benim babam da tüccar ve biliyor musun tüccarlığa başlamadan önceki babamdan eser yok şimdi nerdeyse adamcağız rızkını kazanacağım diye sağlığından oldu stresten ve sinirden yüksek tansiyon başladı

şimdi açıklayabilir misin bana eğer ticaet senin dediğin gibi insan söümürüsü olsaydı bu kadar zorluk çekmeninne anlamı vardı?? herhalde senin dediğin ibi bi ticaet anlayışı olsaydı babamın şu an turp gibi olurdu 5-6 semne içinde altımızda birbirinden güzel 10-15 tane son model arabamız olurdu ve ben de sırf geleceğimi kazanmak için Allah'ın cahil Kırgızları içinde okumazdım da Türkiye de bi özel üniversitede veya İngiltere'de çok kaliteli bi okulda okuyoo oludum dimi??

Demek ki army'ciğim, dürüst ticcaret te oluyormuş tabi istedikten sonra??

Ben Muhammed derken saygısızlık amacıyla demedim!.. İnananlara saygısızlık etmem!..

bi Hz. bukadar önemliyse sizin için orasını bılemem...

Bİ hazreti kelimesi için peygamberim için canımı veririm. Karşımdaki saygısızında kellesini alırım haddini bil. terbiyesizlik yapma. Allah'ın peygamberinin Hazreti benim canımdan daha önemlidir. Hangi dinden mensup olduğun beni ilgilendirmez, ama benim dinimin peygamberine o şekilde konuşma hakkınıda sana vermez......

aklını başına devşir, haddini bil​

Bİ hazreti kelimesi için peygamberim için canımı veririm. Karşımdaki saygısızında kellesini alırım haddini bil. terbiyesizlik yapma. Allah'ın peygamberinin Hazreti benim canımdan daha önemlidir. Hangi dinden mensup olduğun beni ilgilendirmez, ama benim dinimin peygamberine o şekilde konuşma hakkınıda sana vermez......

aklını başına devşir, haddini bil​

sen kimin kelelsini alıyorsun ne sanıyosun kendını... sen kim oluyosunda benı tehdıt edıyosun

Klavyeden kolay gelıyo tabı... Kelle klavyede yazıldıgı gıbı kolay alınmıyo canım benım

redarmy sen dengsizsin heralde akıllı konus kımsenın huzurunu bozma sizin gibilere hiç bi yerde huzur olmasın dinimize saygı duy biz de size saygı duyalım insanlık görün hiç olmazsa

sen kimin kelelsini alıyorsun ne sanıyosun kendını... sen kim oluyosunda benı tehdıt edıyosun

Klavyeden kolay gelıyo tabı... Kelle klavyede yazıldıgı gıbı kolay alınmıyo canım benım

Sen hala Hz. Peygamberin kim olduğunu kavryamamışsın anlaşılan Redarmy
Biraz konuştuğun kelimelere dikkat et
Direkt olarak Kuran oku demiyorum ama sürekli alıntı yaptığınız marks larınızın bir kitbında eminimki bir kişi bir hata yaptığı zaman özür dilemesini bilmelidir gibi bir kısım mevcuttur o kısmı bii tekrar oku hata yapıp üstüne üstüne gitmek yerine yeri geldiğinde özür dilemesini becerebilen bir kişi olmayı dene

Bu şekilde yapıp msjlarını editlersen senden bir şey eksilmez.Bunları bir düşün hata kullara mahsustur Akıllı kişi hatadan çabuk dönmeyi bilendir

Bunlar nacizane bir üye tavsiyesi ve kimsenin kimseyi kırmadan bu işi çözebileceğini göstermek açısından temennilerimdir
İster düşünüp bi pay çıkarırsın ister sallar geçersin ..
Karar senin....

konu tartışmaya döndü [R]edArmy üyeleri kışkırtıcı mesajLar yazmaktan 3 gün banned. Locked.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri